Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rexa nie było,złomiarza tez nie.dziewczyny umówmy się ok 18 przy cmentarzu na Retkinskiej,kto chce pomóc w łapaniu,bo on wieczorem bywa juz w aucie.kto może????????????????????

Posted

Bedę o 18.00 tam gdzie trzeba i bedziemy na niego czekać. Wezmę karmę, cieply sewter jeszcze do budy i będziemy czekac. Oby przyszedł.

Reksiu przyjdź.

Dokladnie na cmentarzu przy Retkińskiej?

Posted

Ponieważ wg Hanki moja pomoc dla Rexa nie jest już potrzebna jak sie właśnie dowiedziałam i że Rex zostać ma z Wami jednak (zamiast jechać do Krakowa na tymczas do MET) to życzę wszystkim Wam i Rexowi też Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego (bezpiecznego dla Rexa) Nowego Roku i szybkiego znalezienia dla psiaka DT i domu stałego.
Bardzo fajnie, żeście się tak szybko skrzyknęły i zorganizowały i cieszy mnie Wasza troska o Rexa - oby trwała ona dopóty dopóki on nie znajdzie domku stałego (wiem jest to czasem i kilka lat) a najlepiej i później - bo przecież kontrola poadopcyjna to ważna rzecz.
Skoro miejsce w DT nie jest REXowi potrzebne to na pewno przyda się innemu potrzebującemu psiakowi. Rozumiem, ze macie ofertę DT droższa co prawda o 100 zł może ale za to na miejscu co ważne, więc będziecie mogły go odwiedzać...