Jump to content
Dogomania

Urocza amstafeczka czeka na dom! ZNOWU GROZI JEJ SCHRON!/MA DOM:)

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taaak....Szalałyśmy...:huh::evil_lol: Pobiegałyśmy, pojadłyśmy...niestety do klatki wracać musiałyśmy...- jak mi się zrymowało...:cool3::eviltong:

Posted

Roxi była na spacerkuw sobotę, oczywiście ciągnęła...:p Na szczęście było gorąco i była spokojniejsza...nawet ona była zmęczona...:cool3: Na całe szczęście...:p

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Słuchajcie cioteczki mam wspaniałą wiadomość!!!!!!!! Roxi w tą sobotę pojechała do domu!!!!!!!!!!!!:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Bosz....ale mam nerwa....! kobieta chce ją oddać-właśnie się dowiedziałam...powiedziała że jest dla niej za energiczna...TO PO CO JĄ BRAŁA! MOGŁA SOBIE RATLERKA WZIĄĆ! Cioteczki domek potrzebny jeszcze bardziej na cito! Niech ona tam nie wraca!!!!!!!
POMOCY!!!!!!!!!!

Posted

sloneczko76 napisał(a):
Holerka Niektorzy Maja Niepokoleji W Glowie Niech Sie Zastanowia Co Chca,a Pozniej Biora....

no właśnie....! Niunia już w schronisku...:(

Posted

[quote name='zonia']no właśnie....! Niunia już w schronisku...:(

:shake::shake::shake:.......a baba mówiła coś jeszcze o Niej? Jak zachowywała się w domu? Czy jest "czysta"? itp.... (takie informacje mogłyby pomóc w znalezieniu ODPOWIEDZIALNEGO domu).

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='magdyska25']:shake::shake::shake:.......a baba mówiła coś jeszcze o Niej? Jak zachowywała się w domu? Czy jest "czysta"? itp.... (takie informacje mogłyby pomóc w znalezieniu ODPOWIEDZIALNEGO domu).
Nic nie mówiła....była strasznie wkurzona...i kazała nam ją zabierać...ale muszę przyznać że teraz Roxi jest grzeczniejsza...

• 4 weeks later...
Posted

zonia napisał(a):
Nic nie mówiła....była strasznie wkurzona...i kazała nam ją zabierać...ale muszę przyznać że teraz Roxi jest grzeczniejsza...

Nie dość że wzięła sunię i chyba mówiła że sobie z Nią poradzi to potem wkurzona??!!!!
Jejku co za ludzie żyją na tym świecie!!!

Młoda sunia, wulkan energii dla emerytki rencistki!!! Boszzzzzz
Tak to jest właśnie jak się nie przemyśli sprawy......Baba nie cierpi, pies tak...

Ehhh Roxi ma chyba jakiegoś pecha....

Aha Zoniu już chyba można zmienić tytuł bo Roxi jest już w schronisku....

Posted

Niunia znalazła dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miejmy nadzieję że to "ten"
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!
:laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola: