baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']Bora ja jestem jak najbardziej za:evil_lol:[/quote] ja też ja też! 8 miesięcy czekania to za długo:placz: :eviltong: Quote
BORA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']Bora ja jestem jak najbardziej za:evil_lol:[/quote] To fajnie, ale raczej jak już ciepło będzie :lol: Tylko dokładnie trzeba będzie się jeszcze dogadać, bo będę miała pracowite pół roku :roll: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='BORA']To fajnie, ale raczej jak już ciepło będzie :lol: Tylko dokładnie trzeba będzie się jeszcze dogadać, bo będę miała pracowite pół roku :roll:[/quote] U mnie gdzieś? czy może gdzieś nad jeziorko pojedizmy z psami na jakies 3-5dni?wynajmiemy sobie jeden domek może tak w kwietniu?:evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ej no gadajcie o zlocie a nie :placz: Ja się tak nie bawię :eviltong: Quote
BORA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']U mnie gdzieś? czy może gdzieś nad jeziorko pojedizmy z psami na jakies 3-5dni?wynajmiemy sobie jeden domek może tak w kwietniu?:evil_lol:[/quote] Jak zechcesz nas po raz kolejny do siebie przyjąć to super :lol: Może być też nad jeziorkiem, fajnie by było gdybyśmy mieli w miarę równą odległość do pokonania :lol: [quote name='Luzia&Funia']Ej no gadajcie o zlocie a nie :placz: Ja się tak nie bawię :eviltong:[/quote] Ależ my gadamy o zlocie, tyle że o mini-zlocie :eviltong: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='BORA']Ależ my gadamy o zlocie, tyle że o mini-zlocie :eviltong:[/quote] No właśnie mini a to się nie liczy :diabloti: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']No właśnie mini a to się nie liczy :diabloti:[/quote] Liczy bo tam obgadamy już konkretny zlot:evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']Liczy bo tam obgadamy już konkretny zlot:evil_lol:[/quote] Tak jak na sylwku :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [url]http://www.youtube.com/watch?v=39G9GNvJnpk[/url] ten był tworzony przed zlotem 2007:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ogladalam te Wasze filmiki ostatnio :evil_lol: :evil_lol: zazdroszcze swietna zabawe widac mieliscie:eviltong: Ja w poznaniu bylam juz sporo razy bo tam chrzestne moja mieszka, bardzo mi sie podoba to miasto:cool3: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=39G9GNvJnpk[/URL] ten był tworzony przed zlotem 2007:evil_lol:[/quote] Powinniście zespół stworzyć :cool3: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Powinniście zespół stworzyć :cool3:[/quote] Hahaha kto by słuchał:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 KaRa masz jeszcze jakies filmiki:eviltong: oprocz tych co juz widzialam na youtubie Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Marta_Ares']KaRa masz jeszcze jakies filmiki:eviltong: oprocz tych co juz widzialam na youtubie[/quote] na kompie mam peeełno z naszych wyczynów:evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']Hahaha kto by słuchał:evil_lol:[/quote] Ja :loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Haha dobra koczymy z filmikami bo za dużo fanów będzimy mieli:evil_lol: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ja juz jestem wasza fanka.!:multi: :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Ja :loveu::loveu::loveu:[/quote] ja tez KaRa jeszcze jeszcze :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Starczy filmików wracajmy do tematu zlotu:cool3: Quote
rose Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dobrze, że ja jestem tylko kamerzystą i nigdzie mnie tam nie widać :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='rose']Dobrze, że ja jestem tylko kamerzystą i nigdzie mnie tam nie widać :evil_lol:[/quote] na filmikach z sylwka to ja kameruje ty latasz i wyzywasz:evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 To jak z miejscem wiadomo już coś konkretnego lewa ręko Asi :cool3: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']To jak z miejscem wiadomo już coś konkretnego lewa ręko Asi :cool3:[/quote] ja proponuje sieraków;) Quote
Recommended Posts