BlackSheWolf Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 :placz: Cyganko! przepraszam cie, ze nie umiem ci juz pomoc :placz: siedze teraz i płacze.. łzy same mi leca... ciągle myśle o tobie :placz: ta bezradnosc mnie dobija :placz: ty pewnie lezysz smutna w tym kojcu i tesknisz za mna :placz: boisz sie tego wszystkiego :placz: a ja siedze w cieplym domu i nie umiem przestac o tobie myslec :placz: tęsknie i nie wiem już co robić :placz: chcialabym cie teraz przytulic ;( Quote
BlackSheWolf Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Ludzie... masakra... Od wczoraj nikt na schronie nie byl! psy nie dostaly jesc! nie maja posprzatane! Cyganka od wczoraj zamknieta w budynku! ;( pewnie teraz lezy w smrodzie i na swoich odchodzach ;( wiedzialam, ze za tego kierownika tak bedzie.... ;( Quote
infers Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='BlackSheWolf']Ludzie... masakra... Od wczoraj nikt na schronie nie byl! psy nie dostaly jesc! nie maja posprzatane! Cyganka od wczoraj zamknieta w budynku! ;( pewnie teraz lezy w smrodzie i na swoich odchodzach ;( wiedzialam, ze za tego kierownika tak bedzie.... ;([/quote] Jak to tak wogóle może być:mad::angryy:?Wrrrr!!!:angryy::placz::angryy:Biedne psiaki:shake: Quote
BlackSheWolf Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 ;( nie mam juz sily ;( siedze i rycze ;( Quote
polciuaa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Boże.! Agatko..może napisz do tej Pani Redaktor.?Może ona by coś poradziła.? Quote
BlackSheWolf Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 jutro zobaczymy wszystko... A cholera cyganka siedzi w tym kojcu tam! nie .,.. ja ją jutro zabieram! nie wiem jak, czym i gdzie... ja jej nie zostawie ;( Quote
polciuaa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Może jakby za pomoca tej redaktor zrobic jakis halas w okol tego schronu..zeby ten stary kierownik wrocil. Quote
BlackSheWolf Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 to nie jest takie proste jak sie wydaje :( Quote
dadiii Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ale zawsze trzeba sporubowac przeciesz te psy niemoga zyc w takich warunkac i do tego jeszzce cyganka dochodzi :( :( :( Quote
Asia_Klero Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Zabieraj cyganke!!Tata nie bedzie mial za duzo do gadania:P:D Quote
BlackSheWolf Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 dziewczyny! pomozcie! dzownił do mnie jeden pan, ktory płakał mi do słuchawki, bo dziś zdechł mu 13 letni pies i chciałby wziąść Cygankę... Słychać, ze to starszy pan. Mieszka 6 km ode mnie... nie wiem... dać mu Cygankę ? myślałam, zeby może najpierw pojechać do niego do domu z tatą i zobaczyć jak on mieszka ? i co jakiś czas kontrolować? czy może nie oddawać mu psa ? :( pomocy!! Quote
polciuaa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Oddaj.!Widać,ze facet jest uczuciowy.! Tzn. oczywiscie trzeba pojechac i sprawdzic warunki itp. ale sadze,ze dla Cyganki taki dom nawet u starszego Pana to bedzie raj.! A jak mieszka tylko 6km od Ciebie to chyba bedziesz mogla czasem do niego pojechaci sprawdzic jak sie sprawy maja.! Quote
BlackSheWolf Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 jutro najwyzej pojade i zobacze jak on mieszka. Czy naprawde jest taki uczuciowy... wiecie rozni sa ludzie, a ja po ostatnich przezyciach nie mam wogole zaufania... jak cos to we wtorek bym mu ja zawiozla. Quote
Asia_Klero Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Najlepiej zadzwon do pana czy mozesz przyjechac dogadac wszystko albo zeby on przyjechal zobaczyc Cyganeczke i wtedy sie z nim dogadac zobaczyc jaki jest!To super szansa!!!:)Powodzenia!:DCiesze sie ogromnie:D Quote
BlackSheWolf Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 w tym jest problem ze on nie ma auta... i nie moze przyjechac... nawet do schroniska... tez jest szansa, bo sasiad mowil ze jego ciocia szuka psa. I mial mi dzis powiedziec co ona zdecydowala ale nie bylo go w domu... nie wiem.... Quote
BlackSheWolf Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 hej... wieczorem bede wiedziec odnosnie tego domu u cioci mojego sąsiada... oby sie udalo, bo ten starszy pan nie odbiera telefonu... Quote
Asia_Klero Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 To juz cyganka ma dwie szanse:D:DDobrze jest:D Quote
BlackSheWolf Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 z czego ten jeden pan sie nie odzywa juz... a sasiad powie mi dopiero wieczorem... Quote
Asia_Klero Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Trzymam kciuki!!!:)Nalezy sie to Cygance!:)czekamy na jej domek... Quote
BlackSheWolf Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ja tez czekam na wiadomosc od sasiada... oby sie udalo;( cyganka juz za brdzo cierpi w schronisku.. Quote
infers Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Oby Cyganka znalazła dom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
BlackSheWolf Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 sąsiad nie przyszedł jak narazie,... czyli pewnie nic z tego i nadal bedziemy musialy szukac domu ;( Quote
BlackSheWolf Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 i czekam........... 18:23 a sasiada jak nie było.. tak nie ma ;( Quote
Recommended Posts