zonia Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Jutro spacerek!!:multi::multi: Poszalejemy trochę:cool3: Quote
zonia Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Taaak....Szalałyśmy...:huh::evil_lol: Pobiegałyśmy, pojadłyśmy...niestety do klatki wracać musiałyśmy...- jak mi się zrymowało...:cool3::eviltong: Quote
zonia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Roxi była na spacerkuw sobotę, oczywiście ciągnęła...:p Na szczęście było gorąco i była spokojniejsza...nawet ona była zmęczona...:cool3: Na całe szczęście...:p Quote
zonia Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Słuchajcie cioteczki mam wspaniałą wiadomość!!!!!!!! Roxi w tą sobotę pojechała do domu!!!!!!!!!!!!:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
zonia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Bosz....ale mam nerwa....! kobieta chce ją oddać-właśnie się dowiedziałam...powiedziała że jest dla niej za energiczna...TO PO CO JĄ BRAŁA! MOGŁA SOBIE RATLERKA WZIĄĆ! Cioteczki domek potrzebny jeszcze bardziej na cito! Niech ona tam nie wraca!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!! Quote
sloneczko76 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Holerka Niektorzy Maja Niepokoleji W Glowie Niech Sie Zastanowia Co Chca,a Pozniej Biora.... Quote
zonia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 sloneczko76 napisał(a):Holerka Niektorzy Maja Niepokoleji W Glowie Niech Sie Zastanowia Co Chca,a Pozniej Biora.... no właśnie....! Niunia już w schronisku...:( Quote
magdyska25 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='zonia']no właśnie....! Niunia już w schronisku...:( :shake::shake::shake:.......a baba mówiła coś jeszcze o Niej? Jak zachowywała się w domu? Czy jest "czysta"? itp.... (takie informacje mogłyby pomóc w znalezieniu ODPOWIEDZIALNEGO domu). Quote
zonia Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='magdyska25']:shake::shake::shake:.......a baba mówiła coś jeszcze o Niej? Jak zachowywała się w domu? Czy jest "czysta"? itp.... (takie informacje mogłyby pomóc w znalezieniu ODPOWIEDZIALNEGO domu). Nic nie mówiła....była strasznie wkurzona...i kazała nam ją zabierać...ale muszę przyznać że teraz Roxi jest grzeczniejsza... Quote
magdyska25 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 zonia napisał(a):Nic nie mówiła....była strasznie wkurzona...i kazała nam ją zabierać...ale muszę przyznać że teraz Roxi jest grzeczniejsza... Nie dość że wzięła sunię i chyba mówiła że sobie z Nią poradzi to potem wkurzona??!!!! Jejku co za ludzie żyją na tym świecie!!! Młoda sunia, wulkan energii dla emerytki rencistki!!! Boszzzzzz Tak to jest właśnie jak się nie przemyśli sprawy......Baba nie cierpi, pies tak... Ehhh Roxi ma chyba jakiegoś pecha.... Aha Zoniu już chyba można zmienić tytuł bo Roxi jest już w schronisku.... Quote
zonia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Niunia znalazła dom!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miejmy nadzieję że to "ten" WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola: Quote
Recommended Posts