Unbelievable Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam witam a co to za psinka?:)[/COLOR][/quote] to Bukiet, pies mojego dziadka, obecnie do oddania. Quote
Unbelievable Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]O jeju czemu do oddania?[/COLOR][/quote] bo babcia nie chce psa a dziadek się babci słucha. No i ciężko mu się zajmować rozbrykanym małolatem : P [quote name='betty_labrador']ah no tak to ten piesio kochany :loveu:[/quote] kochaniutki :loveu::loveu: w sam raz dla rodziny z dzieckiem, jak coś zrobi to smaka nie chce, tylko pogłaskać :loveu: [quote name='infers1995']A to bukiet teraz u was?[/quote] nie, u dziadka ale wzięłam coby się rozerwał chlopak trochę. Nie umie się bawić w nawalanki jak Gram z Leną, za szybko wymięka :evil_lol: Quote
infers Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Tinka:)'] Nie umie się bawić w nawalanki jak Gram z Leną, za szybko wymięka :evil_lol:[/quote] Ale by było fajne jak by Bukiet Lena i Gram się bawiły:loveu::loveu: Lena by nie musiała nic robić wystarczyło by, żeby się na nich położyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='infers1995']Ale by było fajne jak by Bukiet Lena i Gram się bawiły:loveu::loveu: Lena by nie musiała nic robić wystarczyło by, żeby się na nich położyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Lena wystarczyłoby żeby skoczyła a Bukiet by uciekł. : P zakładam mu wątek na pwp... Quote
NightQueen Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 to po co go brali jak teraz oddać chcą :mad: Rodzice nie chcą Bukieta? nie chcą adoptować go? Quote
Unbelievable Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='smallpati']to po co go brali jak teraz oddać chcą :mad: Rodzice nie chcą Bukieta? nie chcą adoptować go?[/quote] dziadek wziął, babcia nie chciała. Ze starszymi ludźmi jak z dziećmi, szczególnie z moim dziadkiem...:roll: teraz babcia się uparła, że go nie chce. a rodzice? dla nich jeden Gram to za dużo... :roll: [img]http://images24.fotosik.pl/221/332c40366d9bcc83.jpg[/img] [img]http://images31.fotosik.pl/266/98848e4b5a2e5520.jpg[/img] [img]http://images32.fotosik.pl/266/29004dd207627de6.jpg[/img] Quote
NightQueen Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hmm może jakbyś pogadała z nimi, że psiaka uśpią albo że do schroniska pójdzie to by się zgodzili, przecież on śliczny jest, malutki :loveu: troszkę taki papilon z budowy :loveu: Quote
Unbelievable Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='smallpati']Hmm może jakbyś pogadała z nimi, że psiaka uśpią albo że do schroniska pójdzie to by się zgodzili, przecież on śliczny jest, malutki :loveu: troszkę taki papilon z budowy :loveu:[/quote] papilon? cavalier... troszkę bardziej płaski pyszczek i niczym rasowy ; ) przecież psiak jest u moich dziadków :cool1: jaki kochany:loveu::loveu: jak wypuściłam Grama i usiadłam na trawie to przylazł i wywalił się do góry brzuchem do głaskania :evil_lol: Grami zazdrośnik wtedy do niego z zębami ratować mnie, bo przecież co on pańci robi! jedno FE! i poszedł dalej latać po ogrodzie:evil_lol: tak to tylko na poczatku na bukieta szczekał, bo on się boi, co z resztą widać na dwóch ostatnich zdjęciach. Quote
NightQueen Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No ale możesz zawsze naopowiadać co może się stać jak dziadkowie postanowią go oddać :-( ładny psiak z niego :loveu: właśnie miałam pisać że bał się chyba. Moli przybiera taką samą postawę względem psów :roll: (nie wszystkich na szczęście) Biedny Gram traumę musiał przeżyć, bo pańcia pobiegła z łapami do jakiegoś innego ciapatego :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='smallpati']No ale możesz zawsze naopowiadać co może się stać jak dziadkowie postanowią go oddać :-( ładny psiak z niego :loveu: właśnie miałam pisać że bał się chyba. Moli przybiera taką samą postawę względem psów :roll: (nie wszystkich na szczęście) Biedny Gram traumę musiał przeżyć, bo pańcia pobiegła z łapami do jakiegoś innego ciapatego :evil_lol:[/quote] Dziadek ciągle mi mówi żebym poszukała kogoś żeby mu psa oddać, byle kogoś dobrego żeby go samopas nie puszczał ;) no Gram impulsywny i nadpobudliwy trochę : P a Bukiet sam do mnie podbiegł :evil_lol: szczurek zazdrośnik :roll: Quote
NightQueen Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 no to szukaj nowego właściciela ;) Bukiet chciał się ładnie przywitać a Gram go zbeształ perfidnie :mad: samolub jeden :razz: Quote
Unbelievable Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='smallpati']no to szukaj nowego właściciela ;) Bukiet chciał się ładnie przywitać a Gram go zbeształ perfidnie :mad: samolub jeden :razz:[/quote] szukam, szukam ;) on przy powitaniu ma takie samo adhd jak Grami : P tylko później mu maleje :cool1: i nie było zabawy w nawalanki, co Gramiego bardzo zniechęciło. :-(:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='betty_labrador']:p .[/quote] wha? :cool1: łan mor Bukiet i spadam: [img]http://images33.fotosik.pl/267/6d9090d8157de9af.jpg[/img] dobranoc :loveu: Quote
NightQueen Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Bukietowi jeszcze mleczak nie wypadł :crazyeye: ile on ma? może mu trzeba pomóc w wyszczerbieniu się? Quote
betty_labrador Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Tinka:)']wha? :cool1:[/QUOTE] nie interesuj sie :eviltong: Bukiet sie zasmial z naszego towarzystwa :lol: Small chcesz mu pomoc wybic mleczaka? :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 czasami trzeba pomóc w wybiciu mleczaków zwłaszcza u małych psów bo są mocno osadzone tak że stałe zęby rosną krzywo Quote
Unbelievable Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='smallpati']Bukietowi jeszcze mleczak nie wypadł :crazyeye: ile on ma? może mu trzeba pomóc w wyszczerbieniu się?[/quote] on ma mniej niż 10 miesięcy. może :cool3: [quote name='betty_labrador']nie interesuj sie :eviltong: Bukiet sie zasmial z naszego towarzystwa :lol: Small chcesz mu pomoc wybic mleczaka? :evil_lol:[/quote] chyba z ciebie się zaśmiał :cool1: do mnie to się uśmiechał : P [quote name='smallpati']czasami trzeba pomóc w wybiciu mleczaków zwłaszcza u małych psów bo są mocno osadzone tak że stałe zęby rosną krzywo[/quote] Gram na szczęście takich problemów nie miał :razz: Quote
Unbelievable Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 chyba jeszcze nie wstawiałam tu: Gram stój :loveu::loveu: [img]http://images34.fotosik.pl/266/00ba9ec854b3853emed.jpg[/img] Quote
Unbelievable Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='smallpati']jaki on piegowaty pod pachami :loveu:[/quote] on jest cały piegusek ; ) widać jak jest mokry : P właśnie zdarłam sobie łokcia :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [url]http://images34.fotosik.pl/266/00ba9ec854b3853emed.jpg[/url] sliczny, piekny :loveu: Quote
Recommended Posts