Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Madzia to ile Mała może mieć teraz???
Trzeba pomyśleć, żeby jak najszybciej zrobić jej sterylke i zbierać na to fundusze.....

Kochana sklecisz jakiś tekścik??? Chociaż jakiś ogólny zarys....:p
To wtedy pomogę z ogłoszeniami....

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dragoniasta']Hakita wysłałam Ci najnowsze fotki suni.. Możesz je tu wrzucić i zrobić Młodej allegro..? :oops:

Madziu fotki wrzucę, ale do allegro muszę mieć jakikolwiek choć podstawowy tekst, wtedy go będę przerabiać...
Weny ostatnio kompletnie nie mam.........:shake:

Sterylka tam w lecznicy kosztuje 270 zł.
Ponadto chciałabym z Tobą pogadać, napisz mi jakiś stacjonarny numer i powiedz, kiedy po weekendzie będziesz pod nim.
Z komiórki już nie chcę dzwonić, bo w tym miesiącu znów może pójść.....800 zł......................:placz::placz::placz:
A wszystko to telefony w sprawie zwierzaków........

Posted

Hakita prooszę wstaw tu fotki.. Albo naucz mnie jak to się robi ;) Pojutrze będę miała kolejne.
Sunia teraz ma kumpelę, bo do środy gości u mnie sunia mojej koleżanki :razz:

270zł za sterylkę takiego maleństwa..? To chyba trochę sporo co? :cool1: Zupełnie się nie orientuję w cenach..

Posted

[quote name='dragoniasta']Hakita prooszę wstaw tu fotki.. Albo naucz mnie jak to się robi ;) Pojutrze będę miała kolejne.
Sunia teraz ma kumpelę, bo do środy gości u mnie sunia mojej koleżanki :razz:

270zł za sterylkę takiego maleństwa..? To chyba trochę sporo co? :cool1: Zupełnie się nie orientuję w cenach..

Wiem, wiem, za niedługo wstawię, tzn. dziś, ale jeszcze chwila.......:oops:
No czasu mi trzeba, może ktoś ofiaruje mi swoje wolne 24 h??? :cool3:

Fakt to nie mało...ale w znanej nam lecznicy jeszcze więcej.........:roll:
Takie są koszta w tej lecznicy, ani ja, ani Dorcia nic nie poradzimy na to.......:oops:

• 2 weeks later...
Posted

Ona malutka, ale też dla kontrastu moje psiska spore ;)
Dałam ogłoszenie do wyborczej.. Może ktoś ją zauważy

A co do sterylki to fajna akcja, skorzystam z niej :) Dzięki Madzik77!

Posted

Klatka jest dla Kluska (tego podpalanego), który dewastuje mieszkanie i jako szczeniak musiał być w niej zamykany podczas naszej nieobecności. Teraz klatka jest właściwie zbędna, ale Klusek uznał ją za swoje legowisko i strzeże jej bardziej niż jedzenia. Tak więc mimo iż zagraca mi pokój, została, skoro tak bardzo ją lubi :p Na innej fotce widzisz też (choć nie w pełni) takie granatowe wielkie legowisko.. No więc Klusek nie lubi w nim spać - woli cisnąć się w za małej już dla niego klatce.. A sunia leży raz w klatce, raz w legowisku, a raz w moim łóżku - w zależności od tego, na czyje towarzystwo ma ochotę ;)
Więc nie bój się Madzik77 - klatka to nie kara, ani narzędzie tortur, w którym zamykam psy na pół dnia ;)

Posted

nawet przez mysl mi cos takiego nie przeszlo! Nie u dogomaniaka!!

NAPRAWDE??
Napisz coś iwecej
Jest to efekt ktorego ogloszenia?

Czy mozesz i napisać jak ogłasza się psy w wyborczej?
ponoc to jeden sms -tak?

Posted

Sunia znalazła domek dzięki http://poznan.gumtree.pl/ :)

Pojedzie do Państwa, którzy niedawno stracili 14-letniego pieska i szukają nowego towarzysza.. Mieszkanko w bloku, Państwo już niepracujący, więc Sunia nie będzie sama, dzieci dorosłe i poza domem. Na jutro planowane są odwiedziny w celu zapoznania się z psinką.. Chociaż Państwo są już zdecydowani :)

Posted

Ciekawe.. jak tylko Sunia poszła do nowego domku, natychmiast rozdzwonił się tel w jej sprawie.. Dzisiaj dzwoniły 3 osoby gotowe na adopcję :cool1:

A Suńka mieszka na Piątkowie. Państwo byli nią zachwyceni :) Niedawno stracili na raka 14-letnią sunię.. ponoć była dokładnie taka sama jak nasza, z tym, że ruda.
Wysterylizują ją na własną rękę - sami to zaproponowali. Mieszkają sami, dzieci już się wyprowadziły. Pani jest po operacji krtani, więc siedzi wlaściwie cały czas w domu, także obie zapewnią sobie towarzystwo :)
Ogólnie bardzo mili Państwo.. Fotki będą jak najbardziej :) (również sami zaproponowali, że je wyślą). Mogę również Sunię odwiedzić jak będę miała ochotę, dzwonić itd..
Myślę, że będzie jej tam dobrze :)