Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulvhedinn'][B]ulvhedinn[/B] + psy (ilość nieznana ;-)) + domek

Fajne podsumowanie :evil_lol:[/quote]
:eviltong: :evil_lol:

[quote name='Luzia&Funia']Fajny ośrodek :multi: i tani każdy mówił że będzie tani ale nie myślałam że aż tak :crazyeye: a za psa pobierana jest jakaś opłata:razz:[/quote]
Za psa małego 5 zł/dzień, za dużego 10 zł/dzień. Ale może uda się wynegocjować 5 zł za wszystkie psy. :roll:

[quote name='Mysia_']ten Sieraków zapowiada się ciekawie, suuper jakby można było wynająć cały ośrodek, Asiu zorientuj się co i jak? :cool3:[/quote]
Zorientuję, ale po południu dopiero zadzwonię. ;)

[quote name='KaRa_']A teraz wszyscy co wyrazili chęć zamieszkania w domku proszeni są o potwierdzenie tego,żeby Asia napewno wiedziała ile domków;)[/quote]
Dokładnie. Osoby, które są na 100% pewne, że mogą jechać, niech się zgłaszają, żeby było wiadomo ile wyjdzie domków.

[quote name='Maziak&Negra']jst juz dokładny termin? a dojazd w swoim zakresie?[/quote]
Termin 6 - 10 sierpnia. Dojazd jak najbardziej w swoim zakresie. :eviltong:

[quote name='dogomanka_']Ale Karciu...to sie jeszcze wszytsko moze zmienic...najlepiej to tam zapisy zamknac miesiac przed sierpniem zeby juz np. dwa dni przed nie bylo zadnych zmian...;P[/quote]
Na ostanią chwilę można będzie się zgłaszać na namioty. :cool3:
Jak ktoś nie jest pewny, czy pojedzie, może w ostatniej chwili zdecydować się na namiot. Chyba że bedą jeszcze wolne miejsca w domkach.
W tamtym roku termin zgłoszeń na domki był do końca marca.
Ale jeśli będziemy chcieli wynająć cały ośrodek, to na pewno im szybciej zarezerwujemy, tym lepiej. :cool3:

[quote name='KaRa_']Dlatego pisałam by zapisywały się na domki osoby na 100% pewne by nie było później problrmów bo jeśli będzie chciała Asia zarezerować domki to będą potrzebne pieniądze a w tym roku jest zasada że płacimy za całość z góry, że nie było tak jak w tatmtym roku że za osoby co nie przyjechały dopłacaliśmy:shake:[/quote]
Dokładnie. :shake:

[quote name='KaRa_']Dam teraz na niebiesko i będę to przypominać.

[INDENT][SIZE=6][COLOR=blue]Potwierdzamy rezerwacje na domki![/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=blue]Jadą psy łagodne, nieagresywne stosunku do innych![/COLOR][/SIZE][LEFT]To naprawdę ważne by pies był łagodny, nie chcemy przykrych incydentów będą osoby być może z szczeniakami a one do kazdego będą chciały podejść wiec by nie było problemów, a jeśli będziemy mieli wynajęty cały ośrodek to pewnie uda się wynegocjować by psy latały po nim luzem;).[/LEFT]
[/INDENT][/quote]
[B]KaRa[/B], Ty moja lewa ręko, co ja bym bez Ciebie zrobiła?!? :loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger'][B]KaRa[/B], Ty moja lewa ręko, co ja bym bez Ciebie zrobiła?!? :loveu:[/quote]
Wiem,wiem jestem niezastąpioną lewą ręką:evil_lol:

Posted

To najlepiej bedzie chyba wynajac caly osrodek,no nie.?Bo jak bedzie wynajety caly to bedzie mozna psiaki puszczac luzem a tak to jak beda jacys 'niezapsieni' ludzie to moze byc z tym problem...
Czyli na domki,to do ktorego sie trzeba zapisywac.?;>

Guest Agata_B
Posted

Mnie wypiszcie, nie jadę.
Nie będę mogła zabrać psa, a sama nie chce jechać.

Ps. Sieraków jest 55km ode mnie;]

Posted

[quote name='Agata_B']Mnie wypiszcie, nie jadę.

Ps. Sieraków jest 55km ode mnie;][/quote]
dlaczego nie chcesz sama?ja też jadę bez psa, bo jest agresywny:P

przecież tak blisko masz:cool3:

Posted

[quote name='Marta_Ares']a Ares 39 i sie nie chwale:eviltong:[/quote]

no mój ma ok.27 :eviltong: ktoś go przebije?:lol:

Ja jak najbardziej [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][SIZE=3]potwierdzam;)[/SIZE]
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Asiolek']A czy wiadomo już jaki to będzie ośrodek ? :cool3:
I w którym Sierakowie ? :evil_lol:[/quote]
W Sierakowie który znajduje się w Wielkopolsce, 58 km od Gorzowa Wielkoposlkiego;)

Posted

i jeszcze mozna sie zapytac w ośrodku czy da rade wecej osob do domku:P
bo nas chyba w końcu mialo byc 7 osob w jednym;P (no chyba że ja z Rose bede pod chmurką:D:D):P

Posted

[quote name='Marta_Ares']my w tym roku jak bylismy ze znajomymi to harcerzy odwiedzalismy:eviltong: siekierke sobie od nich pozyczylismy, a swego czasu sama bylam harcerka:eviltong:[/QUOTE]
Ja tez bylam harcerka..;D
Patrzcie...znalazlam fajny osrodeczek w Jankowie Dolnym:
[URL="http://www.eholiday.pl/noclegi-8726.html"]http://www.eholiday.pl/noclegi-8726.html[/URL]
Tylko nic o psiakach nie pisze...ale mozna zadzwonic i sie zapytac..;P

Posted

[quote name='Asia & Ginger']No to trochę statystyki:
Na domki zapisało się 35 osób + 7 os. tow. = 42 os.
Na namioty 3 - 4 osoby
Psów będzie ok. 35 - 37

[SIZE=4]W Sierakowie jest ośrodek z 10 domkami 4-5 osobowymi (120 zł/domek/dobę + energia).[/SIZE] Jeśli dałoby radę, moglibyśmy wynająć cały ośrodek, wtedy psiaki mogłyby hasać po całym terenie ośrodka do woli. Ale podejrzewam, że razerwację trzeba by zrobić w miarę szybko. :roll:

Jutro postaram się tego wszystkiego dowiedzieć. ;)[/quote]

[quote name='Asia & Ginger'][SIZE=4]Sieraków koło Międzychodu. [/SIZE]
[SIZE=4]Dokładnie ten ośrodek:[/SIZE]
[URL="http://www.mojeeldorado.nxs.pl/"][SIZE=4]http://www.mojeeldorado.nxs.pl/[/SIZE][/URL]

Co do dojazdu PKP, to jest pociąg do Wronek, później trzeba już dojechać na własną rękę. :roll:[/quote]

[quote name='Asia & Ginger']Pola namiotowego niestety nie ma, bo nie ma osobnego węzła sanitarnego, ale pani zgodziła się na namioty, jeśli domkowicze użyczą swoich łazienek.
O przyczepę nie pytałam.[/quote]
[SIZE=4]Dzwoniłam dzisiaj do tego ośrodka i pani jak najbardziej się zgadza. [/SIZE]
[SIZE=4]Termin 6 - 10 jest wolny. Ewentualnie możemy przedłużyć o 2 dni, tzn. 4-10 (poniedziałek-niedziela).[/SIZE]
[SIZE=4]Jeśli chcemy wynająć cały ośrodek, musimy wpłacić zaliczkę 1000 zł do końca stycznia.[/SIZE]

[SIZE=5][COLOR=red][B]I teraz moja prośba o potwierdzanie domków i czy chcecie przedłużyć zlot o 2 dni?[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3]Mam się z panią skontaktować w ciągu 3 dni, więc musimy podjąć konkretne decyzje. :cool3:[/SIZE]

[quote name='Agata_B']Mnie wypiszcie, nie jadę.

Ps. Sieraków jest 55km ode mnie;][/quote]
Czy jesteś na 100 % zdecydowana?

[quote name='Asiolek']Mnie zapisać :D :D :D
dwie osoby + pies[B]?[/B] + domek :D[/quote]
Ok. :p

[quote name='komar']a czy bedziemy podchodzić harcerzy?? jesli oczywiście bedą jakieś takie obozy w poblizu:D:D (ale mam nadzieje że tam nie ma stoku);PP[/quote]
Stoku nie ma. :lol:
O harcerzach nic mi nie wiadomo. :shake:

[quote name='komar']i jeszcze mozna sie zapytac w ośrodku czy da rade wecej osob do domku:P
bo nas chyba w końcu mialo byc 7 osob w jednym;P (no chyba że ja z Rose bede pod chmurką:D:D):P[/quote]
Da radę jak najbardziej, Pani mówiła, że ma jakieś łóżka piankowe rozkładane jakby brakło miejsc. :cool3:
Ale chyba i tak bedziemy musieli podzielić się na 2 domki. :roll:

Posted

[quote name='komar']i jeszcze mozna sie zapytac w ośrodku czy da rade wecej osob do domku:P
bo nas chyba w końcu mialo byc 7 osob w jednym;P (no chyba że ja z Rose bede pod chmurką:D:D):P[/quote]

Możemy być pod chmurką, tylko żeby nie padało:eviltong: No ale sądzę, że chyba nie będą robić problemu, jak w jednym domku nas będzie trochę więcej:p