Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 A teraz coś innego : P Dopiero co weszliśmy, pani z Jackiem pyta się mnie czy to Gram:evil_lol: no to ja że tak, tylko cholera, skąd wiedziała :razz: później stoję, ciągle Grama ktoś miział, normalnie furorę zrobił :evil_lol: no jak furora to od razu kamery i telewizja- podchodzi jakiś prezenter z telewizji, widziałam go parę razy, i pyta czy może porozmawiać o piesku :evil_lol: to ja mu powiedziałam że się wstydzę i nie chcę:oops: no to jakiś pan tylko nas nagrał i bedą nas puszczać... w ZigZapie- telewizji dla dzieci :cool3: i nie zgadniecie kto wystawiał Yorka z papilotami na włosach :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='smallpati']Gratuluje :multi: dobrze jest, nie przejmuj sie, następnym razem będzie jeszcze lepiej ;)[/quote] [quote name='Psiutka380']Gratulacje!:loveu::loveu: Gram nawet gdybyś dostał dobrą to i tak dla nas jesteś najwspanialszy! Tinko wstyd się przyznać ale ja na wystawie nigdy nie byłam:oops: jak tam jest? nie wiedziałam ze można coś tam kupić. Ale jedziemy 12 IV do Błażejewka i zobaczę co i jak tam będzie żeby mojego dobrze wyćwiczyć i przygotować. I co tam jeszcze było?[/quote] Dzięki Wam:oops::loveu: Psiutka, najlepiej jak sama pojedziesz i zobaczysz : P Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Może przejdziemy na nasze prawdziwe imiona. Julia jestem;) Masz rację. A mam pytanie. Dzisiaj zamówiłam pakiet z eukanuby dla szczeniaka. Tam pisało ze to jest za darmo. Czy ktoś to zamówił już i czy rzeczywiście jest za darmo? Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']Może przejdziemy na nasze prawdziwe imiona. Julia jestem;) Masz rację. A mam pytanie. Dzisiaj zamówiłam pakiet z eukanuby dla szczeniaka. Tam pisało ze to jest za darmo. Czy ktoś to zamówił już i czy rzeczywiście jest za darmo?[/quote] Martyna : P ja nie zamawiałam. Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A ja dzisiaj. Tak jest klikier, książka, próbka karmy, kupon promicyjny i chyba coś jeszcze. Zamówiłam też za darmo broszurki o Owczarku Niemieckim. Są też o Jack Russel Terier. Możesz sobie zamówić, nic się nie płaci. Quote
aleb Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [QUOTE] i nie zgadniecie kto wystawiał Yorka z papilotami na włosach :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] O matko hahaha :lol: :lol: :lol: No następnym razem na pewno będzie lepiej ;) Gdzie jedziecie potem? Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='aleb']O matko hahaha :lol: :lol: :lol: No następnym razem na pewno będzie lepiej ;) Gdzie jedziecie potem?[/quote] no nie ja chyba!! z papilotami to był wystawca, nie pies. i zaraz pokażę kto, chociaż zdjęcie marne : P potem do warszawy na międzynarowódke. Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No to już trzymam kcuki żeby na następny raz było lepiej. No to czekamy na fotkę. Quote
aleb Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wystawca? :grin: Pokazuj zdjęcie, nie wierzę :lol::lol::lol: Ja prawdopodobnie też będę w Warszawie :) Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [img]http://images31.fotosik.pl/207/905552e3a841f4f3med.jpg[/img] poznajecie? : P Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [img]http://images32.fotosik.pl/206/cb0e27a4de028d99med.jpg[/img] tu widać papiloty : P Quote
aleb Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Tinka:)'] poznajecie? : P[/quote] hahhaa, Misiek Koterski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Aha:evil_lol::evil_lol: Nie no ja bym się tak nie pokazała:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='aleb']I jak mu poszło? :evil_lol::diabloti:[/quote] nie wiem, siostra zdjęcia robiła :razz: powiedziała, że pies stał spokojnie a on nie wiedział co ma robić, biedak :evil_lol::evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Normalnie żal:evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy wspomni o tym w Misiek Koterski Show.:diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']Normalnie żal:evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy wspomni o tym w Misiek Koterski Show.:diabloti:[/quote] a kto go tam wie :razz: : P koterskiego w katalogu brak. Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380'] Masz rację. A mam pytanie. Dzisiaj zamówiłam pakiet z eukanuby dla szczeniaka. Tam pisało ze to jest za darmo. Czy ktoś to zamówił już i czy rzeczywiście jest za darmo?[/quote] 2 dni temu przyszedł mi ten pakiet ;) całkowicie za darmo :p Tam był kliker, książeczka o szczeniakach (dośc fajna), 100gr karmy i jakieś ulotki :multi: Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Smallpati bardzo ci dziękuję! Dzisiaj złożyłam zamówinienie, ale nie wiedziałąm czy to jest na serio za darmo. A ile czekałaś na ten pakiet? Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 co do klikera- mam dość nieposłuszeństwa Grama, chyba zacznę go nim ćwiczyć.. mam taki jakby kliker, w kształcie żabki, to taka zabawka, zabrałam siostrze : P i będę go ćwiczyć, może będzie lepiej... Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A te broszurki też ktoś zamiawiał? Tinka zamów sobie, możesz sobie trochę poszaleć.:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']A te broszurki też ktoś zamiawiał? Tinka zamów sobie, możesz sobie trochę poszaleć.:evil_lol:[/quote] z karmą, której on nie zje? :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']Smallpati bardzo ci dziękuję! Dzisiaj złożyłam zamówinienie, ale nie wiedziałąm czy to jest na serio za darmo. A ile czekałaś na ten pakiet?[/quote] tydzień chyba czekałam ;) Kliker chciałam zacząć używać ale Moli go nie potrzebuje bo radzi sobie bez niego, jestem dla niej całym światem wiec zawsze bacznie obserwuje co ja pokazuje czy mowie ;) Quote
Recommended Posts