Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RCookie']Moja sucz też tak robi, ale dopiero będzie pozbawiana pewnych wewnętrznych części ciała :evil_lol:.[/QUOTE]

Przed wycięciem też się zachowywała jak samiec, a od kiedy tylko zaczeła pełzać i nauczyła się używać paszczy do czegoś poza ssaniem to ciągała swoich braci za ogony! Od początku była zołzą:lol: Dodam że bracia więksi od niej byli.

Tnij Grama tnij;)

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Przed wycięciem też się zachowywała jak samiec, a od kiedy tylko zaczeła pełzać i nauczyła się używać paszczy do czegoś poza ssaniem to ciągała swoich braci za ogony! Od początku była zołzą:lol: Dodam że bracia więksi od niej byli.

Tnij Grama tnij;)[/QUOTE]

szczuruś zawsze grzeczniutki, siedział w kąciku i sam sobie cośtam modził, indywidualista jeden. Gryzł albo patrzył się na swoich braci z pogardą :evil_lol: No i był największym przytulasem z miotu :loveu:

rodziców mam jeszcze na głowie ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']:) jak bedziesz nastepnym razem gdzies jechac-pilnuj lepiej swoich biletów :diabloti:[/QUOTE]

postaram się :diabloti: później znowu myślałam że zgubiłam, ale oczywiście miałam w kieszeni spodni :evil_lol: one sie przede mną chowają, ja to wiem :diabloti:
[quote name='Dozia_13']tak to jest jak się przeskakuje strony i nie czyba się dokladnie...:oops: A jak udała się wyprawa w góry??[/QUOTE]

właśnie :mad::diabloti: fajnie było w sumie, trochę pooglądałam, porobiłam zdjęć ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']nigdy więcej nie wrzuce nic na jołtub:angryy: se ktoś zapożyczył... i nazwał grama reproduktorem...:roll:
[URL="http://www.videos.es/reproductor/--(1pSl1Xvc1x0"]V�deo Gram hop en VIDEOS.es[/URL][/quote]
Ale jak to? ty nie wstawialas tego filmiku? gdzie tem pisze o tym reproduktorze?

Posted

[quote name='Dozia_13']Ale jak to? ty nie wstawialas tego filmiku? gdzie tem pisze o tym reproduktorze?[/QUOTE]

w linku:razz:

mój włoski(czy jakiśtam) reproduktor :evil_lol:
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090638.jpg[/IMG]