Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Ja wiem , że nie Twoje , wujka (?)
no daj foty daj :modla:
kocham szczyle :loveu: :loveu:[/quote]
ale nie mam :placz: może za jakiś tydzień-dwa lub jeszcze później będą, ale może...

tylko przyszedł dzisiaj wnuczek wujka do Grama i powiedzieć że ''Dusy dzieci mają ocka'':evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']hahahaha , dzieci są niesamowite :D[/quote]
dokładnie:evil_lol: jeszcze porównywał prędkość psów dziadka z Gramem:razz: On jest fajny, nie to co moje siostry co by tylko psa w ubranka dla lalek ubierały...:cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']dokładnie:evil_lol: jeszcze porównywał prędkość psów dziadka z Gramem:razz: On jest fajny, nie to co moje siostry co by tylko psa w ubranka dla lalek ubierały...:cool1:[/quote]

Która lub które to takie mądre:evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']no zgadnij :evil_lol: Julia z Olką:mad:[/quote]

A podobno takie grzeczne dzieci:razz::mad:
[SIZE=1](Najstarsza siostro z mózgu papke im robi:evil_lol::diabloti:)[/SIZE]

Posted

cześć dzieciaku :evil_lol:
co to masz za szczyle w avku bo żem nie w temacie jest :roll::eviltong:

Zrobiłam sobie zakupy dziś, internetowe i takie normalne, i znów nakupiłam dziadostwa Moli :eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']cześć dzieciaku :evil_lol:
co to masz za szczyle w avku bo żem nie w temacie jest :roll::eviltong:

Zrobiłam sobie zakupy dziś, internetowe i takie normalne, i znów nakupiłam dziadostwa Moli :eviltong:[/quote]
ten z białą główką mój będzie:loveu:

już czytałam o tych twoich zakupach, i mam pytanie... JAK można wydać 400zł jednorazowo na kosmetyki dla siebie? : O ja tyle na pół roku pewnie wydaję:evil_lol:

Posted

będziesz miała 2 psiaka? :crazyeye: gratuluje. trochę mnie nie było a tu proszę :evil_lol:
masz większe ich zdjęcia?

Yyy no nie wiem jak, samo się wydało, ale co najgorsze to wszystko poszło praktycznie na kosmetyki do twarzy (podkłady, tusze, kremy, toniki itd) :evil_lol: w zeszłym miesiącu wydałam 100 i byłam przerażona a teraz :eviltong::razz:

Posted

[quote name='smallpati']będziesz miała 2 psiaka? :crazyeye: gratuluje. trochę mnie nie było a tu proszę :evil_lol:
masz większe ich zdjęcia?

Yyy no nie wiem jak, samo się wydało, ale co najgorsze to wszystko poszło praktycznie na kosmetyki do twarzy (podkłady, tusze, kremy, toniki itd) :evil_lol: w zeszłym miesiącu wydałam 100 i byłam przerażona a teraz :eviltong::razz:[/quote]
cofnij się na poprzednią stronę : P

to ile ty tego używasz? : O mi jeden podkład starcza na ponad pół roku, ten co teraz mam to 5 w ciągu trzech lat : P krem tak samo, na pół roku mi wystarcza, toników prawie wcale nie używam:shake: mi się wydawało że ja tego dużo kupuję :evil_lol:

Posted

nie mogę znaleźć zdjęć :placz:

mam po kilka podkładów i pudrów, niektóre są na wieczory, inne na dzień, :evil_lol: każdy ma inny odcień ;), kremy mam na dzień, na noc, nawilżający po maseczkach, matujący pod makijaż, jak się maluje to trzeba później to zmyć, zaczynając od płynów do demakijażu oczu, później twarzy, później mleczko, później żel do mycia twarzy a później tonik, maseczki daje na gębę, peelingi itd. tylko moją zgubą jest to że lubię te firmy które są drogie :roll: np. ubzdurał mi się puder z chanela i musiałam go kupić, ale to już 2 miesiące temu było. Loreal3, maxfactory, i te inne firmy kosztują, no i mi później wychodzi 400zł w kosmetycznym :shake: teraz dużo wydałam bo mi się wszystko pokończyło :roll:

Posted

[quote name='smallpati']nie mogę znaleźć zdjęć :placz:

mam po kilka podkładów i pudrów, niektóre są na wieczory, inne na dzień, :evil_lol: każdy ma inny odcień ;), kremy mam na dzień, na noc, nawilżający po maseczkach, matujący pod makijaż, jak się maluje to trzeba później to zmyć, zaczynając od płynów do demakijażu oczu, później twarzy, później mleczko, później żel do mycia twarzy a później tonik, maseczki daje na gębę, peelingi itd. tylko moją zgubą jest to że lubię te firmy które są drogie :roll: np. ubzdurał mi się puder z chanela i musiałam go kupić, ale to już 2 miesiące temu było. Loreal3, maxfactory, i te inne firmy kosztują, no i mi później wychodzi 400zł w kosmetycznym :shake: teraz dużo wydałam bo mi się wszystko pokończyło :roll:[/quote]
to poczytaj o czym z Vectrą pisałam, matołku:evil_lol:

masakra : O ja mam podkład, puder, tusz, kredkę do oczu, jakieś cienie, błyszczyki, krem, tonik i żel do mycia twarzy z czego większości nie używam :evil_lol: ale też wolę kupić z lepszej firmy, tyle że ja kupuję raz na pół roku:mad:

Posted

eee nie wiem o co chodzi :evil_lol:

Ja dużo zużywam kosmetyków bo kilka razy dziennie poprawiam makijaż, bo jak jest ciepło to spływa szybko, więc troszkę mi tego idzie. A po za tym kosmetyczny to jak 2 zoologiczny dla mnie, kocham w nim robić zakupy :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']eee nie wiem o co chodzi :evil_lol:

Ja dużo zużywam kosmetyków bo kilka razy dziennie poprawiam makijaż, bo jak jest ciepło to spływa szybko, więc troszkę mi tego idzie. A po za tym kosmetyczny to jak 2 zoologiczny dla mnie, kocham w nim robić zakupy :evil_lol:[/quote]
ić, żadnego psa mieć nie będę : P jeden mi wystarczy:razz:

matko, skóra ci umrze:roll: ja raz dziennie nakładam cienką warstewkę a jak mam gładką skórę bez niespodzianek to tylko puder i wsio:razz: nie lubię się za bardzo malować:shake:

Posted

[quote name='smallpati']już mi umarła :evil_lol:
ja jestem pudernica :eviltong:[/quote]
właśnie widzę :evil_lol::evil_lol:

szczeniory: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10397234&postcount=1609"]1[/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10397254&postcount=1610"]2[/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10397324&postcount=1612"]3[/URL]