marta_gp Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 szkoda :eviltong: chciałabym więcej terrierów na DCDC :cool3: Od przyszłego roku będzie kategoria dla małych psów to pozostaje mi liczyć na inne terriery :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [quote name='Sorata']szkoda :eviltong: chciałabym więcej terrierów na DCDC :cool3: Od przyszłego roku będzie kategoria dla małych psów to pozostaje mi liczyć na inne terriery :eviltong:[/quote] może z przyszłym psem:diabloti: gram to nie jest zabawkowy pies, nie miałby żadnych szans z innymi, poza tym z jego rozpraszaniem się zanim bym zaczęła rzucać jego już by nie było:cool1: Quote
marta_gp Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='Unbelievable']może z przyszłym psem:diabloti: gram to nie jest zabawkowy pies, nie miałby żadnych szans z innymi, poza tym z jego rozpraszaniem się zanim bym zaczęła rzucać jego już by nie było:cool1:[/quote] więc trzeba to zmienić :eviltong: Mój to najchętniej by zjadał śmieci z trawy i bawił się z psami, ale muszę z tym walczyć, bo inaczej bym się załamała i na drugiego psa kupiła owczarka :evil_lol: (a ja wolę nie-owczarki) I tak samo jak ty Grama nie odwołam Aktyna od pogoni - Aktyn i Gram muszą poprostu uznać, że uciekająca piłka/frisbee są najfajniejsze na świecie :cool3: Takie proste, a jednocześnie trudne :eviltong: Wybacz, ze tak ci się tu rozpisuję, ale muszę się jakoś optymistycznie nastawiać :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [quote name='Sorata']więc trzeba to zmienić :eviltong: Mój to najchętniej by zjadał śmieci z trawy i bawił się z psami, ale muszę z tym walczyć, bo inaczej bym się załamała i na drugiego psa kupiła owczarka :evil_lol: (a ja wolę nie-owczarki) I tak samo jak ty Grama nie odwołam Aktyna od pogoni - Aktyn i Gram muszą poprostu uznać, że uciekająca piłka/frisbee są najfajniejsze na świecie :cool3: Takie proste, a jednocześnie trudne :eviltong: Wybacz, ze tak ci się tu rozpisuję, ale muszę się jakoś optymistycznie nastawiać :evil_lol:[/quote] kochana, ja pracuję nad tym już 3 lata:cool3: moim sukcesem jest to że zamiast polecieć dalej zaraz wraca- a teraz przeszkadza mi to że się niemiłosiernie rozprasza, chociaż już mniej niż wcześniej. np, załóżmy, biegnie za rollerem, jest super, cieszy sie, poczuje coś, stop, nos przy ziemi, frisbee w doopie:cool1: nakręcam go i coraz lepiej idzie ale to jeszcze nie to czego oczekuję;) ja też przez niego waham się między owczarkiem a terrierem, głównie dlatego że przy owczarku mniej prawdopodobne jest że pójdzie za tropem:diabloti: chociaż dobrze prowadzony od początku terrier(czyli przeciwieństwo grama) też będzie fajnym kompanem, no i ten charakterek:loveu::loveu: Quote
marta_gp Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='Unbelievable']kochana, ja pracuję nad tym już 3 lata:cool3:[/quote] no to mnie podniosłaś na duchu :razz: Mój tak samo jak Gram niby jest skupiony na zabawie, ale potrafi nagle się rozproszyć. Starałam się kończyć zabawę sama, zanim mu się znudzi, ale nie zawsze wychodziło :eviltong:, dlatego teraz nasze zabawy są bardzo krótkie, a ja dodatkowo zachowuje się nadpobudliwie :lol: Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [quote name='Sorata']no to mnie podniosłaś na duchu :razz: Mój tak samo jak Gram niby jest skupiony na zabawie, ale potrafi nagle się rozproszyć. Starałam się kończyć zabawę sama, zanim mu się znudzi, ale nie zawsze wychodziło :eviltong:, dlatego teraz nasze zabawy są bardzo krótkie, a ja dodatkowo zachowuje się nadpobudliwie :lol:[/quote] :loveu::evil_lol: szczerze mówiąc nic odkrywczego :diabloti: grama strasznie motywuje nie dawanie mu frisbee gdy go chce :evil_lol: Quote
marta_gp Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Wiem, ze to nic odkrywczego :P Aktyn też coś najbardziej chce gdy tego nie dostaje :evil_lol: Quote
Illusion Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A ja bym obejrzała jakieś fotki Grama :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [quote name='Sorata']Wiem, ze to nic odkrywczego :P Aktyn też coś najbardziej chce gdy tego nie dostaje :evil_lol:[/quote] psy są goopie:evil_lol: [quote name='RCookie']A ja bym obejrzała jakieś fotki Grama :evil_lol:.[/quote] cofnij się o parę stron, może będą :diabloti: Quote
Illusion Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 No tak, zapomniałam dodać, że mam na myśli zdjęcia na tej stronie lub chociaż następnej :eviltong:. Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [quote name='RCookie']No tak, zapomniałam dodać, że mam na myśli zdjęcia na tej stronie lub chociaż następnej :eviltong:.[/quote] będzie ciężej:diabloti: Quote
Illusion Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Oj tam... dasz radę. Patrz, już jest ta następna strona :evil_lol:. Quote
Feigned Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 właśnie, daj jakieś zdjęcie/a Grama :razz: Quote
basia bonnie Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 i Stefcie nam daaaj! :multi: o ile ona jeszcze żyje :diabloti: Quote
Doginka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Apeluję o fotki Stefanii:mad::diabloti: Ale do twa..pyska szczurzemu w fioletowym gajerku:loveu: Quote
NightQueen Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Hej Oglądałaś może "Mam talent" ? Widziałaś chłopaków z Łomży jak tańczyli? Quote
Unbelievable Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='RCookie']Oj tam... dasz radę. Patrz, już jest ta następna strona :evil_lol:.[/QUOTE] niiee, to jest ta strona :diabloti: [quote name='Feigned']właśnie, daj jakieś zdjęcie/a Grama :razz:[/QUOTE] [quote name='basia bonnie']i Stefcie nam daaaj! :multi: o ile ona jeszcze żyje :diabloti:[/QUOTE] jakieś jeszcze życzenia? genowefa? rybki? :evil_lol: [quote name='Doginka']Apeluję o fotki Stefanii:mad::diabloti: Ale do twa..pyska szczurzemu w fioletowym gajerku:loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='smallpati']Hej Oglądałaś może "Mam talent" ? Widziałaś chłopaków z Łomży jak tańczyli?[/QUOTE] jasne, że widzialam, kazali mi oglądać :evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 fajny program mieli :p pełno niedociągnięć i niedogrania, ale miło się oglądało, fajnie się prezentowali. Pogratuluj im 3xTak :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='smallpati']fajny program mieli :p pełno niedociągnięć i niedogrania, ale miło się oglądało, fajnie się prezentowali. Pogratuluj im 3xTak :evil_lol:[/QUOTE] generalnie grupa się ostatnio prawie rozpadła, także i tak było fajnie:roll: jasne, że pogratuluję :evil_lol: niedługo im na mózg padnie od tych gratulacji :evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ee gratulacje to dopiero się rozpoczną :evil_lol: Najbardziej mi się podobał ten najmniejszy co spiewał na samym początku i tańczył :loveu: takie maleństwo :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='smallpati']ee gratulacje to dopiero się rozpoczną :evil_lol: Najbardziej mi się podobał ten najmniejszy co spiewał na samym początku i tańczył :loveu: takie maleństwo :evil_lol:[/QUOTE] ciekawe czy w tej edycji ich puszczą dalej :diabloti: kacperek:loveu::evil_lol: w 1gim jest, ale wygląda jak 3 podstawówki :evil_lol: Quote
marta_gp Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='Unbelievable']ciekawe czy w tej edycji ich puszczą dalej :diabloti:[/quote] W poprzedniej też byli? [quote]w 1gim jest, ale wygląda jak 3 podstawówki[/quote]to mała różnica :P, ja mam 21 lat a zazwyczaj dają mi 15 8) Quote
Unbelievable Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='Sorata']W poprzedniej też byli? to mała różnica :P, ja mam 21 lat a zazwyczaj dają mi 15 8)[/QUOTE] byli, ale pokazywali ich ze dwie chwile:cool1: cóż :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Sztefen(nadal ma być suczką :diabloti:) [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/Kopia1509_1.jpg[/IMG] I szczurzy w nowym legowisku ze starą zabawką : P [SIZE="1"]i porszę mi nie komentować strony technicznej zdjęcia:roll: [/SIZE] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/Kopia1509.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts