AgaCzips Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='bigos']Zdrada:mad::mad::mad::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] dla Ciebie też znajde miejsce:cool3: Quote
baffi2 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 mogę jechać na zlot:multi: tylko ciekawe czy ktoś zechce mieszkać w domku z małolatą:roll: Quote
Kincia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='baffi2']mogę jechać na zlot:multi: tylko ciekawe czy ktoś zechce mieszkać w domku z małolatą:roll:[/quote] :D:D A ile masz lat:evil_lol:? Quote
baffi2 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Kincia']:D:D A ile masz lat:evil_lol:?[/quote] Jestem w przedziale wiekowym 13-15:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Kincia']Kincia+pies+domek :eviltong::eviltong:[/quote] Już zapisuję. ;) [quote name='baffi2']mogę jechać na zlot:multi: tylko ciekawe czy ktoś zechce mieszkać w domku z małolatą:roll:[/quote] Na pewno znajdzie się miejsce dla Ciebie. :cool3: A kto to taki pisał wczoraj do mnie na gg? :cool3: Quote
baffi2 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Na pewno znajdzie się miejsce dla Ciebie. :cool3: [/quote] Ok, zapisz mnie:p baffi2+pies?+domek :) Quote
Estera Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] A kto to taki pisał wczoraj do mnie na gg? :cool3:[/quote] Ja :eviltong::mad: odzyskałaś głos? Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='baffi2']Ok, zapisz mnie:p baffi2+pies?+domek :)[/quote] Ok, zapisuję. :p [quote name='Estera']Ja :eviltong::mad: odzyskałaś głos?[/quote] Ty, to wiem, ale jeszcze ktoś pisał, czy trzeba być pełnoletnim, żeby jechać na zlot. Przyznawać się kto to. :cool3: Niestety głos nadal mi szwankuje. :placz: Quote
baffi2 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ok, zapisuję. :p Ty, to wiem, ale jeszcze ktoś pisał, czy trzeba być pełnoletnim, żeby jechać na zlot. Przyznawać się kto to. :cool3: Niestety głos nadal mi szwankuje. :placz:[/quote] Napewno nie ja:cool3: Quote
polciuaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To gdzie padlo na zlot.?Od Baffi dowiedzialam sie,ze gdzies w malopolsce...tylklo gdzie dokladnie.?Moze mi sie uda namowic rodzicow...;P Baffi...jakby pojechala...to ja moge byc z Toba w domku...bo ja tez malolata jestem...ale chyba jeszcze mlodsza od Ciebie...;P Quote
baffi2 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='dogomanka_']To gdzie padlo na zlot.?Od Baffi dowiedzialam sie,ze gdzies w malopolsce...tylklo gdzie dokladnie.?Moze mi sie uda namowic rodzicow...;P Baffi...jakby pojechala...to ja moge byc z Toba w domku...bo ja tez malolata jestem...ale chyba jeszcze mlodsza od Ciebie...;P[/quote] ok:p jeszcze niewiadomo gdzie dokładnie może jeszcze Kincia z nami...?:cool3: Quote
polciuaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No ok,ok.;)O ile zechce...;P Ale jeszcze nic nie zapeszam... bo nie wiem czy moge jechac..;P I i tak pojade,jakby ktos mnie odtransportowal tam i z powrotem...bo mamuska raczej ze mna nie pojedzie...a samej mnie nie pusci...:roll: Quote
Kincia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='dogomanka_']No ok,ok.;)O ile zechce...;P Ale jeszcze nic nie zapeszam... bo nie wiem czy moge jechac..;P I i tak pojade,jakby ktos mnie odtransportowal tam i z powrotem...bo mamuska raczej ze mna nie pojedzie...a samej mnie nie pusci...:roll:[/quote] No jak Asia Martyna i Agata nie pojada to jasne :D:D A po za tym jak by byly 6-scio osobowe domki to mozemy byc razem:diabloti: Tylko ja nie wiem czy ze mna wytrzymacie :evil_lol::diabloti: Quote
polciuaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dubelek.:oops: Matko.!Co sie z ta dogomania dzieje.!Nawet nic wyedytowac nie moge.!t:angryy: Ooo.!Przed momentem mialam 3 posty...zamiast jednego.!:angryy: Quote
rose Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Zlot w Wielkopolsce:eviltong: tak w ramach sprostowania:eviltong: ktos kogos zle powiadomil:P Quote
KaRa_ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='rose']Zlot w Wielkopolsce:eviltong: tak w ramach sprostowania:eviltong: ktos kogos zle powiadomil:P[/quote] Dokłądnie w wielkopolsce;) Asiu może przystaniemy przy Sierakowie?? Quote
polciuaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 W wielkopolsce...to szkoda...chociaz jak juz mowilam jakby byla mozliwosc zebym sie z kims autkiem zabrala...to nie ma spary...;P Quote
baffi2 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='rose']Zlot w Wielkopolsce:eviltong: tak w ramach sprostowania:eviltong: ktos kogos zle powiadomil:P[/quote] jejoo ale ja jestem zdolna:oops: myślałam o wielkopolsce a napisałam małopolska:oops: Quote
rose Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='dogomanka_']W wielkopolsce...to szkoda...chociaz jak juz mowilam jakby byla mozliwosc zebym sie z kims autkiem zabrala...to nie ma spary...;P[/quote] Napisz skad jestes, albo ewentualnie dokąd mogłabyś dojechac, a może akurat, ktos będzie z tych okolic jechal to Cie zabierze;);) Quote
baffi2 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='dogomanka_']W wielkopolsce...to szkoda...chociaz jak juz mowilam jakby byla mozliwosc zebym sie z kims autkiem zabrala...to nie ma spary...;P[/quote] popytaj może ktos mógłby Cię zabrać jadąc np z Krakowa:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='KaRa_']Dokłądnie w wielkopolsce;) Asiu może przystaniemy przy Sierakowie??[/quote] [B]KaRa[/B] nie dzwoniłam teraz do ośrodków, bo po Sylwku głos mi szwankuje i nie chciałabym ich przestraszyć. :evil_lol: A do Sierakowa jeszcze raz zadzwonię, zapytam czy się pani nie rozmyśliła czasami. :lol: Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No nareszcie :evil_lol: Muszę się z dumą pochwalić że przebrnęłam przez całe 90 stron i jestem z siebie dumna :cool3: No ale do rzeczy :evil_lol: Po pierwsze podziwiam Cię Asiu że odważyłaś się wziąć na swoje barki odpowiedzialność za zlot i jego organizacje :cool3: Jesteś super :multi: Tak zacznijmy od terminu... Hmm... Więc ze wszystkich zaproponowanych ten jest zdecydowanie... Najlepszy :razz: Co jeszcze no kurde u mnie z dojazdem cienkawo bo okolice w które planujecie się wybrać są oddalone od Tarnobrzega o minimum 400 km :lol: Ale cóż to za odległość jeśli na jej końcu poznam tak wspaniałych ludzi :multi: Więc jak na razie tak na 90% [SIZE=1](nie wiem jak z pracą będzie na wakacje u mnie)[/SIZE] to proszę zapisać [B]ja+pies [/B][SIZE=1](chyba że jej cieczka wypadnie:shake:)[/SIZE][B] +domek :cool3: [/B]No i to będzie chyba tyle dziękuję za uwagę :evil_lol: A właśnie Fur to jak tak wszystkich wozisz to może i po mnie wpadniesz? :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Luzia&Funia'] A właśnie Fur to jak tak wszystkich wozisz to może i po mnie wpadniesz? :diabloti:[/quote] dojedz do wawy...stamtad ona bierze autokar i zbiera wszytskich z wschodniej i centralnej Polski:diabloti: Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Niki-lidka']dojedz do wawy...stamtad ona bierze autokar i zbiera wszytskich z wschodniej i centralnej Polski:diabloti:[/quote] Ja z południowej to się załapię?? :evil_lol: Quote
Recommended Posts