Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chcialam sobie zrobic banerek z sunkami, krok po kroku podazylam za instrukcja umieszczona wczesniej i... nic; prosze o dokladniejszy instruktaz :oops:

calkowicie atechniczna kakadu :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ulka wkleila przeciez list jakiejs zainteresowanej rodziny, ktora chce przygarnac amorka i sniezynke; czy wiadomo co z nimi? czy to aktualne? jest z nimi jakis kontakt?

Posted

a no pewnie, ze tak, ale juz mozna by drazyc ten konkretny temat; moze mozna sie skontaktowac z ta rodzina? tak sie tylko pytam, bo jestem ciekawa czy juz cos wiadomo...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Taki mail przyszedl do skrzynki schroniska (pani jest zdecydowana na adopcje Amora, transport prawie juz dograny, sprawdzenie domu po swietach)

Cytat:
witam tym razem pisze do pań mama asi
szukałam na waszej stronie formularza adopcyjnego, ale nie znalazłam
przy okazji obejrzałam więcej zdjęć i zobaczyłam maleńka sunię śnieżkę-20N jest to takie maleństwo, przypominajace ciułałę. od dawna mażyłam o takim psie i kiedfdy zobaczyłam zdjecie od razu pomyślałm zeby wziąć to maleństwo . Prosze nie mysleć, że jestem nieodpowiedzialna, biorąc jednocześnie oba psy, ale sadzę że w naszym domu znajdzie się miejsce i dla takiego maluszka. Jeśli więc suni nikt jescze nie adopotował, prosze rozważyć taka nmożliwość.

-------------------------------------------------------------------

mam nadzieję, ze tak się stanie, ze Śnieżynka pojedzie do tej pani
ale na razie jeszcze nic nie wiadomo i dlatego piszę, że 3 sunie szukaja domu

Posted

[quote name='iwop']Ale przecież Ulka pisała, że śniezynka idzie do adopcji...:oops:
Nie pisalam tak, ze idzie....wkleilam maila od zainteresowanej pani. I ze dom sprawdzi po swietach Ania14P z Warszawy. Bedziemy wiedziec przed nowym rokiem czy to dom odpowiedni dla 2 psow z Mielca, suni i psa Amora.
Ania14pma 2 psy i 2 koty i wieeelkie serce dla zwierzat, na pewno trafnie oceni dom. Jesli bedzie ok, to pierwszy pojedzie Amor zaraz po NRoku, jesli Pan Rafal z Tarnobrzega zgodzi sie go zabrac.

Posted

no to teraz trzeba bardzo cieplo myslec, zeby sie wszystko udalo; i trzymac kciuki mocno; oby bylo dobrze; podobno w orzechowcach minus dwanascie, wiec w mielcu pewnie podobnie...

Posted

Co najmniej 3-5 dni. Ciecie jest malutkie, 4-5 cm max. Szwy rozpuszczalne.
Zdjecia suczek po sterylkach sa na naszym mieleckim watku na akcjach pomocowych.

Sniezka jest nadal na liscie do adopcji Pani Grazyny z Warszawy (tej od Amorka). Bedziemy szukac transportu, jesli wizyta przedadopcyjna wypadnie ok.

Posted

to wspaniale widzec taka preznie dzialajaca grupe; dopiero co wellington wplacila pieniazki, a tu juz ciach i jedna sunia zoperowana, a druga lada moment tez bedzie :loveu: