Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zawsze kogos spotykam, na wystawie, przed pokazem a nawet przechadzajac sie z nudow po ikei xD
bett, nie boj sie, rozpoznam : p a zdjecie kundla sama sobie wybierz, bo mozliwosci mojego telefonu sa mocno uposledzone : p ostatnio jakies portrety byly, moze cos wybierzesz ; )

Posted

[quote name='Tinka:)']Ja zawsze kogos spotykam, na wystawie, przed pokazem a nawet przechadzajac sie z nudow po ikei xD
bett, nie boj sie, rozpoznam : p a zdjecie kundla sama sobie wybierz, bo mozliwosci mojego telefonu sa mocno uposledzone : p ostatnio jakies portrety byly, moze cos wybierzesz ; )[/quote]

Ja mogę Beci pomóc wybrać:diabloti:.
Martyna upośledziła swój telefon:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='Tinka:)']Apropo telefonu, to juz mi dziala internet : p[/quote]

Dzięki moje konfiguracji?:razz:

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam:)
Może by tak fotki?;D
[/COLOR][/quote]

Gdzieś Grama fotki walają mi się po kompie, to może wieczorem wstawię:razz:.

Posted

[quote name='smallpati']a gdzieś ty dziecko jest? Do stolicy cię wywiałao? A po kiego grzyba?:evil_lol:[/quote]

Ło tak ło se z mamą pojechały:diabloti::razz:.

Posted

Cinus pomoz wybrac :cool3: portert jakis Gramusia :P

a pojechala do wawy by sie ze mna spotkac :eviltong: :evil_lol:

znalazlam fajny rysunek russelkow :P
(mam z glowy rysowanie Twojego prosiaka :D)

[url]http://fineartamerica.com/featured/jack-russell-terrier-with-ghost-image-barbara-keith.html[/url]

Posted

[quote name='betty_labrador']dzis wpadla do sklepu Martynka, i podeszla z pytaniem czy jej pomoge a ja jej chwilowo nie poznalam :P pogadalysmy chwile i poszla se :P ciekawe skad ja ja znalam :hmmmm: :lol:

:][/quote]

Buuu!
Tylko na chwile, a mówiłem żeby Ci dużo czasu zabrała:diabloti:
ehh:-(

Posted

Nawet nie wiecie jaki to luksus mieć komputer a nie ten zasrany blueconnect:loveu::loveu::evil_lol:
[quote name='Russellka']No widzisz jak Ci fajnie :evil_lol: A kiedy wracasz zarazko? :evil_lol: Jak fcesz, to ja ci moge spróbować nabazgrać Gramosława to na Białystok wam przywioze :diabloti:[/quote]
jus wróciłam:diabloti:

[quote name='smallpati']a gdzieś ty dziecko jest? Do stolicy cię wywiałao? A po kiego grzyba?:evil_lol:[/quote]
na zakupy:diabloti:

[quote name='infers1995']Ło tak ło se z mamą pojechały:diabloti::razz:.[/quote]
no:razz:

[quote name='betty_labrador']Cinus pomoz wybrac :cool3: portert jakis Gramusia :P

a pojechala do wawy by sie ze mna spotkac :eviltong: :evil_lol:

znalazlam fajny rysunek russelkow :P
(mam z glowy rysowanie Twojego prosiaka :D)

[URL]http://fineartamerica.com/featured/jack-russell-terrier-with-ghost-image-barbara-keith.html[/URL][/quote]
nie bądź taka szybka dziecinko:diabloti:
[quote name='betty_labrador']dzis wpadla do sklepu Martynka, i podeszla z pytaniem czy jej pomoge a ja jej chwilowo nie poznalam :P pogadalysmy chwile i poszla se :P ciekawe skad ja ja znalam :hmmmm: :lol:

:][/quote]
nie dziwię się, jakieś dziecko się przypałętało:razz::evil_lol:
w końcu nie zapytałam czy jedziesz do białego czy nie:razz:
ale pomogłam w wieszaniu zabawek! ha! [SIZE=1](powiesiłam jedną czy dwie:siara:)[/SIZE]

[quote name='infers1995']Buuu!
Tylko na chwile, a mówiłem żeby Ci dużo czasu zabrała:diabloti:
ehh:-([/quote]
jak wychodziłam to mama do mnie zadzwoniła żebym już szła:diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']cześć Galiny:loveu:
jakbyś była w Warszawie miałabyś okazję dostać portret szanownej brodatej w ręce własne:mad:[/QUOTE]

buuu :placz:
ja się wakacjuje i pewnie lada chwila znów mnie wywieje :lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']nie żałuj sobie, w końcu wakacje raz w roku:razz:
ale w tym tygodniu mogłaś być:mad:[/QUOTE]

hmmm jeszcze ponad miesiąc wakacji :loveu:
no cóż, siła wyższa :cool3:

Posted

[quote name='infers1995']Te, siostra daj foty szczura:p.[/quote]
nima:diabloti:

[quote name='Russellka']własnie, gdzie foty szczura Gramusia? :loveu: Przygotowujesz go jakoś specjalnie na wystawe? :razz:[/quote]
kłótnię małżeńską z aparatem mam : P

jak? papiloty mam mu zakładać?:evil_lol:
tylko go przytyłam, a tak to normalka, tylko chyba szampona nowego kupić muszę bo ten co teraz ma to... po wykąpaniu gorzej śmierdzi niż przed:cool1: