Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak sprzatanie po psach to obowiązek kazdego .Bede za to gnoił bardzo!
Basia-no jeśli namiot to nawet dzień wcześniej:) A jeśli Domek to do końca terminu wpłat .Czyli narazie niewiadomo

Posted

[quote name='olekg18']
Basia-no jeśli namiot to nawet dzień wcześniej:) A jeśli Domek to do końca terminu wpłat .Czyli narazie niewiadomo[/quote]
o,no to nie mam sie co martwić na zapas, bo do sierpnia czas:multi:

Posted

Chyba że pokażecie mnie ,albo Karze .Karteczki od rodziców zezwalające na spożywanie alkoholu(co jest małoprawdopodobne) same owy alkohol zakupcie.I bedziemy mogli sprawdzić prawdziwośc tej kartki ,poprzez telefon do mamusi/tatusia

Posted

[quote name='olekg18']Small-nie pyskuj.Mistrz może pić.Bo nawet jak się nawale to ide grzecznie spać:)[/QUOTE]

hehe no wlasnie :D a co z spiacego olka na zlocie :D:D:D

Dziewczyny pojada ze mna jako pelnoletnim opiekunem :D biore je na wlasna odpowiedzialnosc :D

Posted

[quote name='goldenka245']Ja chyba pojadę, zależy od rodziców, zapytam jeszcze ;) Tylko Rinuś i Aleb muszą jechać:loveu: I ja raczej domek jbc.[/quote]
[I][B]ja to pojadę jak dostanę urlop :loveu::loveu: i oczywiście razem w pokoju :loveu: alebi bierze wszystkie swoje psy ? :evil_lol:[/B][/I]
[quote name='olekg18']No Kara jak miło ,ze się ze mną zgadzasz.Ale nic w tym dziwnego ludzie naszego pokroju(arystokracja) zawsze mają podobne zdanie na takie burzliwe tematy ,których plebs nie pojmuje[/quote]
[I][B]A gdzie ta arystokracja bo jakoś nie widzę? :cool1:

Olek może jeszcze zrób listę opiekunów osób niepełnoletnich :evil_lol: nie odpowiadasz za nich więc nie dawaj takich głupich nakazów :shake:

edit.Olek możemy poprosić od Ciebie kartkę od psychologa że jesteś w miarę normalny ?
[/B][/I]

Posted

A teraz tak poważnie, taki zlot nie wygląda jak jakiś obóz kolonijny, tam każdy żyje własnym życiem, a nie bawimy się czy coś, to raczej wygląda od 18pijemy kończymy w nocy spimy do południa, później każdy robi to co lubi.

I jedna ważna rzecz.
ŁAGODNE psy, nie ma a bo ona suczek nie lubi wiec może je chłapnąć zębami czy coś;). Nie ma co narażać psów innych i swoich i narobić sobie problemów.

Posted

Arystokracja występuje w mojej osbie i paru innych:)słonko:)
A z tą listą nie jest taki głupi pomysł.Jeśli bierzesz kogos pod swoją opiekę tak jak i small pato to niech sobie w kanał walą po kątach

Posted

[quote name='Mi.'][B]jechac, nie jechac, jechac....:diabloti:[/B][/quote]
[B]Mi.[/B], czyli co mam zapisać? :cool3:

[quote name='Rybc!a']A to miejsce pod Gnieznem, które wcześniej proponowałam ? Ja pojadę jak ktoś jeszcze z Elbląga się zdecyduje. Może wyciągnę Pralinkę, Gonitwę, Valeur...[/quote]
Rybc!u przemyślę to jeszcze, ale z Boszkowem jest o tyle lepiej, że mogę pojechać na miejsce osobiście i sprawdzić warunki, żeby potem nie było niespodzianek. Poza tym mogę wybrać taki ośrodek, który nam się najbardziej spodoba, bo jest ich tam całkiem sporo. ;)

[quote name='ulvhedinn']Ja się wstępnie pisze na miejsce w domku, liczba psów... a skąd mam wiedzieć ile ich bedzie w sierpniu??? KrA prawie na pewno, pewnie Pałek + ?
I tym razem nie dam się rodzinie uziemić :mad:[/quote]
Nie daj się, nie daj! Tym razem masz bliżej. :cool3:

[quote name='Axusia']To tak, ja chętna ale nie wiem jak to bedzie wszystko zalezy od :
kasy
terminu ( mamy wystawe )
humoru (:eviltong:)
psów ( nie miałabym gdzie zostawić Axe ... a na zlot do namiotu to troszkie kiepsko ją brać )

Prosze zapisać Dorotka + 2 psy + Mmuśka:cool3: + namiocik ( mysle nad domkiem:roll:)[/quote]
A Mmuśka to kto? Czyżby Mamuśka? :cool3:

Posted

Rinuś ale niektóre rzeczy napisane powyżej muszą być wypełnione czyli wpłaty z góry,sprzatnie po psach, i pisać się wtedy gdy na 100% można,bo po co robić zamieszania?

Posted

[quote name='olekg18']Asia-mam nadzieje ,ze nie Mamuśka
Kara-zdecydowanie łagodne,albo takie które potrafia się bezkrawo dogadać z innymi .I nie drą ryja 24h na dobe[/quote]
Mój spełnia wszystkie wymagania:diabloti:
Nie szczeka chyba, że chce siusiu i nikt tego nie widzi:diabloti: