Onomato-Peja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 hej ;) śliczny psiak :loveu: mam pytanko ? czy byłaś dzisiaj na polance redłowskiej ?
Atkaaaa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Tak, psiara... to byłaś Ty? Stałaś z psem na smyczy z jakiąś jeszcze jedną osoba? :diabloti::diabloti:;) Mamy kilka fotek: Dziś w roli głównej: Lotka: [IMG]http://img72.imageshack.us/img72/458/lotkaqs4.jpg[/IMG] Jessie: [IMG]http://img185.imageshack.us/img185/379/jessiefc2.jpg[/IMG] [IMG]http://img181.imageshack.us/img181/4985/jessbwkl5.jpg[/IMG] Fibi:loveu: i Dżeki: [IMG]http://img187.imageshack.us/img187/2135/fibiibunw8.jpg[/IMG] Resztę wkleje wieczorem ;)
Onomato-Peja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 heh tak i widziałam wasza gromadke :eviltong: stałam i się wkurzałam , bo ciagle do nas jakiś pies podbiegał i prowokował a Atos się wkurzał nie mogłam go puścić bo by się zeżarły :mad: śliczne fotki a psiaki na żywo były jeszcze cuudowniejsze :loveu::loveu:
Atkaaaa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 nasze nie podbiegały:diabloti: Mnie ten sznaucerowaty wkurzał, zboczeniec jeden!:evil_lol:
Onomato-Peja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 no no ten sznaucerowaty co się na twojego nasadzał :eviltong: to na mojego wcześniej próbowal a mój tego nie zniesie juz prawie miał go w mordzie Kora - no ja slyszałam , ze szkoda było z ciapkowa oddać bo on taaaaki faaajny :diabloti:
Atkaaaa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Dokładnie:evil_lol: [quote name='psiara1996']no no ten sznaucerowaty co się na twojego nasadzał :eviltong: to na mojego wcześniej próbowal a mój tego nie zniesie juz prawie miał go w mordzie Kora - no ja slyszałam , ze szkoda było z ciapkowa oddać bo on taaaaki faaajny :diabloti:[/quote] xD mógł go potrzymac troche dłużej :D aaa!! znowu posty skaczą!
Kora- Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='psiara1996']heh tak i widziałam wasza gromadke :eviltong: stałam i się wkurzałam , bo ciagle do nas jakiś pies podbiegał i prowokował a Atos się wkurzał nie mogłam go puścić bo by się zeżarły :mad: śliczne fotki a psiaki na żywo były jeszcze cuudowniejsze :loveu::loveu:[/quote] hah, bk. A ja do Agaty mówie: kurdę czy ten pies jest z ciapkowa czy co, bo tak skądś go kojarzę. hehe
Onomato-Peja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Atkaaaa'] xD mógł go potrzymac troche dłużej :D aaa!! znowu posty skaczą![/quote] tjaaa a potem , że pies agresywny :roll: chociaż ja bym go chętnie 'przytrzymała' ale nie miałam po co , bo właścielea nie widziałam nigdzie ...:shake: mnie tez to nęka :evil_lol:
Kora- Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='psiara1996'] Kora - no ja slyszałam , ze szkoda było z ciapkowa oddać bo on taaaaki faaajny :diabloti:[/quote] nie kumam?
Atkaaaa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='psiara1996']P.S. jutro tez na Polankę jade :cool3:[/quote] my jutro niestety nie ;] za daleko z buta z Witomina xD A poza tym ciapkowa chyba potem na spotkanie bierz.
Onomato-Peja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 był 2 tygodnie w schronisku i jak go zabieraliśmy to najpier bylo : ale fajnie ma dom a zaraz wielka rozpacz , bo on taki fajny :eviltong:
Onomato-Peja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Atkaaaa']my jutro niestety nie ;] za daleko z buta z Witomina xD A poza tym ciapkowa chyba potem na spotkanie bierz.[/quote] no faktycznie trochę daleko z witomina xd może za tydzień :razz:
Pusiakowa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Hejo! :multi: co to jest ciapkowo ? :cool3: moze w ferie sie wybierzemy na spacerek? :lol: bo nie wiem czy bd mogla wczesniej.. :roll: a z Gdyni chyba wiecej jest osób co? moze jakis taki duuzy spacerek? :diabloti: :loveu:
Atkaaaa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 W przyszłym tyg ja odpadam bo ide do lecznicy. W ferie jak najbardziej :) Wczesniej raczej sie nie wyrobie. Ciapkowo to schronisko ^^
Pusiakowa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Atkaaaa']W przyszłym tyg ja odpadam bo ide do lecznicy. W ferie jak najbardziej :) Wczesniej raczej sie nie wyrobie. Ciapkowo to schronisko ^^[/quote] no ja raczej wczesniej tez nie.. aha :cool3: ^^ a co myslisz o 'duzym spacerku'? :loveu: :eviltong:
Atkaaaa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Psiara Kora Pusiakowa M&T Behemotka kto jeszcze jest z Gdyni?
Onomato-Peja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Mala_kiss ;) moja psiapsióła z psinką z ciapkowa :cool3:
Onomato-Peja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='behemotka'] Ponadto - melduję, że jutro jadę do W-wy [COLOR=red]po drugie psisko[/COLOR] :cool3:, więc przy dobrych wiatrach stawimy się we trójkę.[/quote] a można to wiedzieć jakie :razz:
behemotka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Atkaaaa']Psiara Kora Pusiakowa M&T Behemotka kto jeszcze jest z Gdyni?[/quote] Ja się piszę na pewno :p Aktualnie choruję :angryy:, ale do przyszłego weekendu powinnam się wylizać. Ponadto - melduję, że jutro jadę do W-wy po drugie psisko :cool3:, więc przy dobrych wiatrach stawimy się we trójkę.
Atkaaaa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='behemotka']Ja się piszę na pewno :p Aktualnie choruję :angryy:, ale do przyszłego weekendu powinnam się wylizać. Ponadto - melduję, że jutro jadę do W-wy po drugie psisko :cool3:, więc przy dobrych wiatrach stawimy się we trójkę.[/quote] hahaha no wreszcie!!:multi::diabloti: [SIZE=1][COLOR=DarkOrange]Kurde a miał by BCowy[/COLOR][/SIZE]:diabloti: Czekam na PW z fotkami jak już bedziesz ją miała :diabloti: To wylizuj się, wylizuj! Zdrowia życzę :)
behemotka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Atkaaaa']hahaha no wreszcie!!:multi::diabloti: [SIZE=1][COLOR=DarkOrange]Kurde a miał by BCowy[/COLOR][/SIZE]:diabloti: Czekam na PW z fotkami jak już bedziesz ją miała :diabloti: To wylizuj się, wylizuj! Zdrowia życzę :)[/quote] Nie marudzić! :diabloti: Pies jest pies, stan liczebny się zgadza :eviltong: [SIZE=1](A temu stworzeniu [/SIZE][SIZE=1]pomoc [/SIZE][SIZE=1]naprawdę potrzebna...)[/SIZE] Jak dojedzie, to może nawet się wątek założy ;) A tymczasem próbuję zdrowieć z wydatną pomocą grzańca :evil_lol:
Atkaaaa Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 jak dobrze pojdzie to 7 :P B: do lekarza! No wiem, wiem... ale borderkowy to borderkowy:diabloti:
Tepes Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [COLOR=Blue]Hej:hand: [url]http://img58.imageshack.us/img58/2613/dzeksnb1.jpg[/url] przystojniaczek:loveu::loveu::loveu: [/COLOR]
Recommended Posts