sacred PIRANHA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ciekawe jak Czips bedzie do mojej wilczarki podskakiwac....ona kocha wszystko zywe...poza yorkami:):):) Quote
AgaCzips Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Niki-lidka']ciekawe jak Czips bedzie do mojej wilczarki podskakiwac....ona kocha wszystko zywe...poza yorkami:):):)[/quote] Czipsik nie jedzie;) Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 wiq co z problem w namiocie spać :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='AgaCzips']Czipsik nie jedzie;)[/quote] a czemu? ....moja wilczarka nic nie zrobi...ona wielka ale ma tez wielkie serducho:loveu: Quote
AgaCzips Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Niki-lidka']a czemu? ....moja wilczarka nic nie zrobi...ona wielka ale ma tez wielkie serducho:loveu:[/quote] no domyślam sie;) 2 i 3 lata temu też był wilczarz i to zapewne większy i sie zkumplowali chłopaki. Ale Czipsik nie jedzie z przyczyn osobistych;) Quote
sacred PIRANHA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='AgaCzips'] 2 i 3 lata temu też był wilczarz i to zapewne większy i sie zkumplowali chłopaki. [/quote] moja wilczarka ma 95cm w kłębie:cool3:...jest wyrosnieta haha:diabloti: Quote
Usia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='wiq']fakt..:evil_lol: chętnie bym dołączyła, ale Bystra żywemu nie przepuści:shake::evil_lol: w terenie powinno być o.k., ale w domku wątpię:shake:[/QUOTE] To sie klatke wezmie :) i problem z głowy ;) Ja myslałam o tym jak bym miała wziac AM ale mała zwyciezyła przewaga pkt i klatka bedzie stała luzem :cool3: Quote
Usia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Niki-lidka']moja wilczarka ma 95cm w kłębie:cool3:...jest wyrosnieta haha:diabloti:[/QUOTE] a mój mumtek 75 i sie nie chwale ;p Quote
AgaCzips Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Niki-lidka']moja wilczarka ma 95cm w kłębie:cool3:...jest wyrosnieta haha:diabloti:[/quote] Malec też ma coś około 100:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ja mam problem jak ja ją zapakuje w auto Fur:( ona lubi w samochodzie...stac:) Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anecioreczek']a kto mnie weźnie do domku?;([/quote] Ja też nie mam z kim :razz: Quote
wiq Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Luzia&Funia']wiq co z problem w namiocie spać :diabloti:[/quote] przecież śpię w namiocie :roll: [quote name='Usia']To sie klatke wezmie :) i problem z głowy ;) Ja myslałam o tym jak bym miała wziac AM ale mała zwyciezyła przewaga pkt i klatka bedzie stała luzem :cool3:[/quote] ciekawa propozycja..:cool3: Quote
Usia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='wiq'] ciekawa propozycja..:cool3:[/QUOTE] wiem :cool1: Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Usia']a mój mumtek 75 i sie nie chwale ;p[/quote] a Ares 39 i sie nie chwale:eviltong: Ula czyli kto jeszcze bedzie z nami w domku?:evil_lol: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Marta_Ares']a Ares 39 i sie nie chwale:eviltong: [/quote] To Funia o 1 cm wyższa :lol: Quote
Usia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Wiq odezwij sie do mnie na gg, Marta ty tez :cool3: Sklad jest wzglednie ustalony ale trzeba to dogadac wszystko, po za tym zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu czyli na 1-m spotkaniu w czasie zlotu. Czy mi sie wydaje czy nadal nie wiadomo dokad jedziemy ??:cool1: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 No właśnie nie wiadomo ale jeszcze 8 michów jest wiec czasu a czasu (niestety):roll: Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 noo mnie juz wcisneli do domku xD haha bedzie jazda:D Quote
Usia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anecioreczek']noo mnie juz wcisneli do domku xD haha bedzie jazda:D[/QUOTE] Ty sie tak nie ciesz jak Cie wcisneli to zawsze moga Cie wyrzucic :cool1: Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ula przepraszam, ale teraz nie moge, jak cos ustalicie to napisz jutro odczytam. Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A ja dalej nie mam z kim :eviltong: no cóż pozostaje namiocik :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Usia']Ty sie tak nie ciesz jak Cie wcisneli to zawsze moga Cie wyrzucic :cool1:[/quote] ale Wtedy masz nici z towarzystwa Nałogowego:evil_lol::eviltong: Quote
polciuaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Sadze,ze mozesz byc z nami...;P Ale...z tego co wiem to juz nas jest 7...a jeszcze z Toba to bedzie 8...jak beda takie domki to raczej nie bedzie problemu zebys z nami byla Luziu.;) Quote
Recommended Posts