Hakita Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Madzia to ile Mała może mieć teraz??? Trzeba pomyśleć, żeby jak najszybciej zrobić jej sterylke i zbierać na to fundusze..... Kochana sklecisz jakiś tekścik??? Chociaż jakiś ogólny zarys....:p To wtedy pomogę z ogłoszeniami.... Quote
dragoniasta Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Hakita wysłałam Ci najnowsze fotki suni.. Możesz je tu wrzucić i zrobić Młodej allegro..? :oops: Quote
Hakita Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='dragoniasta']Hakita wysłałam Ci najnowsze fotki suni.. Możesz je tu wrzucić i zrobić Młodej allegro..? :oops: Madziu fotki wrzucę, ale do allegro muszę mieć jakikolwiek choć podstawowy tekst, wtedy go będę przerabiać... Weny ostatnio kompletnie nie mam.........:shake: Sterylka tam w lecznicy kosztuje 270 zł. Ponadto chciałabym z Tobą pogadać, napisz mi jakiś stacjonarny numer i powiedz, kiedy po weekendzie będziesz pod nim. Z komiórki już nie chcę dzwonić, bo w tym miesiącu znów może pójść.....800 zł......................:placz::placz::placz: A wszystko to telefony w sprawie zwierzaków........ Quote
dragoniasta Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Hakita prooszę wstaw tu fotki.. Albo naucz mnie jak to się robi ;) Pojutrze będę miała kolejne. Sunia teraz ma kumpelę, bo do środy gości u mnie sunia mojej koleżanki :razz: 270zł za sterylkę takiego maleństwa..? To chyba trochę sporo co? :cool1: Zupełnie się nie orientuję w cenach.. Quote
Hakita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='dragoniasta']Hakita prooszę wstaw tu fotki.. Albo naucz mnie jak to się robi ;) Pojutrze będę miała kolejne. Sunia teraz ma kumpelę, bo do środy gości u mnie sunia mojej koleżanki :razz: 270zł za sterylkę takiego maleństwa..? To chyba trochę sporo co? :cool1: Zupełnie się nie orientuję w cenach.. Wiem, wiem, za niedługo wstawię, tzn. dziś, ale jeszcze chwila.......:oops: No czasu mi trzeba, może ktoś ofiaruje mi swoje wolne 24 h??? :cool3: Fakt to nie mało...ale w znanej nam lecznicy jeszcze więcej.........:roll: Takie są koszta w tej lecznicy, ani ja, ani Dorcia nic nie poradzimy na to.......:oops: Quote
Hakita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Proszzzzzz...............:) I proszzz o wybaczenie, że tak długo.......:oops: Quote
Madzik77 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 o rany julek jaka to kruszynka! ile ona wazy? co do sterylki to b. drogo w marcu rusza ogolnopolska akcja sterylizacji - ceny sa obnizone- zobacz bo napewno w twoim rejonie sa lecznice ktore biora w tej akcji udzial! http://www.arkastrefa.fora.pl/spis-klinik-bioracych-udzial-w-akcji-sterylizacji-2008,22/ Quote
dragoniasta Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Ona malutka, ale też dla kontrastu moje psiska spore ;) Dałam ogłoszenie do wyborczej.. Może ktoś ją zauważy A co do sterylki to fajna akcja, skorzystam z niej :) Dzięki Madzik77! Quote
dragoniasta Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Klatka jest dla Kluska (tego podpalanego), który dewastuje mieszkanie i jako szczeniak musiał być w niej zamykany podczas naszej nieobecności. Teraz klatka jest właściwie zbędna, ale Klusek uznał ją za swoje legowisko i strzeże jej bardziej niż jedzenia. Tak więc mimo iż zagraca mi pokój, została, skoro tak bardzo ją lubi :p Na innej fotce widzisz też (choć nie w pełni) takie granatowe wielkie legowisko.. No więc Klusek nie lubi w nim spać - woli cisnąć się w za małej już dla niego klatce.. A sunia leży raz w klatce, raz w legowisku, a raz w moim łóżku - w zależności od tego, na czyje towarzystwo ma ochotę ;) Więc nie bój się Madzik77 - klatka to nie kara, ani narzędzie tortur, w którym zamykam psy na pół dnia ;) Quote
dragoniasta Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 No to wygląda na to, że Sunia ma nowy domek ! :multi::multi: Quote
Madzik77 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 nawet przez mysl mi cos takiego nie przeszlo! Nie u dogomaniaka!! NAPRAWDE?? Napisz coś iwecej Jest to efekt ktorego ogloszenia? Czy mozesz i napisać jak ogłasza się psy w wyborczej? ponoc to jeden sms -tak? Quote
dragoniasta Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Sunia znalazła domek dzięki http://poznan.gumtree.pl/ :) Pojedzie do Państwa, którzy niedawno stracili 14-letniego pieska i szukają nowego towarzysza.. Mieszkanko w bloku, Państwo już niepracujący, więc Sunia nie będzie sama, dzieci dorosłe i poza domem. Na jutro planowane są odwiedziny w celu zapoznania się z psinką.. Chociaż Państwo są już zdecydowani :) Quote
Madzik77 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 czyli juz? napisz cos wiecej o tych ludizach foty beda?? Quote
dragoniasta Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Ciekawe.. jak tylko Sunia poszła do nowego domku, natychmiast rozdzwonił się tel w jej sprawie.. Dzisiaj dzwoniły 3 osoby gotowe na adopcję :cool1: A Suńka mieszka na Piątkowie. Państwo byli nią zachwyceni :) Niedawno stracili na raka 14-letnią sunię.. ponoć była dokładnie taka sama jak nasza, z tym, że ruda. Wysterylizują ją na własną rękę - sami to zaproponowali. Mieszkają sami, dzieci już się wyprowadziły. Pani jest po operacji krtani, więc siedzi wlaściwie cały czas w domu, także obie zapewnią sobie towarzystwo :) Ogólnie bardzo mili Państwo.. Fotki będą jak najbardziej :) (również sami zaproponowali, że je wyślą). Mogę również Sunię odwiedzić jak będę miała ochotę, dzwonić itd.. Myślę, że będzie jej tam dobrze :) Quote
Madzik77 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ciesze si eogromnie to czekamy na wieści i fotki czarnej slicznotki! Quote
Recommended Posts