betty_labrador Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 fotki fotki martyna! a do mnie to juz nie zajrzysz dupo stara :P Quote
agnethka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 dawaj foty, bo w niedzielę popamiętasz :mad::mad: Quote
Russellka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Właśnie właśnie :cool3: Jak my tam wparujemy, całą Dogomaniacką ferajną, z takimi fajnymi pałeczkami (:mad:) to zobaczysz! :diabloti: Quote
agnethka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Russellka']Właśnie właśnie :cool3: Jak my tam wparujemy, całą Dogomaniacką ferajną, z takimi fajnymi pałeczkami (:mad:) to zobaczysz! :diabloti:[/quote] o wstążeczkach nie wspominając :mad::mad::mad: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='gassira']ejjjjjjjjj,gdzie fotki:mad:ja tu wchodze sobie pooglądać a tu nic:mad:[/quote] Zaraz dam filmik, jak zmontuję(bo muszeusunąć momenty w których Grami się rozkojarzył...) Może być?:diabloti: [quote name='betty_labrador']fotki fotki martyna! a do mnie to juz nie zajrzysz dupo stara :P[/quote] zaglądam! ale nie piszę stara dupo : P [quote name='agnethka']dawaj foty, bo w niedzielę popamiętasz :mad::mad:[/quote] :placz: [quote name='Russellka']Właśnie właśnie :cool3: Jak my tam wparujemy, całą Dogomaniacką ferajną, z takimi fajnymi pałeczkami (:mad:) to zobaczysz! :diabloti:[/quote]ale fajnie, Grami będzie miał się z kim bawić!:multi::evil_lol: [quote name='agnethka']o wstążeczkach nie wspominając :mad::mad::mad:[/quote] teraz mnie już naprawdę wystraszyłaś:placz::placz::diabloti: Quote
agnethka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Tinka:)']Zaraz dam filmik, jak zmontuję(bo musze usunąć momenty w których Grami się rozkojarzył...) Może być?:diabloti:[/quote] nie może! nie wycinaj nic z filmika i dawaj całość :mad: [quote]teraz mnie już naprawdę wystraszyłaś:placz::placz::diabloti:[/quote] a bój się, bój.... :diabloti: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='agnethka']nie może! nie wycinaj nic z filmika i dawaj całość :mad: a bój się, bój.... :diabloti: :evil_lol:[/quote] Nie bo to wstyd jak ja go wołam a ten w okno patrzy:cool1: mamoooo:placz::placz: Quote
agnethka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Tinka:)']Nie bo to wstyd jak ja go wołam a ten w okno patrzy:cool1: mamoooo:placz::placz:[/quote] dawaj normalny filmik bez przeróbek :diabloti: Quote
infers Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Tinka:)']Nie bo to wstyd jak ja go wołam a ten w okno patrzy:cool1: mamoooo:placz::placz:[/quote] Nie wstydź się nie ma psów idealnych!:diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='agnethka']dawaj normalny filmik bez przeróbek :diabloti:[/quote] NIE!:evil_lol: ciekawe czy ja umiem przerabiać?:razz::diabloti: [quote name='infers1995']Nie wstydź się nie ma psów idealnych!:diabloti::diabloti:[/quote] phi:cool1: Quote
Russellka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Tinka:)']ale fajnie, Grami będzie miał się z kim bawić!:multi::evil_lol:[/quote] On się nie ma bawić, tylko ładnie zaprezentować, zabawa będzie po wystawie :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Russellka']On się nie ma bawić, tylko ładnie zaprezentować, zabawa będzie po wystawie :diabloti:[/quote] :diabloti: dla niedowiarków- nieszczekający Grami nauczony ''daj głos'' podczas dwóch sesji:loveu: i do tyłu, z którym było trochę trudniej : P nie cieszy się za bardzo bo wszystko za karmę(w ramach karmienia... bo zjadł pół miski w ciągu dwóch dni:cool1:) no ale robi:diabloti: [url]http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view¤t=ea0357c8.pbr[/url] Quote
NightQueen Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 no hej gratulujemy opanowania nowej komendy :multi: daj głos moja sucz już umie, a o co chodzi do tyłu? nauczyłaś go cofać się? Quote
Russellka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 A jak ty kobieto nauczyłaś Gramiszona dawać głos? :-o moja Koda za nic nie chce:hmmmm: ona szczeka wtedy kiedy nie trzeba :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='smallpati']no hej gratulujemy opanowania nowej komendy :multi: daj głos moja sucz już umie, a o co chodzi do tyłu? nauczyłaś go cofać się?[/quote] dziękujemy;) tak, na początku zrobił jeden kroczek, a później już porządnie do tyłu odszedł;) [quote name='Russellka']A jak ty kobieto nauczyłaś Gramiszona dawać głos? :-o moja Koda za nic nie chce:hmmmm: ona szczeka wtedy kiedy nie trzeba :evil_lol:[/quote] jak widziałam że się wkurza to robiłam żeby się wkurzył tak, żeby zaczął szczekać, a wtedy k/s i już : P ale musi się dobrze skupić żeby szczeknął, bo on tego we krwi nie ma jak coponiektóre psiaki:evil_lol: a poza tym: mam nowy telefon:loveu: z zasięgiem:evil_lol::loveu: w sobotę tańczymy przed tancerzami z You Can Dance: Atrurem i Kasią:placz::placz: będzie kaszana:diabloti: i wiem że dostanę zaraz opieprz ale... Gram dostał 300g karmy(próbka) profilum, kociej... bo on nie chce nic jeść, może taką zje, bo podobno koty są bardziej wybredne, zobaczymy... Quote
Russellka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 A czemu opieprz :razz:, moje psy też kiedyś jadły Profilium, teraz chcę im zamówić Acanę, bo rodzice kupili Dog Chow i jestem baaaardzo niezadowolona, bo są gazy i duże, żółte koopki. Teraz tylko czekam żeby tą końcówkę zużyć :diabloti: A jaki, jaki, jaki telefon? :razz::loveu: A Martyna zrobi z siebie kaszanę, a Martyna zrobi z siebie kaszanę! :turn-l::diabloti: Quote
infers Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Martyna ciesz się póki możesz zasięgiem, bo wypadnie Ci kilka razy i po zasięgu. A przy twym stylu noszenia telefonu to...:mad::mad:. Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Russellka']A czemu opieprz :razz:, moje psy też kiedyś jadły Profilium, teraz chcę im zamówić Acanę, bo rodzice kupili Dog Chow i jestem baaaardzo niezadowolona, bo są gazy i duże, żółte koopki. Teraz tylko czekam żeby tą końcówkę zużyć :diabloti: A jaki, jaki, jaki telefon? :razz::loveu: A Martyna zrobi z siebie kaszanę, a Martyna zrobi z siebie kaszanę! :turn-l::diabloti:[/quote] ale nie doczytałaś:diabloti: jeszcze raz, powoooli i dokładnie:razz: [QUOTE]i wiem że dostanę zaraz opieprz ale... Gram dostał 300g karmy(próbka) profilum, [B]kociej.[/B].. bo on nie chce nic jeść, może taką zje, bo podobno koty są bardziej wybredne, zobaczymy...[/QUOTE] taki ło [url]http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1209[/url] czorny dorównuje mojej kochanej nokii, ma zasięg:loveu: i fajne bajery:cool3: Martyna już jest kaszana:evil_lol: [quote name='infers1995']Martyna ciesz się póki możesz zasięgiem, bo wypadnie Ci kilka razy i po zasięgu. A przy twym stylu noszenia telefonu to...:mad::mad:.[/quote] jeszcze mi nie wypadł:loveu: ale mam go od 15:evil_lol: Quote
Russellka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ależ ja doczytałam :diabloti: jak dla mnie to skład pewnie taki sam tylko smaczek lepszy :evil_lol: Przywiozę biedakowi ser na wystawę :razz::multi: Ładny telefonik :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Russellka']Ależ ja doczytałam :diabloti: jak dla mnie to skład pewnie taki sam tylko smaczek lepszy :evil_lol: Przywiozę biedakowi ser na wystawę :razz::multi: Ładny telefonik :loveu:[/quote] aż zobaczę skład i porównam z psim profilum:razz: sama wezmę:evil_lol: prawda?:loveu: połowa mojej nokii z grubości : P aż mi dziwnie:diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Przylazłam i tu :diabloti: tylko fotek coś mało, a chciałam sie Gramikiem pozachwycać :razz: :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='agaciaaa']Przylazłam i tu :diabloti: tylko fotek coś mało, a chciałam sie Gramikiem pozachwycać :razz: :loveu:[/quote] dam i ze mnom, nowym ''aparatem'' jak mi się rozładuje : P cześć:diabloti: Quote
agnethka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 a mi filmik nie zadziałał, ale necio się zamulił dzisiaj od rana :roll: może jutro zadziała.... :mad: Quote
Russellka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 I co sprawdziłaś? :razz: Daj no jesio raz link do filmiku bo ja nie widziałam :eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='agnethka']a mi filmik nie zadziałał, ale necio się zamulił dzisiaj od rana :roll: może jutro zadziała.... :mad:[/quote] gupi necio:mad: [quote name='Russellka']I co sprawdziłaś? :razz: Daj no jesio raz link do filmiku bo ja nie widziałam :eviltong:[/quote] nie sprawdziłam, zaraz to zrobię;) [url]http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view¤t=ea0357c8.pbr[/url] Quote
Recommended Posts