Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sorata']szkoda :eviltong: chciałabym więcej terrierów na DCDC :cool3: Od przyszłego roku będzie kategoria dla małych psów to pozostaje mi liczyć na inne terriery :eviltong:[/quote]
może z przyszłym psem:diabloti: gram to nie jest zabawkowy pies, nie miałby żadnych szans z innymi, poza tym z jego rozpraszaniem się zanim bym zaczęła rzucać jego już by nie było:cool1:

Posted

[quote name='Unbelievable']może z przyszłym psem:diabloti: gram to nie jest zabawkowy pies, nie miałby żadnych szans z innymi, poza tym z jego rozpraszaniem się zanim bym zaczęła rzucać jego już by nie było:cool1:[/quote]
więc trzeba to zmienić :eviltong:
Mój to najchętniej by zjadał śmieci z trawy i bawił się z psami, ale muszę z tym walczyć, bo inaczej bym się załamała i na drugiego psa kupiła owczarka :evil_lol: (a ja wolę nie-owczarki)

I tak samo jak ty Grama nie odwołam Aktyna od pogoni - Aktyn i Gram muszą poprostu uznać, że uciekająca piłka/frisbee są najfajniejsze na świecie :cool3: Takie proste, a jednocześnie trudne :eviltong:

Wybacz, ze tak ci się tu rozpisuję, ale muszę się jakoś optymistycznie nastawiać :evil_lol:

Posted

[quote name='Sorata']więc trzeba to zmienić :eviltong:
Mój to najchętniej by zjadał śmieci z trawy i bawił się z psami, ale muszę z tym walczyć, bo inaczej bym się załamała i na drugiego psa kupiła owczarka :evil_lol: (a ja wolę nie-owczarki)

I tak samo jak ty Grama nie odwołam Aktyna od pogoni - Aktyn i Gram muszą poprostu uznać, że uciekająca piłka/frisbee są najfajniejsze na świecie :cool3: Takie proste, a jednocześnie trudne :eviltong:

Wybacz, ze tak ci się tu rozpisuję, ale muszę się jakoś optymistycznie nastawiać :evil_lol:[/quote]
kochana, ja pracuję nad tym już 3 lata:cool3: moim sukcesem jest to że zamiast polecieć dalej zaraz wraca- a teraz przeszkadza mi to że się niemiłosiernie rozprasza, chociaż już mniej niż wcześniej. np, załóżmy, biegnie za rollerem, jest super, cieszy sie, poczuje coś, stop, nos przy ziemi, frisbee w doopie:cool1: nakręcam go i coraz lepiej idzie ale to jeszcze nie to czego oczekuję;)

ja też przez niego waham się między owczarkiem a terrierem, głównie dlatego że przy owczarku mniej prawdopodobne jest że pójdzie za tropem:diabloti: chociaż dobrze prowadzony od początku terrier(czyli przeciwieństwo grama) też będzie fajnym kompanem, no i ten charakterek:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Unbelievable']kochana, ja pracuję nad tym już 3 lata:cool3:[/quote]
no to mnie podniosłaś na duchu :razz:

Mój tak samo jak Gram niby jest skupiony na zabawie, ale potrafi nagle się rozproszyć. Starałam się kończyć zabawę sama, zanim mu się znudzi, ale nie zawsze wychodziło :eviltong:, dlatego teraz nasze zabawy są bardzo krótkie, a ja dodatkowo zachowuje się nadpobudliwie :lol:

Posted

[quote name='Sorata']no to mnie podniosłaś na duchu :razz:

Mój tak samo jak Gram niby jest skupiony na zabawie, ale potrafi nagle się rozproszyć. Starałam się kończyć zabawę sama, zanim mu się znudzi, ale nie zawsze wychodziło :eviltong:, dlatego teraz nasze zabawy są bardzo krótkie, a ja dodatkowo zachowuje się nadpobudliwie :lol:[/quote]
:loveu::evil_lol:

szczerze mówiąc nic odkrywczego :diabloti: grama strasznie motywuje nie dawanie mu frisbee gdy go chce :evil_lol:

Posted

[quote name='Sorata']Wiem, ze to nic odkrywczego :P
Aktyn też coś najbardziej chce gdy tego nie dostaje :evil_lol:[/quote]
psy są goopie:evil_lol:
[quote name='RCookie']A ja bym obejrzała jakieś fotki Grama :evil_lol:.[/quote]
cofnij się o parę stron, może będą :diabloti:

Posted

[quote name='RCookie']Oj tam... dasz radę. Patrz, już jest ta następna strona :evil_lol:.[/QUOTE]
niiee, to jest ta strona :diabloti:
[quote name='Feigned']właśnie, daj jakieś zdjęcie/a Grama :razz:[/QUOTE]

[quote name='basia bonnie']i Stefcie nam daaaj! :multi: o ile ona jeszcze żyje :diabloti:[/QUOTE]
jakieś jeszcze życzenia? genowefa? rybki? :evil_lol:

[quote name='Doginka']Apeluję o fotki Stefanii:mad::diabloti:

Ale do twa..pyska szczurzemu w fioletowym gajerku:loveu:[/QUOTE]
:loveu:
[quote name='smallpati']Hej
Oglądałaś może "Mam talent" ?
Widziałaś chłopaków z Łomży jak tańczyli?[/QUOTE]

jasne, że widzialam, kazali mi oglądać :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']fajny program mieli :p pełno niedociągnięć i niedogrania, ale miło się oglądało, fajnie się prezentowali.
Pogratuluj im 3xTak :evil_lol:[/QUOTE]

generalnie grupa się ostatnio prawie rozpadła, także i tak było fajnie:roll:
jasne, że pogratuluję :evil_lol: niedługo im na mózg padnie od tych gratulacji :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']ee gratulacje to dopiero się rozpoczną :evil_lol:
Najbardziej mi się podobał ten najmniejszy co spiewał na samym początku i tańczył :loveu: takie maleństwo :evil_lol:[/QUOTE]
ciekawe czy w tej edycji ich puszczą dalej :diabloti:

kacperek:loveu::evil_lol: w 1gim jest, ale wygląda jak 3 podstawówki :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']ciekawe czy w tej edycji ich puszczą dalej :diabloti:[/quote]
W poprzedniej też byli?

[quote]w 1gim jest, ale wygląda jak 3 podstawówki[/quote]to mała różnica :P, ja mam 21 lat a zazwyczaj dają mi 15 8)

Posted

Sztefen(nadal ma być suczką :diabloti:)

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/Kopia1509_1.jpg[/IMG]

I szczurzy w nowym legowisku ze starą zabawką : P
[SIZE="1"]i porszę mi nie komentować strony technicznej zdjęcia:roll:
[/SIZE]

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/Kopia1509.jpg[/IMG]