rose Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='KaRa_']Haha dlatego za każdym razem pisze inaczej :cool3: Ale wiecie na pierwszej stronie pod naporem wszytskiego mogą zniknąć w pamięci moje słowa. A co chwila zerkają tu nowe osoby i się zapisują dlatego przypominam w wątku. Nie mam zamiaru na zlocie bać sie chodzić, bo w tamtym roku niestety był pies którego sie trochę obawiałam i nie tylko ja:roll: szczególnie gdy warczał jak sie schodziło rano , albo przechodziło koło niego:roll:[/quote] Tak, ja byłam ofiarą, warczał na mnie:placz: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja myslę, że najlepiej napisac to na pierwszej stronie :cool3: Quote
Arlene Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Tylko warczał, czy zapędzał się trochę bardziej? Quote
Mysia_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='rose']Tak, ja byłam ofiarą, warczał na mnie:placz:[/quote] trauma do końca życia :eviltong::cool1: Quote
rose Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Arlene']Tylko warczał, czy zapędzał się trochę bardziej?[/quote] Wiesz, jak zaczął warczeć i mi drogę zastawił to wolałam nie sprawdzać co będzie dalej:eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Arlene']Tylko warczał, czy zapędzał się trochę bardziej?[/quote] Woleliśmy nawet nie sprawdzać, tylko baliśmy się we własnym domku z korytarza do pokoju wchodzić bo było witanko warczeniem:roll:. a szczególności gdy właścicielka była w ubijacji:roll: Quote
rose Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='KaRa_']Woleliśmy nawet nie sprawdzać, tylko baliśmy się we własnym domku z korytarza do pokoju wchodzić bo było witanko warczeniem:roll:. a szczególności gdy właścicielka była w ubijacji:roll:[/quote] Chciałaś powiedzieć w saunie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
komar Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a wedlug mnie to powinno byc na pierwszej stronie:P bo jak tak sie ciagle powtarza to wydaje sie że tam sie jakas tragedia stanie i sie psy pozabijaja nawzajem jak któryś warknie;P a w końcu nawet najbardziej łagodnemu psu może coś sie nie spodobać:P Quote
Mysia_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ja sobie wziełam do serca słowa Kary, dlatego napewno nie pojadą ze mna moje osobiste psy :evil_lol: Quote
BBeta Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='KaRa_']Haha dlatego za każdym razem pisze inaczej :cool3: Ale wiecie na pierwszej stronie pod naporem wszytskiego mogą zniknąć w pamięci moje słowa. A co chwila zerkają tu nowe osoby i się zapisują dlatego przypominam w wątku. Nie mam zamiaru na zlocie bać sie chodzić, bo w tamtym roku niestety był pies którego sie trochę obawiałam i nie tylko ja:roll: szczególnie gdy warczał jak sie schodziło rano , albo przechodziło koło niego:roll:[/QUOTE] Ja myśle, że to powinno być jasne - jakie psy mogą jechać na zlot, a jakie nie, bez pisania, przypominania czy ostrzegania ale rozumiem, bo jak widać nie jest, przynajmniej nie dla każdego :roll: Quote
Arlene Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Problem w tym, że psy reagują różnie. Nawet te łagodne, które na nikogo nigdy nie szczeknęły, mogą mieć jakiś problem z nowym miejscem, psem, czy kimś obcym. Tego nie da się do końca przewidzieć... Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No tak,ale ja np. teraz juz wiem,że ja Sharon nie mogłabym zabrać bo wiem,że mogłaby się źle zachowywać itp. Niktóre właściciel rzeczy o swoim psie wie i żeby ich nie utajemniać. Dlatego ja. np biorę najłagodniejsze swoje psy na zlot;) Quote
Arlene Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Tak, racja. Ja nie utajemniam mojej nieufnej psiny... Wzięłam się jeszcze ostrzej za socjalizowanie z dziwnymi, obcymi istotami. Ciekawe, jak nam pójdzie :evil_lol: Fajnie, Kara, że masz w czym wybierać, biorąc psiaki ;) Nie ma to jak stadko. Quote
Asia & Ginger Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Kanzaj']A w sierpniu to będzie 11 lat, jak mój ukochany Grenio jest ze mną !!! - to super okazja!!![/quote] A moja sunia też przybyła do mnie w sierpniu! :multi: To będzie już 5 lat razem. :cool3: :loveu: Okrągła rocznica. :cool3: :p [quote name='Kanzaj']Bardzo bym chciała! Ale zobaczymy co z tego wyjdzie! No i kogo zabrać??? A Ty?[/quote] [B]Kanzaj[/B], zapraszamy serdecznie. :cool3: [quote name='KaRa_']Ale pamiętajcie na zlot mogą jechać tylko i wyłacznie łagodne psy bez oznak agresji do ludzi i innych psów;)[/quote] [quote name='Matusz']Kara już to chyba po raz setny piszesz :diabloti::eviltong: Asia może do 1 strony dopisz słowa Kary :razz:[/quote] [quote name='KaRa_']A co źle?? Lepiej bym to przypominała aby na zlocie do tragedii nie doszło. I będę to jedze kolejny setny raz powtarzać, niestety nudna jestem ale czego się nie robi dla bezpieczeństwa i spędzenia miło czasu bez stresu.[/quote] [quote name='BBeta']Dokładnie, dopisz do pierwszej strony, najlepiej czcionką rozmiar 7, na czerwono, bo to się już pod "spam" kwalifikuje :diabloti:[/quote] Oki, skoro tak nalegacie, to wrzucę to na pierwszą. :p Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Z tych co mam to z 3 wybierac jedynie moge, ale dwom tak naprawde ufajac:evil_lol: Quote
Arlene Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A cóż to za czworonóg, który nie zdobył jeszcze Twojego zaufania? Jakiś potworek? :cool3: Quote
rose Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Kara powiedziała swoje teraz ja:eviltong: Otóż:evil_lol: Proszę o wpłacenie zaliczki przez osoby, które dopisały się później, bądź które prosiły o przedłużenie terminu zapłaty:p Quote
Arlene Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 rose, ja postaram się już w tym tygodniu wpłacić. Tylko trzeba się na pocztę wybrać... [SIZE=1]Nie cierpię tam chodzić :roll:[/SIZE] Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Arlene']A cóż to za czworonóg, który nie zdobył jeszcze Twojego zaufania? Jakiś potworek? :cool3:[/quote] Beżowa z podpisu;)bo żyje własnym światem kamieni:evil_lol: jest ok dla obcych psow, poki nie ma kamieni:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Qrczę, może by tak bardziej rozleklamować zlot :cool3: Bo z tego co mi wiadomo niektórzy wcale o nim nie wiedzą :eviltong: Quote
Arlene Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Fajny byłby banner na stronie głównej forum. I skuteczny. Tylko czy to możliwe do zrealizowania?... Quote
rose Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Mysia_']Qrczę, może by tak bardziej rozleklamować zlot :cool3: Bo z tego co mi wiadomo niektórzy wcale o nim nie wiedzą :eviltong:[/quote] Asia próbowała, ale Dziad jej nie odpisuje:eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 może jakiś baner reklamujacy wszyscy damy?? Quote
Mada:) Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Mój pies, chociaż 20 centymetrowy pinczerkowaty kundelek, ma problemy z psami swojej płci, ale tylko z początku - typ dominanta. Wiadomo - jeży się, taki dystyngowany i odważny. Po przywitaniu się jest już w porządku, ale, jak już wczesniej pisałam - nie bawi się z psami, jest samotnikiem raczej :evil_lol:, a to z powodu jego wzrostu - po prostu boi się poturbowania. Do ludzi nie wykazuje agresji, ale nie lubi brania na ręce przez obcych (ma uraz :-(). Stale go przyzwyczajam do psów, niebawem zaczynamy spotkanka sojalizacyjne. Po drugie to bedzie obcy teren, więc to też gra sporą rolę. Bardzo marzę o zabraniu go na zlot - to będzie również rodzaj socjalizacji. Zamierzam go także wykastrować, choć nie wiem czy coś z tego wyjdzie przy tym, jakie zdanie na ten temat ma moja rodzina... Ale pracuję nad Chico i już widać pierwsze zmiany! :multi: Potrafi się odnaleźć w grupie psów. ;) [U]Także podsumowując:[/U] - mały - bojączek - stale nad nim pracuję - mam nadzieję, że będę z niego dumna na zlocie! :multi: Quote
Rawa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja również w tym tygodniu jeszcze wpłacę zaliczkę ;) U mnie też jeszcze ostrzejsza socjalizacja w toku :) Quote
Recommended Posts