betty_labrador Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 czesc piękna , ta od rysowania samochodow :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='betty_labrador']czesc piękna , ta od rysowania samochodow :evil_lol:[/QUOTE] daj mi spokoj z tym samochodem :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='betty_labrador']pokaż co wymądziłaś[/QUOTE] nie ma co pokazywać :evil_lol: jak narysuje jakiś normalny to pokażę : P Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Tinka:)']daj mi spokoj z tym samochodem :evil_lol:[/quote] pokaż co wymądziłaś Quote
WŁADCZYNI Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='RCookie']Moja sucz też tak robi, ale dopiero będzie pozbawiana pewnych wewnętrznych części ciała :evil_lol:.[/QUOTE] Przed wycięciem też się zachowywała jak samiec, a od kiedy tylko zaczeła pełzać i nauczyła się używać paszczy do czegoś poza ssaniem to ciągała swoich braci za ogony! Od początku była zołzą:lol: Dodam że bracia więksi od niej byli. Tnij Grama tnij;) Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='WŁADCZYNI']Przed wycięciem też się zachowywała jak samiec, a od kiedy tylko zaczeła pełzać i nauczyła się używać paszczy do czegoś poza ssaniem to ciągała swoich braci za ogony! Od początku była zołzą:lol: Dodam że bracia więksi od niej byli. Tnij Grama tnij;)[/QUOTE] szczuruś zawsze grzeczniutki, siedział w kąciku i sam sobie cośtam modził, indywidualista jeden. Gryzł albo patrzył się na swoich braci z pogardą :evil_lol: No i był największym przytulasem z miotu :loveu: rodziców mam jeszcze na głowie ;) Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Dozia_13']Byłaś już z rodzicami na wypoczynku??[/QUOTE] byłam w górach 4 dni ;) Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :) jak bedziesz nastepnym razem gdzies jechac-pilnuj lepiej swoich biletów :diabloti: Quote
Dozia_13 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 tak to jest jak się przeskakuje strony i nie czyba się dokladnie...:oops: A jak udała się wyprawa w góry?? Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='betty_labrador']:) jak bedziesz nastepnym razem gdzies jechac-pilnuj lepiej swoich biletów :diabloti:[/QUOTE] postaram się :diabloti: później znowu myślałam że zgubiłam, ale oczywiście miałam w kieszeni spodni :evil_lol: one sie przede mną chowają, ja to wiem :diabloti: [quote name='Dozia_13']tak to jest jak się przeskakuje strony i nie czyba się dokladnie...:oops: A jak udała się wyprawa w góry??[/QUOTE] właśnie :mad::diabloti: fajnie było w sumie, trochę pooglądałam, porobiłam zdjęć ;) Quote
betty_labrador Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :diabloti: to gdzie te zdjecia? .........:razz: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='betty_labrador']:diabloti: to gdzie te zdjecia? .........:razz:[/QUOTE] trza się przejść parę stron do tyłu : P Quote
Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Tinka:)']trza się przejść parę stron do tyłu : P[/quote] No to ja się cofam...;) Quote
Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No ja się cofnełam i w sumie to zobaczyłam pięknego Gamusia i piękny widok. Ale za duzo tych fotek ni ma...:eviltong: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Dozia_13']No ja się cofnełam i w sumie to zobaczyłam pięknego Gamusia i piękny widok. Ale za duzo tych fotek ni ma...:eviltong:[/QUOTE] ale są, wystarczy :diabloti: Quote
Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Tinka:)']ale są, wystarczy :diabloti:[/quote] Nie no ty to jesteś... nie rozpieszczasz nas...:mad: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Dozia_13']Nie no ty to jesteś... nie rozpieszczasz nas...:mad:[/QUOTE] nie :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [QUOTE]Nie no ty to jesteś... nie rozpieszczasz nas[/QUOTE] Bo do rozpieszczania , to ona ma Grama :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='klaudia&Manta']Bo do rozpieszczania , to ona ma Grama :diabloti:[/QUOTE] bo kto inny by z nim się tarzał po podłodze jak chce się pobawić kością, no kto :loveu: Quote
Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Tinka:)']bo kto inny by z nim się tarzał po podłodze jak chce się pobawić kością, no kto :loveu:[/quote] Jaaa:eviltong::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 nigdy więcej nie wrzuce nic na jołtub:angryy: se ktoś zapożyczył... i nazwał grama reproduktorem...:roll: [url=http://www.videos.es/reproductor/--(1pSl1Xvc1x0]V�deo Gram hop en VIDEOS.es[/url] Quote
Dozia_13 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Tinka:)']nigdy więcej nie wrzuce nic na jołtub:angryy: se ktoś zapożyczył... i nazwał grama reproduktorem...:roll: [URL="http://www.videos.es/reproductor/--(1pSl1Xvc1x0"]V�deo Gram hop en VIDEOS.es[/URL][/quote] Ale jak to? ty nie wstawialas tego filmiku? gdzie tem pisze o tym reproduktorze? Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Dozia_13']Ale jak to? ty nie wstawialas tego filmiku? gdzie tem pisze o tym reproduktorze?[/QUOTE] w linku:razz: mój włoski(czy jakiśtam) reproduktor :evil_lol: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1090638.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts