Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Russellka']Właśnie właśnie :cool3: Jak my tam wparujemy, całą Dogomaniacką ferajną, z takimi fajnymi pałeczkami (:mad:) to zobaczysz! :diabloti:[/quote]

o wstążeczkach nie wspominając :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='gassira']ejjjjjjjjj,gdzie fotki:mad:ja tu wchodze sobie pooglądać a tu nic:mad:[/quote]
Zaraz dam filmik, jak zmontuję(bo muszeusunąć momenty w których Grami się rozkojarzył...)

Może być?:diabloti:
[quote name='betty_labrador']fotki fotki martyna! a do mnie to juz nie zajrzysz dupo stara :P[/quote]
zaglądam! ale nie piszę stara dupo : P
[quote name='agnethka']dawaj foty, bo w niedzielę popamiętasz :mad::mad:[/quote]
:placz:
[quote name='Russellka']Właśnie właśnie :cool3: Jak my tam wparujemy, całą Dogomaniacką ferajną, z takimi fajnymi pałeczkami (:mad:) to zobaczysz! :diabloti:[/quote]ale fajnie, Grami będzie miał się z kim bawić!:multi::evil_lol:

[quote name='agnethka']o wstążeczkach nie wspominając :mad::mad::mad:[/quote]
teraz mnie już naprawdę wystraszyłaś:placz::placz::diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']Zaraz dam filmik, jak zmontuję(bo musze usunąć momenty w których Grami się rozkojarzył...)

Może być?:diabloti:[/quote]

nie może! nie wycinaj nic z filmika i dawaj całość :mad:

[quote]teraz mnie już naprawdę wystraszyłaś:placz::placz::diabloti:[/quote]

a bój się, bój.... :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']nie może! nie wycinaj nic z filmika i dawaj całość :mad:

a bój się, bój.... :diabloti: :evil_lol:[/quote]
Nie bo to wstyd jak ja go wołam a ten w okno patrzy:cool1:

mamoooo:placz::placz:

Posted

[quote name='Tinka:)']Nie bo to wstyd jak ja go wołam a ten w okno patrzy:cool1:

mamoooo:placz::placz:[/quote]

Nie wstydź się nie ma psów idealnych!:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']dawaj normalny filmik bez przeróbek :diabloti:[/quote]
NIE!:evil_lol:
ciekawe czy ja umiem przerabiać?:razz::diabloti:

[quote name='infers1995']Nie wstydź się nie ma psów idealnych!:diabloti::diabloti:[/quote]
phi:cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']ale fajnie, Grami będzie miał się z kim bawić!:multi::evil_lol:[/quote]
On się nie ma bawić, tylko ładnie zaprezentować, zabawa będzie po wystawie :diabloti:

Posted

[quote name='Russellka']On się nie ma bawić, tylko ładnie zaprezentować, zabawa będzie po wystawie :diabloti:[/quote]
:diabloti:

dla niedowiarków- nieszczekający Grami nauczony ''daj głos'' podczas dwóch sesji:loveu: i do tyłu, z którym było trochę trudniej : P
nie cieszy się za bardzo bo wszystko za karmę(w ramach karmienia... bo zjadł pół miski w ciągu dwóch dni:cool1:) no ale robi:diabloti:

[url]http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view&current=ea0357c8.pbr[/url]

Posted

[quote name='smallpati']no hej
gratulujemy opanowania nowej komendy :multi:

daj głos moja sucz już umie, a o co chodzi do tyłu? nauczyłaś go cofać się?[/quote]
dziękujemy;)

tak, na początku zrobił jeden kroczek, a później już porządnie do tyłu odszedł;)

[quote name='Russellka']A jak ty kobieto nauczyłaś Gramiszona dawać głos? :-o moja Koda za nic nie chce:hmmmm: ona szczeka wtedy kiedy nie trzeba :evil_lol:[/quote]
jak widziałam że się wkurza to robiłam żeby się wkurzył tak, żeby zaczął szczekać, a wtedy k/s i już : P ale musi się dobrze skupić żeby szczeknął, bo on tego we krwi nie ma jak coponiektóre psiaki:evil_lol:

a poza tym:
mam nowy telefon:loveu: z zasięgiem:evil_lol::loveu:
w sobotę tańczymy przed tancerzami z You Can Dance: Atrurem i Kasią:placz::placz: będzie kaszana:diabloti:

i wiem że dostanę zaraz opieprz ale... Gram dostał 300g karmy(próbka) profilum, kociej... bo on nie chce nic jeść, może taką zje, bo podobno koty są bardziej wybredne, zobaczymy...

Posted

A czemu opieprz :razz:, moje psy też kiedyś jadły Profilium, teraz chcę im zamówić Acanę, bo rodzice kupili Dog Chow i jestem baaaardzo niezadowolona, bo są gazy i duże, żółte koopki. Teraz tylko czekam żeby tą końcówkę zużyć :diabloti:

A jaki, jaki, jaki telefon? :razz::loveu:

A Martyna zrobi z siebie kaszanę, a Martyna zrobi z siebie kaszanę! :turn-l::diabloti:

Posted

[quote name='Russellka']A czemu opieprz :razz:, moje psy też kiedyś jadły Profilium, teraz chcę im zamówić Acanę, bo rodzice kupili Dog Chow i jestem baaaardzo niezadowolona, bo są gazy i duże, żółte koopki. Teraz tylko czekam żeby tą końcówkę zużyć :diabloti:

A jaki, jaki, jaki telefon? :razz::loveu:

A Martyna zrobi z siebie kaszanę, a Martyna zrobi z siebie kaszanę! :turn-l::diabloti:[/quote]
ale nie doczytałaś:diabloti: jeszcze raz, powoooli i dokładnie:razz:
[QUOTE]i wiem że dostanę zaraz opieprz ale... Gram dostał 300g karmy(próbka) profilum, [B]kociej.[/B].. bo on nie chce nic jeść, może taką zje, bo podobno koty są bardziej wybredne, zobaczymy...[/QUOTE]

taki ło
[url]http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1209[/url] czorny
dorównuje mojej kochanej nokii, ma zasięg:loveu: i fajne bajery:cool3:

Martyna już jest kaszana:evil_lol:
[quote name='infers1995']Martyna ciesz się póki możesz zasięgiem, bo wypadnie Ci kilka razy i po zasięgu.
A przy twym stylu noszenia telefonu to...:mad::mad:.[/quote] jeszcze mi nie wypadł:loveu: ale mam go od 15:evil_lol:

Posted

[quote name='Russellka']Ależ ja doczytałam :diabloti: jak dla mnie to skład pewnie taki sam tylko smaczek lepszy :evil_lol: Przywiozę biedakowi ser na wystawę :razz::multi:

Ładny telefonik :loveu:[/quote]
aż zobaczę skład i porównam z psim profilum:razz:
sama wezmę:evil_lol:

prawda?:loveu: połowa mojej nokii z grubości : P aż mi dziwnie:diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Przylazłam i tu :diabloti: tylko fotek coś mało, a chciałam sie Gramikiem pozachwycać :razz: :loveu:[/quote]
dam i ze mnom, nowym ''aparatem'' jak mi się rozładuje : P

cześć:diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']a mi filmik nie zadziałał, ale necio się zamulił dzisiaj od rana :roll:
może jutro zadziała.... :mad:[/quote]
gupi necio:mad:

[quote name='Russellka']I co sprawdziłaś? :razz: Daj no jesio raz link do filmiku bo ja nie widziałam :eviltong:[/quote]
nie sprawdziłam, zaraz to zrobię;)

[url]http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view&current=ea0357c8.pbr[/url]