Greven Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 W sobotę 12 kwietnia 2008 roku Malutka pojechała do nowego domu! Quote
Greven Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Dzisiaj Malutka została odwieziona. Po dwóch tygoniach opiekunowe stwierdzili, że nie radzą sobie z jej załatwianiem się w domu w nocy. Wcześniej nie sygnalizowali problemu. Nie chcieli skorzystać z zaproponowanej przeze mnie pomocy szkoleniowca, ani behawiorysty. Nagle, w niedzielę o 8 rano zaczęli wydzwaniać. Miałam wyciszony dźwięk. Koło 10 nadeszły więc smsy, że nie odbieram telefonu, a pies "zasrał cały pokój". Malutka wróciła z miską, smyczą i posłaniem. Witaj, Malutka. Dalej szukamy człowieka dla Ciebie. PODSUMOWUJĄC: - pół roku - wielkość średnia - budowa ciała mocna - sierść czarna z małymi białymi znaczeniami - stan zdrowia bdb. - szczepienia podstawowe TAK - na wściekliznę NIE (adoptujący mieli o to zadbać, ale cóż...) - stosunek do psów absolutnie pozytywny, niezależnie od wieku i płci - do kotów przyjazny - do ludzi zbyt uległy - do innych zwierząt ostrożny, ale bez żadnej agresji - wymaga nauki czystości w domu oraz nauki wszystkiego innego, bo u nowych opiekunów niestety nie nabrała żadnych dobrych nawyków I co? I znów u mnie :shake: Quote
Recommended Posts