Unbelievable Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Russellka']Łiiii :loveu: My też byłyśmy wczoraj na frisbowaniu, a dzisiaj rano śnieg padał, ale się już częściowo stopił i gdzie niegdzie prześwituje trawencja:multi::evil_lol::loveu: Wrzucaj :eviltong:[/QUOTE] nie ma co wrzucać, filmik usunięty : P Quote
Russellka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ale z Ciebie gópol :mad: ja tu specjalnie siedze i czekam, a ty mi tu takie. Weź wstaw jaki by nie był :-x Quote
Unbelievable Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Russellka']Ale z Ciebie gópol :mad: ja tu specjalnie siedze i czekam, a ty mi tu takie. Weź wstaw jaki by nie był :-x[/QUOTE] ale już go usunęłam :evil_lol: poza tym nic nie było widać, zwykle tylko kawałek lecącego talerza i lecące białe cos za nim:diabloti: Quote
Dozia_13 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Hej...:multi: No wiesz co nie dać filmiku...:shake: To dawaj foty wzamian:razz: Quote
Unbelievable Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Dozia_13']Hej...:multi: No wiesz co nie dać filmiku...:shake: To dawaj foty wzamian:razz:[/QUOTE] nimo fot :diabloti: [quote name='Russellka']A nie umiesz grzebać w koszu? :eviltong:[/QUOTE] nie :evil_lol::evil_lol: wzwaliam w telefonie, kompa nawet nie widziały ;) Quote
infers Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [url=http://www.allegro.pl/item576451841_szelki_smycz_dla_szczurka_pelne.html]Szelki + smycz dla szczurka - pełne (576451841) - Aukcje internetowe Allegro[/url] perfecto dla Gramcia:loveu: Quote
Kisses Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Wiesz co... Ja bym ciała zobaczyć talerz i 'białe coś' :nonono2: Quote
Unbelievable Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='infers1995'][url=http://www.allegro.pl/item576451841_szelki_smycz_dla_szczurka_pelne.html]Szelki + smycz dla szczurka - pełne (576451841) - Aukcje internetowe Allegro[/url] perfecto dla Gramcia:loveu:[/QUOTE] ale kolory wysyłają losowo, a nie wszystkie będą na księcia pasować :shake: [quote name='Kisses_xox']Wiesz co... Ja bym ciała zobaczyć talerz i 'białe coś' :nonono2:[/QUOTE] talerz: [IMG]http://www.decorador.pl/catalog/images/talerz%20gleboki%20corso.jpg[/IMG] białe coś: [IMG]http://alejahandlowa.pl/obr/WAABI031/122040b_d.jpg[/IMG] :evilbat: a tak na serio- zdjęcia są na drugim kompie i nie chce mi się tam iść : P ale obiecuję, że się poprawię, pewnie nawet już niedługo :diabloti: Quote
basia bonnie Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Tinka:)'] :evilbat: a tak na serio- zdjęcia są na drugim kompie i nie chce mi się tam iść : P ale obiecuję, że się poprawię, pewnie nawet już niedługo :diabloti:[/quote] Idź,idź,bo będzie bicie :mad: Ah no i Martynciu moja SŁODKA:loveu: bo widzisz, śniegu już ni ma.. a na moim banerku jest !:splat:trzeba to koniecznie zmienić! czyż nie? :cool3: :diabloti::loveu: Quote
Unbelievable Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='basia bonnie']Idź,idź,bo będzie bicie :mad: Ah no i Martynciu moja SŁODKA:loveu: bo widzisz, śniegu już ni ma.. a na moim banerku jest !:splat:trzeba to koniecznie zmienić! czyż nie? :cool3: :diabloti::loveu:[/QUOTE] a powiem ci, że myślałam o tym ostatnio, tylko z powodu mojego nieukrywanego wiecznego lenia :evil_lol: uznałam, że zaczekam aż się sama zgłosisz : P A tak w ogóle to znowu szczura miałam pochwalić :cool3::cool3: chodzimy już na lince tylko i wyłącznie 10m, mogę go nakręcić na bieganie a on się słucha :mdleje: odbiega czasem nawet 100m ale powącha i zaraz wraca:loveu: jutro za to pewnie mu odbije i nie wróci :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Tinka:)']a powiem ci, że myślałam o tym ostatnio, tylko z powodu mojego nieukrywanego wiecznego lenia :evil_lol: uznałam, że zaczekam aż się sama zgłosisz : P A tak w ogóle to znowu szczura miałam pochwalić :cool3::cool3: chodzimy już na lince tylko i wyłącznie 10m, mogę go nakręcić na bieganie a on się słucha :mdleje: odbiega czasem nawet 100m ale powącha i zaraz wraca:loveu: jutro za to pewnie mu odbije i nie wróci :evil_lol:[/quote] Oh, myślisz o mnie :loveu: też mam takiego lenia, więc luz :evil_lol: Klik smakołyk :diabloti::diabloti: Bravo:multi::evil_lol::evil_lol: Quote
Kisses Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Teraz mi płać za 'odślinienie' monitora, bo jadłam i zobaczyłam 'talerz' i 'białe coś' :diabloti: A w ogóle to talerz wygląda bardziej jak miska, czy coś :lol: Poprawiaj, poprawiaj [SIZE=1]Muszę Ci podziękować, bo przez to bezmyślne patrzenie na Twój podpis o czasowniku wbiło mi się to do głowy ^^ [/SIZE] Quote
Russellka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No podpis jest faktycznie tak głupi, że aż dobry :evilbat: Apropos mojego podpisu - widzisz, zima już minęła (chciaż ma wrócić w środę...) a mój podpis jest aktualny :evil_lol::loveu::evil_lol: Bo to się trzeba wyrazać jasno dla Martyny :shake: Daj zdjęcia Grama z frisbee bo będzie łomot :mad::cool3: Quote
klaudia&Manta Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Nie wiedziałam że twój pies mieszka 'na rolce ' :diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Kisses_xox']Teraz mi płać za 'odślinienie' monitora, bo jadłam i zobaczyłam 'talerz' i 'białe coś' :diabloti: A w ogóle to talerz wygląda bardziej jak miska, czy coś :lol: Poprawiaj, poprawiaj [SIZE=1]Muszę Ci podziękować, bo przez to bezmyślne patrzenie na Twój podpis o czasowniku wbiło mi się to do głowy ^^ [/SIZE][/QUOTE] i że niby JA mam płacić TOBIE za oślinienie TWOJEGO monitora? [quote name='Russellka']No podpis jest faktycznie tak głupi, że aż dobry :evilbat: Apropos mojego podpisu - widzisz, zima już minęła (chciaż ma wrócić w środę...) a mój podpis jest aktualny :evil_lol::loveu::evil_lol: Bo to się trzeba wyrazać jasno dla Martyny :shake: Daj zdjęcia Grama z frisbee bo będzie łomot :mad::cool3:[/QUOTE] dzięki? :razz::evil_lol: u mnie już leży 5cm śniegu, wczoraj rano padało :roll: espeszjali for ju- [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1100166.jpg[/IMG] [quote name='infers1995']chętnie popatrzę jak ją bijecie:evilbat:[/QUOTE] ten to tylko o jednym :roll: [B]Klaudia-[/B] ja też nie :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 No nareszcie :evil_lol: Jaki uradowany z życia szczur! :evil_lol::loveu: Quote
Kisses Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Tinka:)']i że niby JA mam płacić TOBIE za oślinienie TWOJEGO monitora? [/quote] Albo daj mi 'białe coś' to sobie wytrę :evil_lol: Łiii, szczuras z frisbee :loveu: Quote
Dozia_13 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A u mnie deszcz padał, a sniegu wogole nie ma...:multi: [URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1100166.jpg[/URL] Jaki szczurzy uradowany;) Quote
akodirka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 o, Wielmozny Gramon ma zmieniony tytuł(?) i nawet zdjecia jakies jest :loveu: :cool3: a tak w ogole to dzieki za piątke :diabloti: Quote
Russellka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Łaaaał dedykacja dla mnie :diabloti::loveu: Gramciu super! Łapie już w powietrzu? :razz: Quote
Unbelievable Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Bzikowa']No nareszcie :evil_lol: Jaki uradowany z życia szczur! :evil_lol::loveu:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Kisses_xox']Albo daj mi 'białe coś' to sobie wytrę :evil_lol: Łiii, szczuras z frisbee :loveu:[/QUOTE] pff, sama se weź :diabloti: [quote name='Dozia_13']A u mnie deszcz padał, a sniegu wogole nie ma...:multi: [URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1100166.jpg[/URL] Jaki szczurzy uradowany;)[/QUOTE] no chyba dzisiaj już jest :cool1: [quote name='akodirka']o, Wielmozny Gramon ma zmieniony tytuł(?) i nawet zdjecia jakies jest :loveu: :cool3: a tak w ogole to dzieki za piątke :diabloti:[/QUOTE] tak, a to dlatego, że wszyscy na niego szczurzy mówią :evil_lol: ależ proszzz bardzo : P [quote name='Russellka']Łaaaał dedykacja dla mnie :diabloti::loveu: Gramciu super! Łapie już w powietrzu? :razz:[/QUOTE] :loveu: łapie jak mu dobrze rzucę:cool1: bo żeby złapał musi mieć prosto do pyska- jeszcze nie zczaił, że trzeba szybko biegać :mdleje: Quote
Russellka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A no to fajnie :diabloti: Bo pamiętaaaasz? :evil_lol::loveu: Quote
Unbelievable Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Russellka']A no to fajnie :diabloti: Bo pamiętaaaasz? :evil_lol::loveu:[/QUOTE] pamiętam : P Quote
Recommended Posts