Vitka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Napisałam PW do Folen z prośbą o ogłoszenia. Quote
Folen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Witajcie, mam niestety poślizg z ogłoszeniam, ale będą na pewno. Na te pozostałe cztery psy od Ciebie Rybcia także. Quote
Folen Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 eoferty.com.pl 4lapy.pl kupiepsa.pl gieldaogloszen.pl mojpupil.pl kupsprzedaj.pl kokosy.pl bono-polska.pl zwierzeta.low.pl ojej.pl pajeczyna.pl pineska.pl petworld.pl animalia.pl adopcjapsa.pl mammisia.pl e-zwierzak.pl petsy.pl Quote
Rybc!a Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Ja również dołączam się do podziękowań ! :) Quote
paros Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Chuck na allegro :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=483210741 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Rybc!a Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 A domu dla Chucka jak nie było, tak nie ma.. Quote
paros Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Rybc!a napisał(a):A domu dla Chucka jak nie było, tak nie ma.. Ogłosiłam kilka psiaków i nikt nie dzwonił :cool3: Quote
Vitka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Nie rozumiem czemu on tu jeszcze jest... chyba przez pomyłkę... :cool1: Jak takie cudo może pozostań niezauważone! Mnie on użekł od razu kiedy go ujrzałam. Jest taki bialutki i śmieszny z tą czarną plamką na łebku! Tylko kochać i pieścić! :lol: Quote
Rybc!a Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 A może jak go wyciągniemy z boksu, wyczyścimy, uczeszemy, założymy ładną obróżkę i zrobimy ładne zdjęcia, będzie miał większą szansę na adopcję? Mam nadzieję, że się tego doczeka. :) Quote
Vitka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Rybc!a napisał(a):A może jak go wyciągniemy z boksu, wyczyścimy, uczeszemy, założymy ładną obróżkę i zrobimy ładne zdjęcia, będzie miał większą szansę na adopcję? Mam nadzieję, że się tego doczeka. :) Myślę że wtedy może będą się o niego bić! Mam taką nadzieję!!! :loveu: Quote
gops Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 on jest sliczny :loveu: troche go podgryza taki czarny owczarkowaty co jest z nim w boksie :roll: i zauwazylam ze bardzo lubi sznaucerowatego olbrzyma , lizaly sie po pyskach :evil_lol: Quote
Valeur248 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Chuck siedzi tak biednie na budach. Nawet nie podchodzi do krat:shake: Quote
deathgs Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Od 2007 w schronisku piękny JAK MALOWANY pies !!! (554066248) - Aukcje internetowe Allegro :p Quote
Borsuczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ostatnio z Vitką próbowałyśmy powolutku zbliżyć się do Chucka i jeszcze troszkę a by się nam udało ! :loveu: Myślę,że jeszcze kilka prób a być może psina chociaż minimalnie przekona się do ludzi chociaż zdaję sobie sprawę z tego,że to bardzo dziki pies.:-( Ale myślę,że wystarczą tylko dobre chęci wolontariuszy! ;) Quote
Recommended Posts