Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co, ja nie wiem co jest ale ja od kilku miesięcy nie miałam żadnego telefonu w sprawie jakiegokolwiek psa!
A teraz przeciez od kilku tygodni mam nowe psy i też nic, ani maila ani telefonu! nie wiem co jest grane....

Posted

ja też nie wiem juz nawet sprawdzałam nr telefonu i maila czy sa poprawnie zapisane.
Justyna trochę jest zamieszane w allegro:) bo jest mój tel podany po 17 a to do agi dzwoni sie po 17:) do mnie można non stop, a mail jest Kasi:) to albo zlikwiduj "pod 17" alb dopisz jeszcze agi nr lub mojego maila.aby było więcej namiarów, może to cos pomoże:(

a dziś do Bydgoszczy pojechał nasz Elvis, dopiero na tych fotach zobaczyłam jaki on chudy:( jest w indywidualnym dt i jak widać jest szczęśliwy

Posted

Fakt ja u mnie też mam pomieszane, część mam na Age, czesc Magde a maile to już w ogóle różnie, muszę pozmieniać trochę - bo nie znam na pamięć waszych i jak się śpieszyłam to maila wpisywałam do mnie. No ale mało istotne, ważne, że kontakt jest, byle dzwonili i pisali a do kogo to już rybka. A pamiętam, że swego czasu też prosiłaś o kontakt po południu ;)

Do mnie o kota dzwoniły 3 osoby w sumie, ale nic z tego nie wyszło...:( Najlepszy był tel. ok. 15 (a prosiłam po 17, ale akurat dziś skończyłam wcześniej lekcje) : ''Wiem, że Pani pewnie przeszkadzam, ale dzwonię w sprawie ogłoszenia....'' :)

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
To zaraz poprawię ten kontakt, aczkolwiek uczulam, że kopiowałam z Waszych ogłoszeń (niestety nie pamiętam z których dokładnie) ;)

Zapewne z moich, bo w niektórych tak mam napisane ;)

Posted

no i co, masz w końcu chętnych czy nie na tego kota?bo miałyśmy go dać do gazety a czas leci, kolejny tydzień, można było go wykastrować w tym czasie. Nikt nie weźmie nie kastrowanego śmierdziela.A zaszczepiłaś go chociaż?

Posted

Aga zrobiłaś allegro Gordona, Alexa?

już podmieniłam link Tofika, bo faktycznie był zły

zrobiłam allegro dla
Mario
http://allegro.pl/wesoly-i-mlody-mario-poszukuje-rodziny-do-kochania-i1478709876.html

Dante
http://allegro.pl/dante-zwykly-pies-szuka-niezwyklego-serca-i1479210819.html

Moris
http://allegro.pl/moris-wesoly-i-przyjacielski-ale-samotny-i1479211871.html

dobra mam 27 allegro, zrobię jeszcze 3 i koniec, ani pół więcej

Posted

[quote name='piechcia15']no i co, masz w końcu chętnych czy nie na tego kota?bo miałyśmy go dać do gazety a czas leci, kolejny tydzień, można było go wykastrować w tym czasie. Nikt nie weźmie nie kastrowanego śmierdziela.A zaszczepiłaś go chociaż?
Niestety nie masz. Szczepiony będzie jutro, bo dopiero teraz wrócił mój brat z wyjazdu i mam jak dojechać. Co do kwestii kastracji, mówiłam ci jak sprawa wygląda i nie podejmę się tego. Zwierzę po zabiegu potrzebuje nadzoru a u mnie tego mieć nie będzie. Co do ''śmierdziela'' - kot cały czas jest w zamkniętym pomieszczeniu jak i u mnie w pokoju gdy mam chwilę i nic nie znaczy ani nie śmierdzi.... (?) Kastr. będzie się musiał zająć nowy dom. Napiszę do gazety i zrobię mu plakaty.

A. Znajomym 19.02 zaginął w Pabianicach OWCZAREK SZETLANDZKI. Ma na imię Kari. Bardzo sympatyczny pies, typowy przedstawiciel swojej rasy. Co prawda w mojej okolicy, ale teraz może być wszędzie więc proszę rozglądajcie się.
http://schronisko-pabianice.eu/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=309&catid=1&Itemid=13

Posted

no dlatego nalegałam na kastrację, bo to nie jest wielka operacja i nie wymaga strylnych pomieszczeń. Ale jak wolisz. napewno łatwiej byłoby go wydać. A do gazety nie musisz sama pisać, ja wyślę tej znajomej maila tylko to bedzie za tydzień, bo już 2 szanse nam przeszły.

Posted

Mój kot Kapsel poszedł dziś do adopcji. W sumie szybo się rozegrało, pani zadzwoniła, była zdecydowana więc kazałam przyjechać. Jednak adopcja kota to nie to samo co psa. Pani jest z łodzi, kot będzie cały czas w mieszkaniu, nie mają innych zwierząt. Myślę, że będzie ok, gdyby coś się działo to powiedziałam, że przyjmę go z powrotem, ale pani stwierdziła, że nie będzie takiej potrzeby raczej.

Z innych pozytywnych wieści dla osób, które czytają nasz wątek i interesują sie losem podopiecznych dziś do adopcji po 3 latach w schronie poszedł staruszek Dallas, zamieszkał razem z również ''naszym'' Niko adoptowanym 2 lata temu.