polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Można, bo wiadomo, że zawsze może coś wypaść niespodziewanego. ;) Ale lepiej, żeby zapisywały się osoby zdecydowane, żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania. Tak jak w tamtym roku: zapisało się ze 40 osób, a z tego zostało tylko 20. :shake: Zresztą jest jeszcze czas, żeby się zapisać, także nie musisz się śpieszyć. ;)[/QUOTE] Ok..to mnie nie zapisuj..;P Komar...no tak..jakby na to nie patrzec to tylko rekami...i noga mozna sobie przytupywac...no i spiewac oczywiscie...:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Asiu ja jak tak dalej pojdzie to przyjade z paroma osobami i kilkoma psami... najpierw mialam jechac bez psa a teraz juz jade z kolega i dwoma psami hihihi dzis kolezanka do mnie zadzwonila czy moge wziasc na wakacje jej psine pod opieke (ludzie sie przyzwyczaili ze u mnie darmowy hotelik dla psow)...no i ja sie zastanawiam ...bo to bernardyn hahaha Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']A kto będzie tańczyć??:diabloti:[/quote] Ja już mam posadę kamerzysty na nic innego się nie pisze :diabloti: [quote name='baffi2']lepiej żeby była wtedy kiedy zrobi się ciemno to nie będzie widać kto nie umie tańczyć:evil_lol:[/quote] I do tego ognisko :loveu: :evil_lol: [quote name='komar'] a do tańca to znam kogoś kto bedzie tańczył na stole:D[/quote] Kto?? :cool3: Quote
komar Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a to niektórzy wiedza kto na sytlwestra na stole tańczył:D:D ale nie bede ukrywal że pare innych ososb sie zdeklarowalo ze tez zatańczą:D ale musi byc taka fajna hustawka:D Quote
Mysia_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='komar']Może nie tak cały bo to tylko prawa i lewa ręka;P [/quote] i tak dużo :cool3: Quote
AgaCzips Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [QUOTE]Cytat: Napisał [B]dogomanka_[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9226995#post9226995"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Mmmm...czyzby ten caly Komar gral na gitarze.?[/I] Może nie tak cały bo to tylko prawa i lewa ręka;P[/QUOTE] a ja też będę grała :diabloti: Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='AgaCzips']a ja też będę grała :diabloti:[/quote] zakładajcie zespół! ty i komar gracie, dogomanka_ śpiewa a Mysia_ tańczy! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']zakładajcie zespół! ty i komar gracie, dogomanka_ śpiewa a Mysia_ tańczy! :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] A ja nagrywam :eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']A ja nagrywam :eviltong:[/quote] :lol::lol::lol::lol::lol::diabloti: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Mysia_']:lol::lol::lol::lol::lol::diabloti:[/quote] Coś nie pasi :diabloti: Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a ja robie za publiczność:diabloti: heh może odpalicie koncercik na zlocie?:diabloti: Quote
Mysia_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 poprostu przypomniałam sobie jaki mam ubaw oglądając film ze studniówki i z weseli :lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']a ja robie za publiczność:diabloti: heh może odpalicie koncercik na zlocie?:diabloti:[/quote] Nie ma robienia za publiczność :eviltong: Też chciałam ale mi nie pozwolili :eviltong: [quote name='Mysia_']poprostu przypomniałam sobie jaki mam ubaw oglądając film ze studniówki i z weseli :lol::evil_lol:[/quote] Mam nadzieję :evil_lol: [SIZE=4] A tak apropo to będzie na zlot jechał ktoś z podkarpackiego (Tarnobrzeg, Sandomierz, Stalowa Wola, Nisko??)[/SIZE] Quote
goldenka245 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ja każdemu zlotowiczowi robie akty:diabloti: Quote
Mysia_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='goldenka245']Ja każdemu zlotowiczowi robie akty:diabloti:[/quote] suuuper :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Mysia_']suuuper :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Wiedziałam, że sie ucieszycie, nie macie innego wyjścia:diabloti: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']zakładajcie zespół! ty i komar gracie, dogomanka_ śpiewa a Mysia_ tańczy! :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Matusz tez pewnie bedzie chcial spiewac.:diabloti: Quote
aleb Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']Matusz tez pewnie bedzie chcial spiewac.:diabloti:[/quote] I ja, i ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [b]goldenka[/b] to będziemy razem robić, ty z jednej strony a ja z drugiej :diabloti::lol: Quote
goldenka245 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='aleb'] [B]goldenka[/B] to będziemy razem robić, ty z jednej strony a ja z drugiej :diabloti::lol:[/quote] Ja z przodu!:diabloti: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='goldenka245']Ja z przodu!:diabloti:[/QUOTE] No to wypada na to,ze Aleb z tylu.:diabloti: Aleb-no to jeszcze Ty.;D To bedzie Trio z 2 gitarzystami...;D:D Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 my tak sobie ofujemy i to już setna stronka:diabloti: a do zlotu jeszcze 8 miesięcy:placz::placz: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [SIZE=4] A tak apropo to będzie na zlot jechał ktoś z podkarpackiego (Tarnobrzeg, Sandomierz, Stalowa Wola, Nisko?? Ewentualnie Rzeszów)[/SIZE] Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A ja już zaprezentuje zdolności wokalne nasze:evil_lol:piosenka o dogomanii:evil_lol: [url]http://youtube.com/watch?v=YPExgB-qBOQ[/url] Asia zróbmy ankiete:multi: Quote
rose Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Co do tańca na stole to ja jestem tą odważną:evil_lol::evil_lol: tylko trzeba mnie w razie czego łapać jak się zachwieję:evil_lol: ale jakby jeszcze huśtawka byłą to by było w ogóle super:evil_lol: Quote
Recommended Posts