Unbelievable Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='infers1995']A Ty czemu do szkoły nie idziesz?!:P[/quote] byłam w szkole : P informatyka... Quote
Czarna_Owieczka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Cześć bigle :cool3: Kiedy będą jakieś łaciate foty? :grins: Quote
Unbelievable Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć bigle :cool3: Kiedy będą jakieś łaciate foty? :grins:[/quote] cze łofce z afro:cool3: MOŻE coś jutro, może w niedzielę, może nie wiem kiedy : P Quote
Czarna_Owieczka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Tinka:)']cze łofce z afro:cool3: MOŻE coś jutro, może w niedzielę, może nie wiem kiedy : P[/quote] łoFFFcy :evil_lol: No jak to "może" :icon_roc: Quote
Unbelievable Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']łoFFFcy :evil_lol: No jak to "może" :icon_roc:[/quote] łoFFFFieczki:diabloti: no, bo aparat mam... psztyk : P Quote
Czarna_Owieczka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Tinka:)']łoFFFFieczki:diabloti: no, bo aparat mam... psztyk : P[/quote] łofffczunie :cool3: czyli że co? :lol: na wakacjach czy padło mu się Quote
Unbelievable Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']łofffczunie :cool3: czyli że co? :lol: na wakacjach czy padło mu się[/quote] łofieczeczki:diabloti: padło mu się : P na łep : P Quote
Mudik Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Tinka:)']łofieczeczki:diabloti: padło mu się : P na łep : P[/quote] To aparat ma łeb?? nie kumam:-o:roll::roll::roll::roll::roll: Quote
Unbelievable Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Mudik']To aparat ma łeb?? nie kumam:-o:roll::roll::roll::roll::roll:[/quote] no, raczej nie ma, ale gdyby miał to by mu się padło : P generalnie jest u kresu sił i mam go dość :cool1: Quote
betty_labrador Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 kto to jest Agnieszka Koper(Zubowicz)? :P Quote
agnethka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='betty_labrador']kto to jest Agnieszka Koper(Zubowicz)? :P[/quote] szukajcie a znajdziecie - w zasadzie powinnam się obrazić za nieoglądanie mojej galerii :eviltong: ps. skąd ja wiedziałam, że znajdę tu Twój wpis? :lol: tylko że myślałam, że innej treści :lol: a o to kim jestem to wystarczyło napisać tam gdzie mnie znalazłaś - odpowiedzialabym ;) Quote
betty_labrador Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='agnethka']szukajcie a znajdziecie - w zasadzie powinnam się obrazić za nieoglądanie mojej galerii :eviltong: ps. skąd ja wiedziałam, że znajdę tu Twój wpis? :lol: tylko że myślałam, że innej treści :lol: a o to kim jestem to wystarczyło napisać tam gdzie mnie znalazłaś - odpowiedzialabym ;)[/quote] :lol: ah powinnam sie domyslic :P a skad wiesz ze nie chcialam Cie zostawic na sam koniec jako rodzynek w ciescie do obejrzenia? :cool3: ps. etam zaraz sie obruszasz. Chcialam załatwic to polubownie :diabloti: Quote
agnethka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='betty_labrador']:lol: ah powinnam sie domyslic :P a skad wiesz ze nie chcialam Cie zostawic na sam koniec jako rodzynek w ciescie do obejrzenia? :cool3: ps. etam zaraz sie obruszasz. Chcialam załatwic to polubownie :diabloti:[/quote] ale miałaś zagadkę :eviltong: jaaasne...rodzynek już to widzę...Tenqusia zrobiła dla mnie taki śliczny bannerek, a Ty w niego nawet kliknąć nie raczyłaś :diabloti: kto się obrusza? chyba tylko bigiel :eviltong: Quote
betty_labrador Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='agnethka']ale miałaś zagadkę :eviltong: jaaasne...rodzynek już to widzę...Tenqusia zrobiła dla mnie taki śliczny bannerek, a Ty w niego nawet kliknąć nie raczyłaś :diabloti: kto się obrusza? chyba tylko bigiel :eviltong:[/quote] tak, miałam niezłą zagwozdkę :eviltong: ok niech bedzie ze wisienka :lol: Ale cudny, nie widzialam wczesniej :cool3: Kliku-Kliku :diabloti: Quote
agnethka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='betty_labrador']tak, miałam niezłą zagwozdkę :eviltong: ok niech bedzie ze wisienka :lol: Ale cudny, nie widzialam wczesniej :cool3: Kliku-Kliku :diabloti:[/quote] jak nie widziałaś jak wisi od kilku dni :eviltong: Quote
betty_labrador Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='agnethka']jak nie widziałaś jak wisi od kilku dni :eviltong:[/quote] od kilku dni moja droga to ja pracuje i dogo leży odłogiem :eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='betty_labrador']kto to jest Agnieszka Koper(Zubowicz)? :P[/quote] a czemu ty mnie pytasz?:evil_lol: wy tu gadu gadu(nawet nie wiem o czym, ale pewnie jak przelecę po galeriach będę wiedzieć) a ja przyniosłam fotki:diabloti::diabloti: tylko nie wiem ile z nich się nadaje :mdleje: i w końcu przyszły moje dwie pary butów :loveu: Quote
agnethka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Tinka:)']a czemu ty mnie pytasz?:evil_lol: wy tu gadu gadu(nawet nie wiem o czym, ale pewnie jak przelecę po galeriach będę wiedzieć) a ja przyniosłam fotki:diabloti::diabloti: tylko nie wiem ile z nich się nadaje :mdleje: i w końcu przyszły moje dwie pary butów :loveu:[/quote] przeleć, ale w tych galeriach nie znajdziesz :evil_lol: a pytała się Ciebie, bo myślała, że wiesz :eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='aleb']Jakie butki kupiłaś? :)[/quote] wstawię zdjęcia:cool3: jedne dostałam w niedzielę, drugie dzisiaj:loveu: [quote name='agnethka']przeleć, ale w tych galeriach nie znajdziesz :evil_lol: a pytała się Ciebie, bo myślała, że wiesz :eviltong:[/quote] a wiem akurat:diabloti: to powiedzta mi o co chodzi:cool1: Quote
agnethka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Tinka:)'] a wiem akurat:diabloti: to powiedzta mi o co chodzi:cool1:[/quote] jak nie wiadomo o co chodzi, to zazwyczaj chodzi o bigla :cool1: Quote
Unbelievable Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='agnethka']jak nie wiadomo o co chodzi, to zazwyczaj chodzi o bigla :cool1:[/quote] :evil_lol::evil_lol: buty namber łan: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070165.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070166.jpg[/IMG] namber tu:loveu::loveu:: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070288.jpg[/IMG] no i co nas nie zabije to wzmocni- kanapeczka:diabloti: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070180.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070191.jpg[/IMG] pyycha była:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Tinka:)'] wy tu gadu gadu[/quote] a czego skrót masz w podpisie, na fotce napisany? :diabloti: Quote
Recommended Posts