Asia & Ginger Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='LeCoyotte']a na tym zlocie czas bedzie jakos zorganizowany? czy kazdy robi co chce? jak bylo w zeszlym roku?[/quote] [quote name='KaRa_']Każdy robi to co chce, ale planuję wziąść się ostro za młodzież i robić wspólne spacery po lesie:evil_lol: nauczyć młodzież gre podchody, :evil_lol: i coś się wymyśli:evil_lol::evil_lol:[/quote] Każdy sam sobie organizuje czas. Ale nad jeziorem raczej nie będzie można się nudzić. :p Quote
rose Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='KaRa_']Uwaga młodzieży w tamtym roku Rose opiekowała się naszym domkiem (myła podłogi,zamiatała po psach:evil_lol:) i tym roku chce Was szkolić, na dogomaniackim sylwestrze też szkoliła ;) Ze zlotu zrobi się mały obóz przetrwania:evil_lol::evil_lol:[/quote] Oj no cii bo się ludzie mnie wystarszą:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='KaRa_']Uwaga młodzieży w tamtym roku Rose opiekowała się naszym domkiem (myła podłogi,zamiatała po psach:evil_lol:) i tym roku chce Was szkolić, na dogomaniackim sylwestrze też szkoliła ;) Ze zlotu zrobi się mały obóz przetrwania:evil_lol::evil_lol:[/quote] Oby tylko nie obóz koncentracyjny. :evil_lol: Quote
Usia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [QUOTE]A ja nauczę młodzież zmywać naczynia i zaparzać herbatę, przynosić śniadanie do łóżka, ścielić wcześniej wymienione łóżko, zamiatać podłogę, trzepać dywan i.. coś tam jeszcze wymyśle[/QUOTE] zaczynam sie bac wyjazdu:cool1: co uznajemy za młodziez?? Quote
rose Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Usia']zaczynam sie bac wyjazdu:cool1: co uznajemy za młodziez??[/quote] Do lat 19 włącznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Usia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 dobra to ja sie juz nie łapie na Twoje wychowanie :multi::multi: Quote
KaRa_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Usia']zaczynam sie bac wyjazdu:cool1: co uznajemy za młodziez??[/quote] Do 19tki by Olek się zaliczył by Rose miała radoche:evil_lol: Quote
rose Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Usia']dobra to ja sie juz nie łapie na Twoje wychowanie :multi::multi:[/quote] Nie ciesz się tak bardzo:eviltong: Starszymi się Kara zajmie:evil_lol: a ona nie jest wcale łagodna:evil_lol: Quote
Usia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='rose']Nie ciesz się tak bardzo:eviltong: Starszymi się Kara zajmie:evil_lol: a ona nie jest wcale łagodna:evil_lol:[/QUOTE] Rose wcale mnie nie pocieszasz :eviltong: Ja sie tak nie bawie, mnie po prostu nie trzeba edukowac bo ja mam zawsze wokól siebie twórczy p.. bałagan :evil_lol: (dzieci czytaja ;)) Quote
KaRa_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='rose']Nie ciesz się tak bardzo:eviltong: Starszymi się Kara zajmie:evil_lol: a ona nie jest wcale łagodna:evil_lol:[/quote] Nie bójta się mnie, ja łagodna i nikogo szkolić nie będe;) Quote
Asia & Ginger Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='rose']Nie ciesz się tak bardzo:eviltong: Starszymi się Kara zajmie:evil_lol: a ona nie jest wcale łagodna:evil_lol:[/quote] Agresorom wstęp wzbroniony, [B]KaRa [/B]sama powtarza. :eviltong: Quote
orzech Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='KaRa_']Do 19tki by Olek się zaliczył by Rose miała radoche:evil_lol:[/quote] musze was roczarowac, ale olus bedzie pod moja opieka i bedzie pracowal dla mnie :P znajdzcie sobie wlasnego murzynka, bo ja sie dzielic nie bede :P Quote
KaRa_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='orzech']musze was roczarowac, ale olus bedzie pod moja opieka i bedzie pracowal dla mnie :P znajdzcie sobie wlasnego murzynka, bo ja sie dzielic nie bede :P[/quote] Ostatnio Ciebie nie było to my musieliśmy go przygarnąć wiec mamy do niego jakieś prawa:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [B]Kara jak nas bedziesz tresowac to poszczuje ciebie Djuczkiem:diabloti::diabloti::diabloti:[/B] Quote
rose Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='orzech']musze was roczarowac, ale olus bedzie pod moja opieka i bedzie pracowal dla mnie :P znajdzcie sobie wlasnego murzynka, bo ja sie dzielic nie bede :P[/quote] Ej no sorry, ale to moja siła robocza:evil_lol: Quote
rose Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='ewelinabuck'][B]Kara jak nas bedziesz tresowac to poszczuje ciebie Djuczkiem:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/quote] Oj nie, nie Ty się zaliczasz do mojej grupy:eviltong: Ciebie tresuje ja:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='ewelinabuck'][B]Kara jak nas bedziesz tresowac to poszczuje ciebie Djuczkiem:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/quote] Już się boje własnego psa:evil_lol: A w ogóle Olek mnie namawia by zabrać ze sobą Deltę na zlot:evil_lol:bo to kobieta Czarka:evil_lol: Quote
komar Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No to sporo Rose szkoli mlodzież, Kara ponadmłodzież:P to ja moge zapewniać bardziej survivalowe atrakcje:D:D (nauka szybkiego pływania, bagna, itd itp) no i oczywsićie dłuuugie spacery:D (minimum 20 km dzienie):D Quote
ewelinabuck Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [B]hahhahhahahahahhahhhah:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:Kobieta powiadasz:diabloti::diabloti:zeby jeszcze z tego Dzieciow :eviltong:nie bylo[/B] Quote
KaRa_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='komar']No to sporo Rose szkoli mlodzież, Kara ponadmłodzież:P to ja moge zapewniać bardziej survivalowe atrakcje:D:D (nauka szybkiego pływania, bagna, itd itp) no i oczywsićie dłuuugie spacery:D (minimum 20 km dzienie):D[/quote] A może saune zrobimy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pokażemy,że gabinet odnowy można wszędzie zrobić:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='komar']No to sporo Rose szkoli mlodzież, Kara ponadmłodzież:P to ja moge zapewniać bardziej survivalowe atrakcje:D:D (nauka szybkiego pływania, bagna, itd itp) no i oczywsićie dłuuugie spacery:D (minimum 20 km dzienie):D[/quote] [B]a ja Tobie pozycze mojego Malamutka powedrujesz sobie:diabloti:[/B] Quote
KaRa_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='ewelinabuck'][B]hahhahhahahahahhahhhah:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:Kobieta powiadasz:diabloti::diabloti:zeby jeszcze z tego Dzieciow :eviltong:nie bylo[/B][/quote] Delta niestety mamuśką nie będzie:evil_lol: A na zlocie ona siada ludzią na kolanach,liże tak jak Duke i ogólnie szaleje z psami:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='KaRa_']A może saune zrobimy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pokażemy,że gabinet odnowy można wszędzie zrobić:evil_lol:[/quote] [B]a zapomnialas o misss mokrych podkoszulek:diabloti::eviltong:nie bylo cie na czacie wiec nie wiesz chyba o co chodzi:razz:a dla chlopcow wybieralismy kapielowki ze slonikiem:evil_lol:[/B] Quote
KaRa_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='ewelinabuck'][B]a ja Tobie pozycze mojego Malamutka powedrujesz sobie:diabloti:[/B][/quote] Z Djuczkiem wędrował po lasach wiec i Twoim da rade:evil_lol: Quote
komar Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 mysle że można by zrobić saune:D ale to sie robi 3 dni:P no chyba ze sie wszyscy za to weźmiemy:P a ktos musi zabrac jakies stare koce i materce:D Quote
Recommended Posts