Unbelievable Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='smallpati']u mnie nie miał by czasu na zwrot pożywienia ;) Mola je zawsze w biegu bo ciągle coś robimy i musi szybko wcinać :evil_lol: Co znów zrobił że miał spadochroniarzem bez spadochronu :diabloti:[/QUOTE] więc by nic nie zjadł bo to niejadek : P musi się mocno skupić żeby zjeść : P brata się pytaj : P Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ee tam wpierniczał by wszystko bo byłby głodny po 2h pływania, za raz po tym jakby się nauczył pływać :evil_lol: Może by wszedł za Molą do wody, ciekawe jakby się zachował ;) Bracie co ci biedny mały piesek zrobił?:diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='smallpati']ee tam wpierniczał by wszystko bo byłby głodny po 2h pływania, za raz po tym jakby się nauczył pływać :evil_lol: Może by wszedł za Molą do wody, ciekawe jakby się zachował ;) Bracie co ci biedny mały piesek zrobił?:diabloti:[/QUOTE] za leną nie wlazł, zależy jak by się w Moli zakochał : P mogę wstawić fotę z jego dzisiejszego włażenia do wody : P może jutro na spacerze, o ile pójdziemy, też się uda? zaraz pewnie odpisze : P Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 hmm może Lena nie jest aż tak bardzo zachęcająca ;) w końcu to dzieciak jeszcze :) nie to co Mola już kobitka (już i jeszcze bo zaraz będzie bez jajnikowa :P) To ty jeszcze tego zdjęcia nie wstawiłaś? :mad: nie myśl tylko rób :eviltong: bracie a dlaczego kupiłeś psa bez papierów? czyżby siostra cię wcześniej nie przeszkoliła o pseudohodowlach? Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='smallpati']hmm może Lena nie jest aż tak bardzo zachęcająca ;) w końcu to dzieciak jeszcze :) nie to co Mola już kobitka (już i jeszcze bo zaraz będzie bez jajnikowa :P) To ty jeszcze tego zdjęcia nie wstawiłaś? :mad: nie myśl tylko rób :eviltong: bracie a dlaczego kupiłeś psa bez papierów? czyżby siostra cię wcześniej nie przeszkoliła o pseudohodowlach?[/QUOTE] dzieciak i to jaki : P zabierasz jej skarby.. : ( : P ano, bo zanim ten komp pomyśli o tym, że imageshack działa to ja zdążę go wyłączyć : P nie mówiąc już o fotosiku, bo tam wogle nie działa. rodzice braciszka uznali że bez papierów to taki sam jak z papierami tylko że tańszy. i mogłam się wypowiedzieć tylko w kwestii wyboru szczeniaka. Quote
Russellka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Witamy Grama! :cool3: Pozdrowionka od Kodzi :D Prosimy o więcej fot tego "foksa", ale jakby miał przycięty ogon to by był idealny.. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 zabieram klejnoty bo Mola nie papierowa jest, ba ona nawet w typie nie jest :eviltong: A to brat nie zarabia sobie sam pieniążków na pieska? On mieszka z tobą czy osobno, bo dla mnie jasne mój pies i ja wybieram jaki to będzie, z papierami czy bez Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='Russellka']Witamy Grama! :cool3: Pozdrowionka od Kodzi :D Prosimy o więcej fot tego "foksa", ale jakby miał przycięty ogon to by był idealny.. :evil_lol:[/QUOTE] niestety ma wrodzoną wadę ogona i nie można go obciąć : ( xDDD dzieńdybry ; ) a raczej dobry wieczór : P [quote name='smallpati']zabieram klejnoty bo Mola nie papierowa jest, ba ona nawet w typie nie jest :eviltong: A to brat nie zarabia sobie sam pieniążków na pieska? On mieszka z tobą czy osobno, bo dla mnie jasne mój pies i ja wybieram jaki to będzie, z papierami czy bez[/QUOTE] brat jest hmm... młody : > nie chce żebym pisała ile ma lat, glupi : P mieszka 2 godz drogi ode mne, to taki kuzyn, u nas brat cioteczny : P Quote
Russellka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 smallpati - też mam pieseczka nowo przygarniętego co się wabi Moli ;) [quote name='Tinka:)']wyglądać to se może a latać i tak będzie :evil_lol:[/QUOTE] Ehh.. skąd ja to znam? :diabloti: Koda jak sięzmęczy to słania się na nogach a spać za żadne skarby nie pójdzie :evil_lol: To taki cytacik z tym ogonkiem z "komentów o waszych psach" xD Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='Russellka'] Ehh.. skąd ja to znam? :diabloti: Koda jak sięzmęczy to słania się na nogach a spać za żadne skarby nie pójdzie :evil_lol: To taki cytacik z tym ogonkiem z "komentów o waszych psach" xD[/QUOTE] diabelstwo : P no domyśliłam się : P kolejnego posta tam napisałam, o inteligencji poani znawczyni z zoologa. Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 TO brat (głupi co się wstydzi wieku :P) jest osiołek bo mógł kupić papierowego za cenę kundlekowatego laba :P Russellka to chyba Molinda to popularne imię apropo imienia to wzięło jej się z bajki(wymyślał 7 latek) nie wiesz czasem z jakiej Tinka bo ty jesteś bajkoamniakiem :evil_lol: No co wy :mad: kopiowanie psów nie pracujących (którym np. długie uszy przeszkadzają w pracy) jest bestialstwem zbędnym, psiak cierpi tylko po to żeby właściciel był zadowolony :angryy: Quote
Asia & Ginger Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [URL]http://img141.imageshack.us/img141/3994/mmbx3.jpg[/URL] Hmmm, co by tu począć? :hmmmm: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 [quote name='smallpati']TO brat (głupi co się wstydzi wieku :P) jest osiołek bo mógł kupić papierowego za cenę kundlekowatego laba :P Russellka to chyba Molinda to popularne imię apropo imienia to wzięło jej się z bajki(wymyślał 7 latek) nie wiesz czasem z jakiej Tinka bo ty jesteś bajkoamniakiem :evil_lol: No co wy :mad: kopiowanie psów nie pracujących (którym np. długie uszy przeszkadzają w pracy) jest bestialstwem zbędnym, psiak cierpi tylko po to żeby właściciel był zadowolony :angryy:[/quote] ja im to mówiłam, ale po co szukać? nie wiem : P nie znam wszystkich bajek! z ty, ogonem to mi jakiś facet powiedział, że jakbym mu obcięła ogon to byłby idealnym foksem bo jego to wszystkie mają obcięte : P znawca. [quote name='Asia & Ginger'][URL]http://img141.imageshack.us/img141/3994/mmbx3.jpg[/URL] Hmmm, co by tu począć? :hmmmm:[/quote] najlepiej coś złobuzować :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 [img]http://images28.fotosik.pl/206/d74255d6d21e06a8med.jpg[/img] spójrzcie jak Gram był molestowany : P :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 [img]http://images34.fotosik.pl/239/c33d281bb420c453med.jpg[/img] [img]http://images32.fotosik.pl/238/c620d366389e44a3med.jpg[/img] [img]http://images30.fotosik.pl/206/5c83e951b7fbfb2bmed.jpg[/img] [img]http://images32.fotosik.pl/238/c56381111f513db4med.jpg[/img] [img]http://images33.fotosik.pl/239/8de4c7b990b2d8a0med.jpg[/img] Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 a teraz ja:evil_lol::evil_lol: [img]http://images34.fotosik.pl/239/1c5a87f063bb4a8cmed.jpg[/img] i napiszę coś. psy nie łobuzują! co prawda Lena jest przywiązana do kaloryfera(bo ciocia robi coś tam w kuchni i ona tym swoim ogonem zamiata wszystko co jest po drodze, momentami prawie podpalając ogon a na dworze pada), na długiej smyczy, więc jakby chciała to by mogła, Grami puszczony i dzielą się kością lub śpią. I tak od 10... nie wyobrażacie sobie jaka to ulga :evil_lol: jeso, spokój, jak ja to lubię:cool3: Quote
Russellka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 śliczne : P A jaki z niego skoczek :cool3: Może spróbujcie w dogfrisbee? :diabloti: Quote
infers Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='Tinka:)']niestety ma wrodzoną wadę ogona i nie można go obciąć : ( xDDD dzieńdybry ; ) a raczej dobry wieczór : P brat jest hmm... młody : > nie chce żebym pisała ile ma lat, glupi : P mieszka 2 godz drogi ode mne, to taki kuzyn, u nas brat cioteczny : P[/quote] Nie jestem młody! Jestem w podobnym wieku co Martyna:eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]ale razem się bawią:)[/COLOR][/quote] a co innego mają robić? :evil_lol: [quote name='Russellka']śliczne : P A jaki z niego skoczek :cool3: Może spróbujcie w dogfrisbee? :diabloti:[/quote] najpierw to my spróbujemy nauczyć sie wracania na zawołanie : P [quote name='infers1995']Nie jestem młody! Jestem w podobnym wieku co Martyna:eviltong:[/quote] hm, tylko 3 lata różnicy:diabloti: :evil_lol: rozwaliłam sobie rękę :placz: trzymałam linkę, na której był przypięty Gram. Pies się rozpędził a mi sie skóra spaliła :cool1: boli jak jasna cholera :placz: Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='Tinka:)']ja im to mówiłam, ale po co szukać? nie wiem : P nie znam wszystkich bajek! z ty, ogonem to mi jakiś facet powiedział, że jakbym mu obcięła ogon to byłby idealnym foksem bo jego to wszystkie mają obcięte : P znawca. najlepiej coś złobuzować :evil_lol:[/quote] aaa no super :) właśnie mi się tak wydawało że Gram to coś od foksa ma, teraz się upewniłam :evil_lol: [quote name='infers1995']Nie jestem młody! Jestem w podobnym wieku co Martyna:eviltong:[/quote] podobnym czyli np. 5 lat młodszy :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 pati napisałam już posta xDD na poprzedniej stronie jest. Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='Tinka:)']pati napisałam już posta xDD na poprzedniej stronie jest.[/quote] widzem :diabloti: a ty ile masz, 16? dobrze pamiętam Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 [quote name='smallpati']widzem :diabloti: a ty ile masz, 16? dobrze pamiętam[/quote] coś takiego chyba:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='Tinka:)']coś takiego chyba:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] mam sobie wybrać sama wiek? :evil_lol: No to już wiemy ile ma interfejs (czy jak tam leci jego nick) :diabloti: Quote
Recommended Posts