Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:placz: Cyganko! przepraszam cie, ze nie umiem ci juz pomoc :placz: siedze teraz i płacze.. łzy same mi leca... ciągle myśle o tobie :placz: ta bezradnosc mnie dobija :placz: ty pewnie lezysz smutna w tym kojcu i tesknisz za mna :placz: boisz sie tego wszystkiego :placz: a ja siedze w cieplym domu i nie umiem przestac o tobie myslec :placz: tęsknie i nie wiem już co robić :placz:

chcialabym cie teraz przytulic ;(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie... masakra... Od wczoraj nikt na schronie nie byl! psy nie dostaly jesc! nie maja posprzatane! Cyganka od wczoraj zamknieta w budynku! ;( pewnie teraz lezy w smrodzie i na swoich odchodzach ;( wiedzialam, ze za tego kierownika tak bedzie.... ;(

Posted

[quote name='BlackSheWolf']Ludzie... masakra... Od wczoraj nikt na schronie nie byl! psy nie dostaly jesc! nie maja posprzatane! Cyganka od wczoraj zamknieta w budynku! ;( pewnie teraz lezy w smrodzie i na swoich odchodzach ;( wiedzialam, ze za tego kierownika tak bedzie.... ;([/quote]

Jak to tak wogóle może być:mad::angryy:?Wrrrr!!!:angryy::placz::angryy:Biedne psiaki:shake:

Posted

dziewczyny! pomozcie!
dzownił do mnie jeden pan, ktory płakał mi do słuchawki, bo dziś zdechł mu 13 letni pies i chciałby wziąść Cygankę... Słychać, ze to starszy pan. Mieszka 6 km ode mnie... nie wiem... dać mu Cygankę ?
myślałam, zeby może najpierw pojechać do niego do domu z tatą i zobaczyć jak on mieszka ? i co jakiś czas kontrolować? czy może nie oddawać mu psa ? :( pomocy!!

Posted

Oddaj.!Widać,ze facet jest uczuciowy.! Tzn. oczywiscie trzeba pojechac i sprawdzic warunki itp. ale sadze,ze dla Cyganki taki dom nawet u starszego Pana to bedzie raj.! A jak mieszka tylko 6km od Ciebie to chyba bedziesz mogla czasem do niego pojechaci sprawdzic jak sie sprawy maja.!

Posted

jutro najwyzej pojade i zobacze jak on mieszka. Czy naprawde jest taki uczuciowy... wiecie rozni sa ludzie, a ja po ostatnich przezyciach nie mam wogole zaufania... jak cos to we wtorek bym mu ja zawiozla.

Posted

Najlepiej zadzwon do pana czy mozesz przyjechac dogadac wszystko albo zeby on przyjechal zobaczyc Cyganeczke i wtedy sie z nim dogadac zobaczyc jaki jest!To super szansa!!!:)Powodzenia!:DCiesze sie ogromnie:D

Posted

w tym jest problem ze on nie ma auta... i nie moze przyjechac... nawet do schroniska...
tez jest szansa, bo sasiad mowil ze jego ciocia szuka psa. I mial mi dzis powiedziec co ona zdecydowala ale nie bylo go w domu... nie wiem....