Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_']Bora ja jestem jak najbardziej za:evil_lol:[/quote]
To fajnie, ale raczej jak już ciepło będzie :lol: Tylko dokładnie trzeba będzie się jeszcze dogadać, bo będę miała pracowite pół roku :roll:

Posted

[quote name='BORA']To fajnie, ale raczej jak już ciepło będzie :lol: Tylko dokładnie trzeba będzie się jeszcze dogadać, bo będę miała pracowite pół roku :roll:[/quote]

U mnie gdzieś? czy może gdzieś nad jeziorko pojedizmy z psami na jakies 3-5dni?wynajmiemy sobie jeden domek może tak w kwietniu?:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']U mnie gdzieś? czy może gdzieś nad jeziorko pojedizmy z psami na jakies 3-5dni?wynajmiemy sobie jeden domek może tak w kwietniu?:evil_lol:[/quote]
Jak zechcesz nas po raz kolejny do siebie przyjąć to super :lol: Może być też nad jeziorkiem, fajnie by było gdybyśmy mieli w miarę równą odległość do pokonania :lol:
[quote name='Luzia&Funia']Ej no gadajcie o zlocie a nie :placz: Ja się tak nie bawię :eviltong:[/quote]
Ależ my gadamy o zlocie, tyle że o mini-zlocie :eviltong:

Posted

ogladalam te Wasze filmiki ostatnio :evil_lol: :evil_lol: zazdroszcze swietna zabawe widac mieliscie:eviltong:

Ja w poznaniu bylam juz sporo razy bo tam chrzestne moja mieszka, bardzo mi sie podoba to miasto:cool3:

Posted

[quote name='KaRa_'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=39G9GNvJnpk[/URL]
ten był tworzony przed zlotem 2007:evil_lol:[/quote]

Powinniście zespół stworzyć :cool3:

Posted

[quote name='Marta_Ares']KaRa masz jeszcze jakies filmiki:eviltong: oprocz tych co juz widzialam na youtubie[/quote]
na kompie mam peeełno z naszych wyczynów:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Dobrze, że ja jestem tylko kamerzystą i nigdzie mnie tam nie widać :evil_lol:[/quote]
na filmikach z sylwka to ja kameruje ty latasz i wyzywasz:evil_lol: