Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='infers1995']Jassne, wiem po sobie jak mnie w doope parzyło jak mój lumix miał przyjśc:eviltong:[/quote]mnie rano parzyło bo mógł przyjść, teraz najszybciej w poniedziałek : P [quote name='smallpati']nie możesz się doprosić tatę o zrobienie przeszkód? zrób je sama [URL]http://www.dogs.gd.pl/kliker/agility/przeszkody.html[/URL] ;)[/quote] widziałam to już, ale sama nie zrobię : P tata ma zakład stolarski, dla niego to nie problem ;) wystarczy mu dać jakiś projekt i chodzić za nim żeby nie zapomniał : P ale zaczęłam dzisiaj robić slalom, pocięłam listewki, zostało je okleić kolorową taśmą klejącą(żeby były gładkie) i zrobić ostrzejsze końce do wbijania w ziemię (nie mogłam znaleźć papieru ściernego). Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 slalom z listewek, przecież pies się zabije na nich :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='smallpati']slalom z listewek, przecież pies się zabije na nich :evil_lol:[/quote] co ty : P będzie pięknie! : P Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Tinka:)']co ty : P będzie pięknie! : P[/quote] lepiej żeby on był z milszego materiału, bo jak pies dobije to nie będzie wesoło :evil_lol: Quote
infers Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ja mam takie plastikowe elastyczne rurki:razz::razz: Może też coś pokombinuję, bo Lena tłusta się robi Quote
infers Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='smallpati']na slalomie to raczej nie zrzuci kilogramów :roll: już dawno mówiłam że jest tłuściutka ;)[/quote] Zrzuci 3-4kg(mam nadzieję) nie chce mieć utuczonego labka:roll: Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='infers1995']Ja mam takie plastikowe elastyczne rurki:razz::razz: Może też coś pokombinuję, bo Lena tłusta się robi[/quote] na slalomie to raczej nie zrzuci kilogramów :roll: już dawno mówiłam że jest tłuściutka ;) Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='smallpati']lepiej żeby on był z milszego materiału, bo jak pies dobije to nie będzie wesoło :evil_lol:[/quote] mam to welurem obić czy co? :cool1: :evil_lol::evil_lol: [quote name='infers1995']Ja mam takie plastikowe elastyczne rurki:razz::razz: Może też coś pokombinuję, bo Lena tłusta się robi[/quote] zrób coś, zrób ; ) [quote name='smallpati']na slalomie to raczej nie zrzuci kilogramów :roll: już dawno mówiłam że jest tłuściutka ;)[/quote] czemu nie? będzie biegać w końcu... :roll: [quote name='infers1995']Zrzuci 3-4kg(mam nadzieję) nie chce mieć utuczonego labka:roll:[/quote] no. A się wypierał, że za mało Lena jeść dostaje :cool1: Quote
infers Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jakim cudem wyszły Ci ostre zdjęcia wyszły jak on skacze:razz::razz: Jak migawka? Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='infers1995']Jakim cudem wyszły Ci ostre zdjęcia wyszły jak on skacze:razz::razz: Jak migawka?[/quote] haaa :diabloti: tajemnica :cool3: :evil_lol::evil_lol: Wartość przysłony: f/2.8 Czas migawki: 1/800 Czułość ISO: 100 Ogniskowa: 6.1 mm Quote
infers Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Tinka:)']haaa :diabloti: tajemnica :cool3: :evil_lol::evil_lol: Wartość przysłony: f/2.8 Czas migawki: 1/800 Czułość ISO: 100 Ogniskowa: 6.1 mm[/quote] Jak migawka 1/800? Przecież u Ciebie na maksa 1/8. Jak się ustawia u Ciebie? Quote
infers Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Tinka:)']właśnie ja nie wiem jak ustawia :roll: jest ustawione 1/8, na wyświetlaczu pokazuje że jest np. 1/100.. nie rozumiem tego aparatu.[/quote] A instrukcja? Co mówi? Daj model aparatu. Quote
infers Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Znowu się posty przesunęły:shake::shake: Ja dzisiaj na migawce 1/1600 robiłem:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='infers1995']Jak migawka 1/800? Przecież u Ciebie na maksa 1/8. Jak się ustawia u Ciebie?[/quote] właśnie ja nie wiem jak ustawia :roll: jest ustawione 1/8, na wyświetlaczu pokazuje że jest np. 1/100.. nie rozumiem tego aparatu. Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='infers1995']A instrukcja? Co mówi? Daj model aparatu.[/quote] właśnie nic nie mówi, Chyba, że to jak wiersz i ja tego Gie czytać nie umiem :evil_lol::evil_lol: [quote name='infers1995']Znowu się posty przesunęły:shake::shake: Ja dzisiaj na migawce 1/1600 robiłem:evil_lol:[/quote] mała różnica : P Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='betty_labrador']heloł na wieczor :P (spamuje Wam :D)[/quote] spamuj, spamuj :razz: :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Tinka:)']spamuj, spamuj :razz: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] lubisz to? :P bo raz juz dostalam opieprz na innej galerii za spamowanie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='betty_labrador']lubisz to? :P bo raz juz dostalam opieprz na innej galerii za spamowanie :evil_lol:[/quote] bo cię tam nie lubią :diabloti::eviltong: Hej wredna Martyno :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 czeeść :loveu: dawno mnie tu nie bylo, a takie zmiany :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='betty_labrador']lubisz to? :P bo raz juz dostalam opieprz na innej galerii za spamowanie :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przypomniało mi się coś, czego cytować nie będę : P [quote name='smallpati']bo cię tam nie lubią :diabloti::eviltong: Hej wredna Martyno :evil_lol:[/quote] czejść! :evil_lol: [quote name='PositiveThought']czeeść :loveu: dawno mnie tu nie bylo, a takie zmiany :evil_lol:[/quote] jakie?:roll: : P Quote
Unbelievable Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='PositiveThought']aparat :razz:[/quote] aparat ciągle ten sam : P Quote
Recommended Posts