Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W boksie 20N mieszka od 14.12.2007 malenka sunieczka przywieziona z Ostrowca Świętokrzyskiego. Wygląda jak duża świnka morska :-) Jest bardzo przestraszona schroniskiem. Przy zdjęciach trzęsła się jak osika... na pewno ma za sobą smutną przeszłość. Mała Poziomeczka bardzo prosi o dom, nie zajmie dużo miejsca, a będzie wdzięcznym i wiernym pieskiem.

Poziomka naprawde nazywa się Fisia i jest jednym z psów, ktore straciły dom bo ich opiekun został zabrany do Domu Opieki Społecznej.

Oto Poziomka:

Poziomeczka szuka domku!

Druga suczka - Sniezynka:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fizia napisał(a):
Jejku...wygląda na taką wystraszoną...

Poziomeczka taka jest...trzesla sie jak osika przy zdjeciach.
Ona jest wielkosci ratlerka, moze ciut wieksza.

Posted

Poziomka w schronisku nie jest w ogóle widoczna, chowa sie gleboko do budy...pan Zbyszek sie musial niezle nakombinowac, zeby ją wyjąc do zdjęc.

Poziomka bedzie mogla byc sterylizowana za ok. 2 tygodnie.

Posted

No to ja wymiękam :placz:
Obie bym chciała przytulić.. :placz:

W Krakowie poszukiwana jest taka malotka dla pani pracującej w miejskim szalecie, a polecanej przez Agatę Balu - to z kolei moja dobra znajoma :multi: Wątek na "dam dom" czy jak tam mu jest...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kakadu, na razie nie wplacaj pieniazkow :roll: Beda potrzebne za 10-12 dni. Boje sie, zeby kierownik nie przegapil wplat jak bedzie za wczesnie.

oki, poczeka sie w takim razie; tylko dajcie znac jak juz bedzie czas, bo ja moge przegapic;
pozdrawiam

Posted

Jest w schronisku jeszcze jedna malenka sunieczka z Ostrowca. Straszna bida, widac po szczeniakach. Jeszcze mniejsza od Śnieżynki :shake:
Dzisiaj włoże ja na strone.