Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz coś innego : P

Dopiero co weszliśmy, pani z Jackiem pyta się mnie czy to Gram:evil_lol: no to ja że tak, tylko cholera, skąd wiedziała :razz:
później stoję, ciągle Grama ktoś miział, normalnie furorę zrobił :evil_lol:
no jak furora to od razu kamery i telewizja- podchodzi jakiś prezenter z telewizji, widziałam go parę razy, i pyta czy może porozmawiać o piesku :evil_lol: to ja mu powiedziałam że się wstydzę i nie chcę:oops: no to jakiś pan tylko nas nagrał i bedą nas puszczać... w ZigZapie- telewizji dla dzieci :cool3:

i nie zgadniecie kto wystawiał Yorka z papilotami na włosach :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']Gratuluje :multi:

dobrze jest, nie przejmuj sie, następnym razem będzie jeszcze lepiej ;)[/quote]

[quote name='Psiutka380']Gratulacje!:loveu::loveu:

Gram nawet gdybyś dostał dobrą to i tak dla nas jesteś najwspanialszy!

Tinko wstyd się przyznać ale ja na wystawie nigdy nie byłam:oops: jak tam jest? nie wiedziałam ze można coś tam kupić.

Ale jedziemy 12 IV do Błażejewka i zobaczę co i jak tam będzie żeby mojego dobrze wyćwiczyć i przygotować.

I co tam jeszcze było?[/quote]

Dzięki Wam:oops::loveu:

Psiutka, najlepiej jak sama pojedziesz i zobaczysz : P

Posted

Może przejdziemy na nasze prawdziwe imiona. Julia jestem;)

Masz rację. A mam pytanie. Dzisiaj zamówiłam pakiet z eukanuby dla szczeniaka. Tam pisało ze to jest za darmo. Czy ktoś to zamówił już i czy rzeczywiście jest za darmo?

Posted

[quote name='Psiutka380']Może przejdziemy na nasze prawdziwe imiona. Julia jestem;)

Masz rację. A mam pytanie. Dzisiaj zamówiłam pakiet z eukanuby dla szczeniaka. Tam pisało ze to jest za darmo. Czy ktoś to zamówił już i czy rzeczywiście jest za darmo?[/quote]

Martyna : P

ja nie zamawiałam.

Posted

A ja dzisiaj.
Tak jest klikier, książka, próbka karmy, kupon promicyjny i chyba coś jeszcze.
Zamówiłam też za darmo broszurki o Owczarku Niemieckim. Są też o Jack Russel Terier. Możesz sobie zamówić, nic się nie płaci.

Posted

[QUOTE] i nie zgadniecie kto wystawiał Yorka z papilotami na włosach :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
O matko hahaha :lol: :lol: :lol:

No następnym razem na pewno będzie lepiej ;)
Gdzie jedziecie potem?

Posted

[quote name='aleb']O matko hahaha :lol: :lol: :lol:

No następnym razem na pewno będzie lepiej ;)
Gdzie jedziecie potem?[/quote]

no nie ja chyba!!

z papilotami to był wystawca, nie pies.
i zaraz pokażę kto, chociaż zdjęcie marne : P

potem do warszawy na międzynarowódke.

Posted

[quote name='aleb']I jak mu poszło? :evil_lol::diabloti:[/quote]

nie wiem, siostra zdjęcia robiła :razz:

powiedziała, że pies stał spokojnie a on nie wiedział co ma robić, biedak :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Psiutka380']

Masz rację. A mam pytanie. Dzisiaj zamówiłam pakiet z eukanuby dla szczeniaka. Tam pisało ze to jest za darmo. Czy ktoś to zamówił już i czy rzeczywiście jest za darmo?[/quote]

2 dni temu przyszedł mi ten pakiet ;) całkowicie za darmo :p
Tam był kliker, książeczka o szczeniakach (dośc fajna), 100gr karmy i jakieś ulotki :multi:

Posted

co do klikera- mam dość nieposłuszeństwa Grama, chyba zacznę go nim ćwiczyć..

mam taki jakby kliker, w kształcie żabki, to taka zabawka, zabrałam siostrze : P
i będę go ćwiczyć, może będzie lepiej...

Posted

[quote name='Psiutka380']Smallpati bardzo ci dziękuję! Dzisiaj złożyłam zamówinienie, ale nie wiedziałąm czy to jest na serio za darmo. A ile czekałaś na ten pakiet?[/quote]

tydzień chyba czekałam ;)

Kliker chciałam zacząć używać ale Moli go nie potrzebuje bo radzi sobie bez niego, jestem dla niej całym światem wiec zawsze bacznie obserwuje co ja pokazuje czy mowie ;)