Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']No przecież wiem:diabloti: A przez "zęby" mojego Taresa znowu moja bluza wylądowałą w koszu:mad:[/quote] ile to moich ciuchów ma dziury przez psie ząbki :diabloti: co ciekawe nie ząbki Grama tylko Leny :mad::mad: Grami nie zniszczył żadnych mebli, ścian, kabli i tym podobnych :loveu: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Hehe Lena poprostu uważa że masz zapchaną szafę. A mój ząbki gubi;) więc muszę go pilnować i chodzić za nim z gumowymi zabaweczkami żeby nic go nie kusiło. Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']Hehe Lena poprostu uważa że masz zapchaną szafę. A mój ząbki gubi;) więc muszę go pilnować i chodzić za nim z gumowymi zabaweczkami żeby nic go nie kusiło.[/quote] a ja zawsze narzekam, że nie mam się w co ubrać:cool3: Lena też ma ostatnio zastępstwo, żeby nie gryzła- lata po domu z oślinioną poduszką :evil_lol::evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Nie no siedzę i zaczęłam się śmiać. A dzisiaj rzadko mi się to zdarzało:-( Chciałabym to widzieć. Lena z poduszką w akcjii. :diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']Nie no siedzę i zaczęłam się śmiać. A dzisiaj rzadko mi się to zdarzało:-( Chciałabym to widzieć. Lena z poduszką w akcjii. :diabloti::diabloti:[/quote] do tego jeszcze popiskiwanie, machanie słoniastym ogonem i ogólny zachwyt na jej mordeczce :evil_lol: co się stało..? Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Moja kotka zaginęła.:placz::placz: Nie ma już jej około 1,5 tygodnia. Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']Moja kotka zaginęła.:placz::placz: Nie ma już jej około 1,5 tygodnia.[/quote] mojej kotki nie ma ponad 4 lata, nawet nie pamiętam dokładnie ile...ale ona ciągle się gdzieś szlajała:roll: znajdzie się, moją ukradli...:shake: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No ale psa się wystraszyła na spacerku, wyrawała się z szelek i uciekła:-( Nie będę zaśmiecać wątku Grama. Co tam u niego? Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']No ale psa się wystraszyła na spacerku, wyrawała się z szelek i uciekła:-( Nie będę zaśmiecać wątku Grama. Co tam u niego?[/quote] co to za zaśmiecanie! żadne :cool3: Gram robi coś niesamowitego i nieoczekiwanego- jak zwykle śpi :evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Łoooo ale wyczyn.:evil_lol::evil_lol: Mój oczywiście dudni piłką gumową po całym domu. Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']Łoooo ale wyczyn.:evil_lol::evil_lol: Mój oczywiście dudni piłką gumową po całym domu.[/quote] ale nie lata z nie swoją zabawką po domu jak to mój lubi :evil_lol::evil_lol: on jak dziecko, siusiu paciorek i spanko :cool3: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A jedzonko to kiedy?:diabloti: Mój jest bardzo aktywny. Dzisiaj tyle się nabiegaliśmy:diabloti: a on o spaniu ani myśli. Tak sie spytam, ile ma Gram latek? Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']A jedzonko to kiedy?:diabloti: Mój jest bardzo aktywny. Dzisiaj tyle się nabiegaliśmy:diabloti: a on o spaniu ani myśli. Tak sie spytam, ile ma Gram latek?[/quote] bo twój to niewyżyty szczenior jeszcze :evil_lol: jedzonko zależy od czasu, w którym pani jest w domu :roll: Gram urodził sie 30.06.06r, czyli 21 miesięcy... jesooo jaki staruch : O prawie 2 lata ma, jak to szybko minęło...:roll: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No nasz rok to dla psa 16lat! Gram ty na emeryturę niedługo pójdziesz:diabloti::diabloti: A moja Mika? To już chyba staruszka. Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']No nasz rok to dla psa 16lat! Gram ty na emeryturę niedługo pójdziesz:diabloti::diabloti: A moja Mika? To już chyba staruszka.[/quote] 16 lat? a nie 4? :razz: Gram to dalej jak szczeniak :evil_lol::evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 W książeczce zdrowa Taresa pisze że 16. Ja tam nie wiem każdy pisze coś innego bo u weta pisało że 12.:diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']W książeczce zdrowa Taresa pisze że 16. Ja tam nie wiem każdy pisze coś innego bo u weta pisało że 12.:diabloti:[/quote] pokićkane to wszystko :evil_lol::evil_lol: te 16 lat to przesada, nie wyobrażam sobie człowieka żyjącego 320 lat(20 lat życia psa) Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja też. Nie ja sobie wyobrażam. Broda do ziemi, siwy pysk i laska.:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']Ja też. Nie ja sobie wyobrażam. Broda do ziemi, siwy pysk i laska.:evil_lol:[/quote] i twarz jak u shar peia :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']I łysina.:evil_lol::evil_lol:[/quote] to i bez brody :cool3: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 łysina na ciele ale broda jest:evil_lol: no i reumatyzm:evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']łysina na ciele ale broda jest:evil_lol: no i reumatyzm:evil_lol::evil_lol:[/quote] musisz od razu z chorobami wyjeżdżać? : P Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']Choroby same przybywają z wiekeim[/quote] to ja się boję na starość :shake: Quote
Recommended Posts