Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NA DOMEK CZEKA JUŻ TYLKO KAROLCIA!!!!!!!!!!!

alohhaaa
Potrzeba pilnej pomocy tym sześciu dziewczynkom. Od jakiś 2 tyg przebywają w schronisku, a mianowicie w gabinecie. Sa zdrowe , energiczne, odizolowane od chorowitków. Kazdy dzien jest na miare zlota, chcemy je wyciagnac z tego miejsca poki nie zlapaly jeszcze parwo. Jedyny psiak z ktorym maja kontakt, to z ciocią Ciągutka :)
Ludki jakas epidemia suczek ostatnio!! Wiadomo ,ze jak ktoras z nich trafi do bezmyslnego czlowieka, skonczy sie to rozmnazaniem;/
Suczki to zbiorowisko z roznych miotow, kazda jest wyjatkowa, zreszta zobaczcie sami :)

kontkat:
[email protected]
501-120-766
2797591 (gg)

MIOT HIENEK :) (1,5 mc) (adoptowana)
malutka Tola (jest naprawde tyci-tyci)

Jej siostrzyczka - Karolcia (NADAL CZEKA NA SWÓJ DOMEK!!!!!!!!!!)

MIOT KORALGOLI (2-2,5 mc) - al'a pekinczyki ;) (adoptowana)
Koralgolka (wam ona pewnie tez przypomnina miska Koralgola)

biszkoptowa Kuki (adoptowana)

Ksieżniczka (2 mc) (adoptowana)

Majka (2mc) al'a terier :) (ZA TĘCZOWYM MOSTEM

• )

Narazie tyle zdjec . wieczorkiem powstawiam grupowe zdjecia :)

• Replies 77
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam rozsądną osobę zainteresowaną pierwszą, malutką sunieczką - TOLĄ. Zainteresowana ma koty i miała już psy, ma spore mieszkanie w Białymstoku. Zgadza sie na wizytę przedadopcyjną. Wysłałam do przejrzenia umowę i info, że sunia musi być wysterylizowana, gdy dorośnie. Okazało się, ze nie ma z tym problemu.
    Myślę, ze domek jest rozsądny. Trzebaby tylko wizytę przedadopcyjną przeprowadzić.

Posted

Zainteresowana chyba przestala byc zainteresowana, brak odzewu.

Natomiast Koralgolcia ,w piatek jedzie do nowego domku do Warszawy.
    W sklad nowej rodziny małej bedzie wchodzilo małzenstwo z dwójką dzieci , oraz dwoma kotami. Owa rodzinka, zamieszkuje domek jednorodzinny, takze Koralgolcia bedzie miala wybieg, ale NIE bedzie trzymana na dworzu!!!! Pani powiedziala ,ze jej zwierzeta sa udomowione i nie zaklada zadnej innej opcji:)
    Sunka jest do piatku u mnie, kilka minut temu zostala wykąpana, wysuszona i po tych wszystkich zabiegach upiekrzajacych popartych stresem, usnela zawinieta w kocyk na moich kolanach :)

Owa szczesciara :)