Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Psiutka380']A co, nie?:evil_lol::evil_lol:

Biedny Gram, wpadł w sam środek czarnej magi, a jego pani jest jak Voldemord:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

ale chyba jeszcze jak on nie wyglądam, prawda? :razz::evil_lol::evil_lol:

Posted

[URL]http://images31.fotosik.pl/207/905552e3a841f4f3med.jpg[/URL]
Onie, Misiu Koterski w papilotach. :-o :loveu: :evil_lol:

[quote name='Tinka:)']przecież ja wiem co to pedigree:roll: ale on innego nie chce i tyle, a przecież jeść musi. Profilum to dobra karma, ale zje opakowanie 3kg i kolejnego opakowania już nie chce jeść, wiec trzeba coś innego.
I tu nie chodzi o koszty, RC też mu kupuję, ale on po prostu nie chce jeść.[/quote]
A może spróbuj mu kupic Acanę albo Orijen? :cool3:
Gingerka też jest bardzo wybredna i tylko te dwie karmy raczy zjeść.
Czasami dla smaku polewam jej odrobiną rozpuszczonego masełka, dodaję trochę pasztetu ludzkiego albo psiowego albo saszetkę Pedigree. Są też do kupienia takie specjalne smakowe sosy z witaminami do polewania karmy. :cool3:
A na co dzień to też gotuję Gingerce jedzonko. ;)

Posted

Gotowane najlepsze bo wiesz co psu dajesz i nie ma konserwantów.

Martyno a jak tam w Hogwarcie?:evil_lol::evil_lol: Proszę, przynieś mi autograf Harry'ego Potter'a.:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger'][URL]http://images31.fotosik.pl/207/905552e3a841f4f3med.jpg[/URL]
Onie, Misiu Koterski w papilotach. :-o :loveu: :evil_lol:
[/quote]

:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Asia & Ginger']
A może spróbuj mu kupic Acanę albo Orijen? :cool3:
Gingerka też jest bardzo wybredna i tylko te dwie karmy raczy zjeść.
Czasami dla smaku polewam jej odrobiną rozpuszczonego masełka, dodaję trochę pasztetu ludzkiego albo psiowego albo saszetkę Pedigree. Są też do kupienia takie specjalne smakowe sosy z witaminami do polewania karmy. :cool3:
A na co dzień to też gotuję Gingerce jedzonko. ;)[/quote]

nie próbowałam, u mnie w mieście nigdzie nie ma a nie ma sensu kupować 3kg karmy w necie...
mój uwielbia saszetki pedigree, w sumie tylko z tym cokolwiek zje, daje mu też czasem mleka ale później niezłe bączycha lecą :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Psiutka380']Gotowane najlepsze bo wiesz co psu dajesz i nie ma konserwantów.

Martyno a jak tam w Hogwarcie?:evil_lol::evil_lol: Proszę, przynieś mi autograf Harry'ego Potter'a.:evil_lol::evil_lol:[/quote]

on jest MÓJ!!!!!!!!! :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Co tam u Gramusia? co on porabia?

Grami ciocia Julia przeżywa właśnie sprawę zaginięcia Pusi. Chłopiec widział ją tą samą ze zdjęcia kotkę niedaleko nas na ulicy, rozjechaną:placz::placz::placz:
Ja w to nie wierze. :-(:-(:-(

Posted

[quote name='Psiutka380']Co tam u Gramusia? co on porabia?

Grami ciocia Julia przeżywa właśnie sprawę zaginięcia Pusi. Chłopiec widział ją tą samą ze zdjęcia kotkę niedaleko nas na ulicy, rozjechaną:placz::placz::placz:
Ja w to nie wierze. :-(:-(:-([/quote]

współczuję, mojego kotka też samochód rozjechał, na moich oczach :-(

Gramuś rozrabia :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Psiutka380']Mój biega po ogródku bo go wypuściłam.
Tares nie jest mój, ja nie chcę mieć już psa. Nie chcę mieć zwierząt.[/quote]

nie histeryzuj!

i co z nim zrobisz? oddasz? wypuścisz? do schronu wsadzisz?

nie.

Posted

A ja dzisiaj zaczęłam przyzwyczajać psa do klikera tzn. klik-smakołyk. Jutro możemy zaczynać szkolenie z prawdziwego zdarzenia, już sie przyzwyczaił :evil_lol::evil_lol:

nie sądziłam, że pójdzie tak szybko, mimo, że prostych komend(siad, waruj, daj łapę) uczył się max 15min, przy osobie, która nigdy psa nie szkoliła(czyli mnie:diabloti:)

Posted

[quote name='Tinka:)']A ja dzisiaj zaczęłam przyzwyczajać psa do klikera tzn. klik-smakołyk. Jutro możemy zaczynać szkolenie z prawdziwego zdarzenia, już sie przyzwyczaił :evil_lol::evil_lol:

nie sądziłam, że pójdzie tak szybko, mimo, że prostych komend(siad, waruj, daj łapę) uczył się max 15min, przy osobie, która nigdy psa nie szkoliła(czyli mnie:diabloti:)[/quote]

Ciekawe kiedy nauczysz go do nogi przychodzic:roll::roll::diabloti::evil_lol:

Posted

Eee tam masz rację Martyna. Trochę tak miałam z początku. No było minęło, no. A mam już rezerwację na nowego kotka:evil_lol:
Wszystko jest OK:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No właśnie Martyna może prześleś mi w końcu tą sowę bo ja za autografem czekam no:mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='infers1995']Ciekawe kiedy nauczysz go do nogi przychodzic:roll::roll::diabloti::evil_lol:[/quote]

umie przecież!

ale nie chce:roll: :evil_lol:
[quote name='Psiutka380']Eee tam masz rację Martyna. Trochę tak miałam z początku. No było minęło, no. A mam już rezerwację na nowego kotka:evil_lol:
Wszystko jest OK:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No właśnie Martyna może prześleś mi w końcu tą sowę bo ja za autografem czekam no:mad::evil_lol::evil_lol:[/quote]

sowy to tylko dla VIPów:razz::evil_lol:

jaki kotek?:loveu:

Posted

Taka tu cisza...

Przedstawię Wam mojego drugiego psina- Irysa.
Irys to mieszaniec Dobermana z...czymśtam. Został wzięty od sąsiada- była ''wpadka'' i urodziły się 3 szczeniory- wszystkie pieski. Irys jest jednym z nich. Był najciemniejszy z całego miotu, dopiero potem zaczął nabierać innej barwy :cool3: Na początku Irys był u mnie w domu, dokładniej w kojcu na podwórku. Nikt nie umiał się nim zająć, pies wyłaził z kojca, niszczył ogród... Skończyło się na pogryzionym kablu od domofonu(:roll:) i pies wyjechał na długie długie wakacje... mieszka teraz przy zakładzie taty i niestety jest trzymany na łańcuchu... nie on jeden, jest jeszcze drugi pies, Ares, ma już 12 lat... do pewnego czasu były razem w dużym kojcu, do wiosny 2 lata temu, kiedy zaczęły sie gryźć i trzeba było je rozdzielić... dopiero niedawno zdałam sobie sprawę, że skoro już umiem, powinnam sie nim zająć. Problemem jest to, że teren zakładu jest zazwyczaj zamknięty gdy mam czas, ale po prostu muszę to zmienić. I nie krzyczeć na mnie- to wszystko nie tylko moja wina :oops:

Oto właśnie Irys w wydaniu z nietoperowatym uchem.
[IMG]http://images28.fotosik.pl/194/c7ac6d11bf583b58.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Tinka:)']Taka tu cisza...

Przedstawię Wam mojego drugiego psina- Irysa.
Irys to mieszaniec Dobermana z...czymśtam. Został wzięty od sąsiada- była ''wpadka'' i urodziły się 3 szczeniory- wszystkie pieski. Irys jest jednym z nich. Był najciemniejszy z całego miotu, dopiero potem zaczął nabierać innej barwy :cool3: Na początku Irys był u mnie w domu, dokładniej w kojcu na podwórku. Nikt nie umiał się nim zająć, pies wyłaził z kojca, niszczył ogród... Skończyło się na pogryzionym kablu od domofonu(:roll:) i pies wyjechał na długie długie wakacje... mieszka teraz przy zakładzie taty i niestety jest trzymany na łańcuchu... nie on jeden, jest jeszcze drugi pies, Ares, ma już 12 lat... do pewnego czasu były razem w dużym kojcu, do wiosny 2 lata temu, kiedy zaczęły sie gryźć i trzeba było je rozdzielić... dopiero niedawno zdałam sobie sprawę, że skoro już umiem, powinnam sie nim zająć. Problemem jest to, że teren zakładu jest zazwyczaj zamknięty gdy mam czas, ale po prostu muszę to zmienić. I nie krzyczeć na mnie- to wszystko nie tylko moja wina :oops:

Oto właśnie Irys w wydaniu z nietoperowatym uchem.
[/quote]

Popieram weź się za niego!
Pogadaj z tatą żeby tym psom jakiś porządny kojec zrobił;)
[url]http://www.schron.eu/2007/[/url]

Posted

[quote name='Tinka:)']Ares kojec ma, gorzej z Irysem...:roll:[/quote]
Ten kojec troche mały:eviltong:
powiedz tacie że z kontrolą mogą przyjść i jeżeli psy nie będą miały kojców, to kare zapłaci:roll::evil_lol:;)

Posted

[quote name='infers1995']Ten kojec troche mały:eviltong:
powiedz tacie że z kontrolą mogą przyjść i jeżeli psy nie będą miały kojców, to kare zapłaci:roll::evil_lol:;)[/quote]

ostatnio poszedł do urzędu i powiedział że jeden pies zdechł żeby nie płacić za niego podatku : P także takie coś raczej mało go wystraszy.

A ten kojec wcale nie jest taki mały :razz: