KaRa_ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Jeszcze raz przypomniam. [SIZE=6][COLOR=Blue] Psy jadące na zlot mają być łagodne w stosunku do ludzi i również psów!! nie chcemy mieć nieszczęśliwych wypadków, wiec psy toerujące i lubiące inne psy:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='rose']Widzę, że nas coraz więcej :p[/quote] :multi: :multi: :multi: Na razie naliczyłam 30 osób na domki. :cool3: Quote
rose Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='komar']No właśnie to dobrze:D Ja może też kogoś tam namówie:P[/quote] Ja też;), jak będą wolne miejsca w domkach.. Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='KaRa_']Jeszcze raz przypomniam. [SIZE=6][COLOR=blue]Psy jadące na zlot mają być łagodne w stosunku do ludzi i również psów!! nie chcemy mieć nieszczęśliwych wypadków, wiec psy toerujące i lubiące inne psy:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='komar']No właśnie to dobrze:D Ja może też kogoś tam namówie:P[/quote] Namawiajta, namawiajta. :cool3: Im nas więcej tym lepiej. :multi: I taniej. ;) Quote
KaRa_ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Asia & Ginger']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie chcę by mi ktoś Djuczka pogryzł albo bardziej mnie ratującą go:evil_lol::evil_lol:tylko Sharon może gryź ta sierotę Quote
sacred PIRANHA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 KaRa a co ty tak przypominasz...ktory pies sie tobie nie podoba, do czego ta aluzja ?hihihihhihi Quote
sacred PIRANHA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 moja labkowa lagodna budiet, wilczarka tyz...ona yorkow co prawda nie znosi ale nie atakuje tylko omija szerokim lukiem, no a jak ktorys zaczepi (tak jak to czips dawal na filmiku) to najwyzejsz jak juz bedzie mocno zbulwersowana zaszczeka lub schowa sie za mna (uwielbia to:) ) no ale mam nadzieje, ze inne psy beda naprawde lagodne bo wilczarka chce sie z kazdym bawic i do kazdego podchodzi a labka, to szczenior bedzie jeszcze wiec wiadomo... Quote
rose Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Niki-lidka']KaRa a co ty tak przypominasz...ktory pies sie tobie nie podoba, do czego ta aluzja ?hihihihhihi[/quote] Przypomina, bo nowe osoby się dopisują, którym pewnie nie chce sie czytac tych wszystkich postów, więc Kara je uświadamia:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='rose']Przypomina, bo nowe osoby się dopisują, którym pewnie nie chce sie czytac tych wszystkich postów, więc Kara je uświadamia:eviltong:[/quote] Dokładnie:evil_lol: Bo Kara ma psa który kocha wszystkie psy i po prostu bez przywitania się z psem i zabawą się nie obędzie:evil_lol: A tak na serio żeby nie było przykrych incydentów, i każdy by wolał by jego pies biegł bez smyczy a nie był trzymany bo tamten go nie lubi,albo moj nie lubi tamtego i psy sie stresowaly ;) Quote
rose Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='KaRa_']Dokładnie:evil_lol: Bo Kara ma psa który kocha wszystkie psy i po prostu bez przywitania się z psem i zabawą się nie obędzie:evil_lol: A tak na serio żeby nie było przykrych incydentów, i każdy by wolał by jego pies biegł bez smyczy a nie był trzymany bo tamten go nie lubi,albo moj nie lubi tamtego i psy sie stresowaly ;)[/quote] Przepięknie to ujęłaś:p Duke nie tylko psy kocha, ludzi tez:eviltong: A właśnie.. mówi sie żeby nie brać agresywnych psów, a co z ludźmi?:eviltong: Nie no sorry:P za pozna pora jak dla mnie:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no ja to rozumiem, ale mam byc szczera?...chyba nie kazdy to rozumie... ja np moglabym wziasc Tima...bo mam nad nim pelna kontrole, ale co z tego ze ja mam nad nim pelna kontrole i on sie mnie slucha jak nie potrafi sie bawic z zadnym psem obcym, zanim pozna to mija masa czasu i kawal mojej pracy i wysilku zeby sie z jakims zaprzyjaznil...musialabym miec go wiec na smyczy a jakby sie trafil jakis obszczekiwacz to spedzilabym pol zlotu na "spokoj" "spokoj" "zostaw" "nie rusz"...i po co to komu? ja widzialam jak Twoj Kara psiak reagowal na warkniecia Czipsika...i takie psy sa na zlocie wlasnie jak najbardziej pozadane hihi jeden warczy a drugi merda i\goonem i mysli co najwyzej "jaki glupek hehe" Quote
KaRa_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='rose']Przepięknie to ujęłaś:p Duke nie tylko psy kocha, ludzi tez:eviltong:[/quote] Nie wszystkich ludzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='KaRa_']Nie wszystkich ludzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No fakt:eviltong: ale można bez obaw rzec, że na ludziach to się zna:evil_lol: Quote
Estera Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='jefta']To nas aż trójka będzie licząc z moim dyskretnym nadzorem zewnętrznym? :evil_lol:[/quote]na to wygląda :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Mam pytanko czy zgłaszanie tego czy zabierze się psa czy nie ma teraz jakieś znaczenie czy można to napisac kiedyś tam? :eviltong: Quote
Patikujek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Estera']hmmm... zapisało się 2 modów, którzy potwierdzili swoją obecność, więc ktoś z "nas" będzie i tak :evil_lol:[/quote] Jakich 2???:mad: 3!!! ja to co duch święty czuję się obrażona dziewczyny Mysia ilość psów podajemy żeby tak orientacyjnie było, ale większego znaczenia to nie ma A co zamierzasz jakiegoś zabrać, albo co ciekawsze dorobić się jakiegoś łagodnego do tego czasu??? Quote
Asia & Ginger Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Mysia_']Mam pytanko czy zgłaszanie tego czy zabierze się psa czy nie ma teraz jakieś znaczenie czy można to napisac kiedyś tam? :eviltong:[/quote] [quote name='Patikujek']Jakich 2???:mad: 3!!! ja to co duch święty czuję się obrażona dziewczyny Mysia ilość psów podajemy żeby tak orientacyjnie było, ale większego znaczenia to nie ma A co zamierzasz jakiegoś zabrać, albo co ciekawsze dorobić się jakiegoś łagodnego do tego czasu???[/quote] Dokładnie tak jak napisała Pati, nie ma to aż takiego znaczenia, bo za psy i tak będziemy płacić dopiero na miejscu. [quote name='dog_master']Przyklejam jak autorka chciała :)[/quote] Dziękuję bardzo. :p Quote
basia bonnie Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ok, więc nasz domek: basia bonnie goldenka245 Estera Mi. betty_labrador Quote
Estera Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Patikujek']Jakich 2???:mad: 3!!! ja to co duch święty czuję się obrażona dziewczyny [/quote]Patiiiiiiiiii!!! przepraszam Cię najmocniej! To przez to, że taka roztrzepana jestem :oops: Czyli modów mamy już 4 :multi: Quote
Asia & Ginger Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Mysia_']A czy numer konta już był? :eviltong:[/quote] Za chwilkę będzie. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [SIZE=4][COLOR=red][B]Uwaga, uwaga, podaję nr konta, na które należy wpłacać zaliczkę (lub od razu całą kwotę z góry):[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red][B]ANNA PROKOP[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red][B]92 1140 2004 0000 3302 4807 0628[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=5][/SIZE][/B] [B][/B] [COLOR=red][B][SIZE=3][U]Ważne![/U] W tytule przelewu proszę wpisać:[/SIZE][/B][/COLOR] [B][SIZE=3][COLOR=black]VI Zlot Dogomaniaków + swój nick z dogo[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Recommended Posts