kakadu Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 chcialam sobie zrobic banerek z sunkami, krok po kroku podazylam za instrukcja umieszczona wczesniej i... nic; prosze o dokladniejszy instruktaz :oops: calkowicie atechniczna kakadu :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
wellington Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Kakadu, przeciez masz ten banerek juz, udalo sie, widzisz :lol: ! Quote
kakadu Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 rany, zeby wlasnego banerka nie zauwazyc...... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
mulinka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 prosimy o dom dla tych przestraszonych marznących sunieczek Quote
iwop Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Ostrowieckie suczki prosza o domek...:placz: Quote
kakadu Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 a ulka wkleila przeciez list jakiejs zainteresowanej rodziny, ktora chce przygarnac amorka i sniezynke; czy wiadomo co z nimi? czy to aktualne? jest z nimi jakis kontakt? Quote
mulinka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 dopóki sunia jest w schronisku musimy jej szukać domu dla niej i jej psich przyjaciółek Quote
kakadu Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 a no pewnie, ze tak, ale juz mozna by drazyc ten konkretny temat; moze mozna sie skontaktowac z ta rodzina? tak sie tylko pytam, bo jestem ciekawa czy juz cos wiadomo... Quote
mulinka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 też jestem ciekawa, Ula na pewno nam napisze jeśli coś będzie wiadomo kakadu wpisuj sie proszę jak najczęściej :) Quote
mulinka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 kto może dać im ciepły kącik w swoim domu i sercu ? Quote
mulinka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 3 małe sunie potrzebują naszej pomocy Quote
iwop Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Ale przecież Ulka pisała, że śniezynka idzie do adopcji...:oops: Quote
mulinka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ulka18 napisał(a):Taki mail przyszedl do skrzynki schroniska (pani jest zdecydowana na adopcje Amora, transport prawie juz dograny, sprawdzenie domu po swietach) Cytat: witam tym razem pisze do pań mama asi szukałam na waszej stronie formularza adopcyjnego, ale nie znalazłam przy okazji obejrzałam więcej zdjęć i zobaczyłam maleńka sunię śnieżkę-20N jest to takie maleństwo, przypominajace ciułałę. od dawna mażyłam o takim psie i kiedfdy zobaczyłam zdjecie od razu pomyślałm zeby wziąć to maleństwo . Prosze nie mysleć, że jestem nieodpowiedzialna, biorąc jednocześnie oba psy, ale sadzę że w naszym domu znajdzie się miejsce i dla takiego maluszka. Jeśli więc suni nikt jescze nie adopotował, prosze rozważyć taka nmożliwość. ------------------------------------------------------------------- mam nadzieję, ze tak się stanie, ze Śnieżynka pojedzie do tej pani ale na razie jeszcze nic nie wiadomo i dlatego piszę, że 3 sunie szukaja domu Quote
mulinka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 wierzę, że dzisiaj i w ciągu najbliższego tygodnia bardzo dużo osób będzie czytać dogomanię podnosząc wątek dajemy tym suniom szansę na dom Quote
Ulka18 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='iwop']Ale przecież Ulka pisała, że śniezynka idzie do adopcji...:oops: Nie pisalam tak, ze idzie....wkleilam maila od zainteresowanej pani. I ze dom sprawdzi po swietach Ania14P z Warszawy. Bedziemy wiedziec przed nowym rokiem czy to dom odpowiedni dla 2 psow z Mielca, suni i psa Amora. Ania14pma 2 psy i 2 koty i wieeelkie serce dla zwierzat, na pewno trafnie oceni dom. Jesli bedzie ok, to pierwszy pojedzie Amor zaraz po NRoku, jesli Pan Rafal z Tarnobrzega zgodzi sie go zabrac. Quote
kakadu Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 no to teraz trzeba bardzo cieplo myslec, zeby sie wszystko udalo; i trzymac kciuki mocno; oby bylo dobrze; podobno w orzechowcach minus dwanascie, wiec w mielcu pewnie podobnie... Quote
Asia_M Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia a w Nowym Roku wspaniałego domku!!! Quote
Ulka18 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Suczynka Sniezka z 20N jest juz po sterylizacji. Dziekujemy Ci Wellington :Rose: : Temat: Re: amor] sunia biala z b. 20 Od: [email protected] Data: Wt Grudnia 25 2007, 7:16 am Do: [email protected] [SIZE="3"]Sunia jest po sterylce oraz zabiegu usunięcia tej narośli co widać było na zdjęciach. Quote
Ulka18 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [SIZE="1"]PRZEKAZUJE WIADOMOSCI ZE SCHRONISKA : Temat: Re: wplata na sterylki z b. 20 Od: [email protected] Data: Wt Grudnia 25 2007, 7:17 am Do: [email protected] [SIZE="3"]Sunia cała biała jest już po sterylce oraz po usunięciu narośli. Druga sunia będzie sterylizowana po świętach. Quote
mulinka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 to wspaniale :) a jak długo po sterylizacji będzie w ciepłym pomieszczeniu ? Quote
Ulka18 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Co najmniej 3-5 dni. Ciecie jest malutkie, 4-5 cm max. Szwy rozpuszczalne. Zdjecia suczek po sterylkach sa na naszym mieleckim watku na akcjach pomocowych. Sniezka jest nadal na liscie do adopcji Pani Grazyny z Warszawy (tej od Amorka). Bedziemy szukac transportu, jesli wizyta przedadopcyjna wypadnie ok. Quote
kakadu Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 to wspaniale widzec taka preznie dzialajaca grupe; dopiero co wellington wplacila pieniazki, a tu juz ciach i jedna sunia zoperowana, a druga lada moment tez bedzie :loveu: Quote
Recommended Posts