Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LeCoyotte']a na tym zlocie czas bedzie jakos zorganizowany? czy kazdy robi co chce? jak bylo w zeszlym roku?[/quote]

[quote name='KaRa_']Każdy robi to co chce, ale planuję wziąść się ostro za młodzież i robić wspólne spacery po lesie:evil_lol: nauczyć młodzież gre podchody, :evil_lol: i coś się wymyśli:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Każdy sam sobie organizuje czas.
Ale nad jeziorem raczej nie będzie można się nudzić. :p

Posted

[quote name='KaRa_']Uwaga młodzieży w tamtym roku Rose opiekowała się naszym domkiem (myła podłogi,zamiatała po psach:evil_lol:) i tym roku chce Was szkolić, na dogomaniackim sylwestrze też szkoliła ;) Ze zlotu zrobi się mały obóz przetrwania:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Oj no cii bo się ludzie mnie wystarszą:eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_']Uwaga młodzieży w tamtym roku Rose opiekowała się naszym domkiem (myła podłogi,zamiatała po psach:evil_lol:) i tym roku chce Was szkolić, na dogomaniackim sylwestrze też szkoliła ;) Ze zlotu zrobi się mały obóz przetrwania:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Oby tylko nie obóz koncentracyjny. :evil_lol:

Posted

[QUOTE]A ja nauczę młodzież zmywać naczynia i zaparzać herbatę, przynosić śniadanie do łóżka, ścielić wcześniej wymienione łóżko, zamiatać podłogę, trzepać dywan i.. coś tam jeszcze wymyśle[/QUOTE]
zaczynam sie bac wyjazdu:cool1:

co uznajemy za młodziez??

Posted

[quote name='Usia']dobra to ja sie juz nie łapie na Twoje wychowanie :multi::multi:[/quote]

Nie ciesz się tak bardzo:eviltong: Starszymi się Kara zajmie:evil_lol: a ona nie jest wcale łagodna:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Nie ciesz się tak bardzo:eviltong: Starszymi się Kara zajmie:evil_lol: a ona nie jest wcale łagodna:evil_lol:[/QUOTE]
Rose wcale mnie nie pocieszasz :eviltong:

Ja sie tak nie bawie, mnie po prostu nie trzeba edukowac bo ja mam zawsze wokól siebie twórczy p.. bałagan :evil_lol:

(dzieci czytaja ;))

Posted

[quote name='rose']Nie ciesz się tak bardzo:eviltong: Starszymi się Kara zajmie:evil_lol: a ona nie jest wcale łagodna:evil_lol:[/quote]
Nie bójta się mnie, ja łagodna i nikogo szkolić nie będe;)

Posted

[quote name='KaRa_']Do 19tki by Olek się zaliczył by Rose miała radoche:evil_lol:[/quote]
musze was roczarowac, ale olus bedzie pod moja opieka i bedzie pracowal dla mnie :P znajdzcie sobie wlasnego murzynka, bo ja sie dzielic nie bede :P

Posted

[quote name='orzech']musze was roczarowac, ale olus bedzie pod moja opieka i bedzie pracowal dla mnie :P znajdzcie sobie wlasnego murzynka, bo ja sie dzielic nie bede :P[/quote]
Ostatnio Ciebie nie było to my musieliśmy go przygarnąć wiec mamy do niego jakieś prawa:eviltong:

Posted

[quote name='orzech']musze was roczarowac, ale olus bedzie pod moja opieka i bedzie pracowal dla mnie :P znajdzcie sobie wlasnego murzynka, bo ja sie dzielic nie bede :P[/quote]

Ej no sorry, ale to moja siła robocza:evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck'][B]Kara jak nas bedziesz tresowac to poszczuje ciebie Djuczkiem:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/quote]

Oj nie, nie Ty się zaliczasz do mojej grupy:eviltong: Ciebie tresuje ja:evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck'][B]Kara jak nas bedziesz tresowac to poszczuje ciebie Djuczkiem:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/quote]

Już się boje własnego psa:evil_lol:
A w ogóle Olek mnie namawia by zabrać ze sobą Deltę na zlot:evil_lol:bo to kobieta Czarka:evil_lol:

Posted

No to sporo Rose szkoli mlodzież, Kara ponadmłodzież:P to ja moge zapewniać bardziej survivalowe atrakcje:D:D (nauka szybkiego pływania, bagna, itd itp) no i oczywsićie dłuuugie spacery:D (minimum 20 km dzienie):D

Posted

[quote name='komar']No to sporo Rose szkoli mlodzież, Kara ponadmłodzież:P to ja moge zapewniać bardziej survivalowe atrakcje:D:D (nauka szybkiego pływania, bagna, itd itp) no i oczywsićie dłuuugie spacery:D (minimum 20 km dzienie):D[/quote]
A może saune zrobimy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pokażemy,że gabinet odnowy można wszędzie zrobić:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']No to sporo Rose szkoli mlodzież, Kara ponadmłodzież:P to ja moge zapewniać bardziej survivalowe atrakcje:D:D (nauka szybkiego pływania, bagna, itd itp) no i oczywsićie dłuuugie spacery:D (minimum 20 km dzienie):D[/quote]

[B]a ja Tobie pozycze mojego Malamutka powedrujesz sobie:diabloti:[/B]

Posted

[quote name='ewelinabuck'][B]hahhahhahahahahhahhhah:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:Kobieta powiadasz:diabloti::diabloti:zeby jeszcze z tego Dzieciow :eviltong:nie bylo[/B][/quote]
Delta niestety mamuśką nie będzie:evil_lol:
A na zlocie ona siada ludzią na kolanach,liże tak jak Duke i ogólnie szaleje z psami:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']A może saune zrobimy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pokażemy,że gabinet odnowy można wszędzie zrobić:evil_lol:[/quote]

[B]a zapomnialas o misss mokrych podkoszulek:diabloti::eviltong:nie bylo cie na czacie wiec nie wiesz chyba o co chodzi:razz:a dla chlopcow wybieralismy kapielowki ze slonikiem:evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='ewelinabuck'][B]a ja Tobie pozycze mojego Malamutka powedrujesz sobie:diabloti:[/B][/quote]
Z Djuczkiem wędrował po lasach wiec i Twoim da rade:evil_lol: