Unbelievable Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='LeCoyotte']co wy w tej szkole robicie:crazyeye::mdleje::evil_lol: to sie męczy psiak w tej klatce.. nie może być luzem?[/quote] a teraz nie rozumim:razz: no problem w tym że nie... w całym domu pozakładane są czujki do alarmu, jak dzwoni alarm przyjeżdża firma ochroniarska. Raz zamknęliśmy go w takim... ''przedsionku'' w piwnicy(miałam jeszcze królika) to otworzył sobie drzwi do pomieszczenia w którym on był(na szczęście w klatce) no i króliś zestresował się tak, że serce mu nie wytrzymało:roll: no i ta firma przyjechała, wszystko przez psa... jakiś rok temu to było... a zamka w tych drzwiach nie ma :mdleje: ale do klatki jest przyzwyczajony, cały dzień tam śpi wiec nie może być mu tam źle : P nie piszczy, nie szczeka tylko szaleja dostaje :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='infers1995']Ochrone też będziesz miała:eviltong:[/quote] pewnie będziemy z chłopakami łazić/siedzieć- więc pewnie tak :evil_lol: Quote
Russellka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ale skubaniec ma speeda w kuperku :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Russellka']Ale skubaniec ma speeda w kuperku :evil_lol:[/quote] nie da się ukryć:evil_lol: a raczej da, bo go prawie nie widać:diabloti: ja już po jednych warsztatach, zapomniałam o bożym świecie:mdleje: jutro tylko jedna lekcja i znowu warsztaty, a w sobotę i niedzielę będę rozdawać pizzę :evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Russellka']To wez mi jedną wyślij :cool1:[/quote] ok- jak wystarczy:diabloti::loveu::evil_lol: Quote
Illusion Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Na początku filmiku Grama po prostu "nie ma", a potem jak ładnie siedzi na leżąco:loveu: :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='RCookie']Na początku filmiku Grama po prostu "nie ma", a potem jak ładnie siedzi na leżąco:loveu: :evil_lol:.[/quote] on jest goopi:diabloti: nauczyłam go ''piąteczka'' w ciągu 15 minut :mdleje: on mnie momentami przeraża :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Czeee :cool3:[/quote] jedna co o nas pamięta : P :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Tinka:)']jedna co o nas pamięta : P :loveu:[/quote] zawsze o was pamiętam :loveu: Jak wam się fajnie posty ułożyły (na górze) wszystkie wysłałyście o tej samej godzinie :evil_lol: Quote
Russellka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Czeeee : P A mi się dogo waliło i nie mogłam wchodzić :/ Quote
Unbelievable Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Olusia']Witamy :p:p[/quote] :loveu: [quote name='Olusia']Eee, a ja to co? :lol:[/quote] ty piszesz posty wtedy co ja i cię nie widać:diabloti: [quote name='infers1995']Ja nie, ponieważ "zaraz wracam"[/quote] :evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']zawsze o was pamiętam :loveu: Jak wam się fajnie posty ułożyły (na górze) wszystkie wysłałyście o tej samej godzinie :evil_lol:[/quote] :loveu: no dokładnie, jak mi przyszło tyyyyle powiadomień z tej samej godziny na maila to myślałam że dogo szajby dostało:evil_lol: a to tylko wy:loveu: [quote name='Russellka']Czeeee : P A mi się dogo waliło i nie mogłam wchodzić :/[/quote] jassne:diabloti: [url]http://telezoo.pl/galeria/cale-gramowe-wariactwo-na-jednym-zdjeciu_139.html?rate=1[/url] ja cem rogzy:diabloti: guosowac plis. jutro może jakieś zdjęcia zrobię sensne:cool1: jak ludzie mają pokręcone w głowach:mdleje: zapłaciłam przez przelew za przesyłkę i zostałam wyklęta dlatego, że zrobiłam to przez pocztę, a mogłam przez bank i by szybciej doszło :mdleje: nie to że na spokojnie napisane jedno zdanie, tylko dosłownie wyklęta:cool1: ale bez przesady, nie mam kupy czasu żeby się fatygować do banku pół godziny w jedną stronę skoro mam na pocztę 3 minuty:cool1: prosiła mnie o zrobienie tego przelewu przez bank, ale ja wyraźnie napisałam że nie mam czasu... jesoo, jak ja to uwielbiam:diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Hej :cool3: eee, tam nie martw się ;) jak komuś nie pasuje, to jego problem :p Quote
Unbelievable Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Hej :cool3: eee, tam nie martw się ;) jak komuś nie pasuje, to jego problem :p[/quote] ja się nie martwię, ja się śmieję:evil_lol: Quote
Russellka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Widać ta pani była leniwa, skoro chciała wszystko szybciej i wygodniej :diabloti: Quote
Olusia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Tinka:)']:loveu: ty piszesz posty wtedy co ja i cię nie widać:diabloti: [/quote] No co ja na to poradzę? :eviltong::evil_lol: Będą jakieś Gramowe foty? :cool3: Quote
Unbelievable Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Russellka']Widać ta pani była leniwa, skoro chciała wszystko szybciej i wygodniej :diabloti:[/quote] phi:cool1: [quote name='Olusia']No co ja na to poradzę? :eviltong::evil_lol: Będą jakieś Gramowe foty? :cool3:[/quote] dla chcącego nic trudnego!:diabloti: jutro : P zrobiłam dla grama ciasteczka... miało być kilka, wyszedł kilogram:diabloti: Quote
infers Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Tinka:)']phi:cool1: dla chcącego nic trudnego!:diabloti: jutro : P zrobiłam dla grama ciasteczka... miało być kilka, wyszedł kilogram:diabloti:[/QUOTE] Wyślij kilka słonicy się ucieszy:diabloti::eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Foty :diabloti: Ciasteczka domowe są super, jakie robiłaś? :razz: Quote
Bzikowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zagłosowałam na Gramiszcza na telezoo :diabloti: czekam na zdjęcia :cool3: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Foty :diabloti: Ciasteczka domowe są super, jakie robiłaś? :razz:[/quote] nimo : P dopiero wstałam:diabloti: a grami jeszcze śpi:evil_lol: robiłam rybne, ale wyszły rybno-serowe : P [quote name='Bzikowa']Zagłosowałam na Gramiszcza na telezoo :diabloti: czekam na zdjęcia :cool3:[/quote] ale nas zaszczyt kopnął:diabloti: ja też:grins: Quote
Recommended Posts