Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koleżanka dała mi cynk, że znowu po Zembrzycach biega pies (najprawdopodobniej) wyrzucony z auta . Basia była świadkiem jak go ktoś potrącił:( No to jade po psa w te pędy. Jest średniej wielkości, rudzielec, z dużą głową:) Baaaardzo fajny, nie przejawia na razie ŻADNEJ agresji. Do auta wskoczył chętnie, gdy tylko otworzyłam drzwi. Jest usłuchliwy i mądry! Nie jakiś dzikus. Nawet nie jest jakiś wychudzony.
Na razie trzymam go (bez zgody...:roll:) w taty gabinecie (tzn. nie dosłownie w nim, ale w tym samym domu). Nie wiem co jutro rano zrobi...:placz: W środę jade do Krakowa, i mam nadzieję, że będzie miejsce w hotelu (jutro zadzwonie do p. Tomka)
POMOCY CIOTKI
Podziękowania dla BENCZI:loveu:

Ładny, no nie:)

Przytulaski, wyskakuje na kolana!

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia jakoś to będzie... zaraz go wstawim do wątku ogólnego...:razz::p

Posted

Zebyście Ciotki widziały, jakie ludzie mieli miny jak spacerowałam z Benim! Dziwili się :co to? Trzeci pies????? Haha, a ja mówiłam: tak, mało mieliśmy ;) No i wogóle Beni budzi zachwyt, jest baaaaaaaaardzo piękny!
Ale najlepsze było spotkanie z Denisem! Nie uwierzycie, Deniś, który boi się wszystkiego, zaczoł na niego szczekać! A ten nic, zero agresji, chował się za mną! Chociaż jest większy i milion razy groźniejszy!!! No ale to było na Deniskowym terenie przecież:) Kocham mojego psa

Posted

No mamy śnieg mamy:) Moja mama już pokochała Beniego, chce go do domu brać, bo mówi, że mu zimno:) A nie powiem, Beni wie co to łóżko!:)
Jest naprawde fantastyczny!:)

KTO POJEDZIE ZE MNĄ JUTRO DO HOTELU, BO JA NIE TRAFIE!

Posted

Beni już w hotelu:)
Wielkie dzięki dla:
Patia!!!
Paulus!!!!
:)
Dałam 50 zł za hotel, ciotki to był szczyt moich możliwości finansowych... powiedzcie że damy rade:(
Mam bardzo mały dostęp do kompa, dlatego Patia, zrobisz allegro, masz ładne zdjęcia. Dużo nie musisz pisać, tylko że młody, fajny i pt. Nr. tel do mnie