Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']Hehe widziałam parę razy Dogomaniaków w Sierakowie:evil_lol: Też byłam tylko trochę dłużej bo od 1 do 13 sierpnia. Fajnie wygląda taka większa grupa ludzi idąca z psami. Miło popatrzec, taka różnorodnosc:cool3:[/quote]
[quote name='Okamia']Czemu nas nie odwiedziłaś?? :mad::mad::mad:[/quote]
No właśnie. :mad:
Trzeba było się ujawnić. :eviltong:

[quote name='dog_master']Spoko, zaraz przykleje :) a ten juz chyba mozna odkleic, nie? ;)[/quote]
Tak tak, ten można odkleić. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']No właśnie. :mad:
Trzeba było się ujawnić. :eviltong:[/quote]

Pewnie jak zobaczyła Dzindzioła to się przestraszyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Pewnie jak zobaczyła Dzindzioła to się przestraszyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Tia, na pewno, w końcu Dzińdziołek taki agresywny, wszystkim się do gardła rzucał. :evil_lol:

A dla kogo szukacie tego noclegu w Pozku (wyczytałam w Twoim podpisie)? :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Tia, na pewno, w końcu Dzińdziołek taki agresywny, wszystkim się do gardła rzucał. :evil_lol:

A dla kogo szukacie tego noclegu w Pozku (wyczytałam w Twoim podpisie)? :cool3:[/quote]

Dla M&T :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Twoja Choinka była najagresywniejszym psem na zlocie :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Okamia']Dla M&T :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Twoja Choinka była najagresywniejszym psem na zlocie :cool3::cool3::cool3:[/quote]
Aha. ;)
Nie pisz tak, bo jeszcze wszyscy uwierzą. :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Aha. ;)
Nie pisz tak, bo jeszcze wszyscy uwierzą. :eviltong: :evil_lol:[/quote]

NO a nie?? ona zabijała światełkami na obroży :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']NO a nie?? ona zabijała światełkami na obroży :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A ja zepsłam już tą obrożę, żadne światełko nie działa. :placz: A miałam ją naprawić, tylko że nie wyszło... :placz:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A ja zepsłam już tą obrożę, żadne światełko nie działa. :placz: A miałam ją naprawić, tylko że nie wyszło... :placz:[/quote]
I jeszcze się przyznajesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']I jeszcze się przyznajesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
A cóż tu do ukrycia, już na zlocie 2 diody nie działały, bo nie było styku przez moje kombinowanie. :lol: :evil_lol:
Ale już znalazłam taką obrożę na Allegro. :cool3: :multi:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A cóż tu do ukrycia, już na zlocie 2 diody nie działały, bo nie było styku przez moje kombinowanie. :lol: :evil_lol:
Ale już znalazłam taką obrożę na Allegro. :cool3: :multi:[/quote]

omg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pochwal się jak już zamówisz :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']Czemu nas nie odwiedziłaś?? :mad::mad::mad:[/quote]

[quote name='Asia & Ginger']No właśnie. :mad:
Trzeba było się ujawnić. :eviltong:
;)[/quote]

Chciałam, ale zawsze albo gdzieś jechałam, albo mijałam Was z daleka..:evil_lol:

Kurcze wzruszył mnie psiak z niedowładem tylnych łapek, na wózku, czy właściecielka też była uczestniczką zlotu?? Bo widziałam jak wyszła po nią spora grupa z psami:p

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']Chciałam, ale zawsze albo gdzieś jechałam, albo mijałam Was z daleka..:evil_lol:

Kurcze wzruszył mnie psiak z niedowładem tylnych łapek, na wózku, czy właściecielka też była uczestniczką zlotu?? Bo widziałam jak wyszła po nią spora grupa z psami:p[/quote]

To Cię nie usprawiedliwia... Zawsze ktoś był w ośrodku nawet jak spora grupa wychodziła :angryy: :obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

[quote name='Okamia']omg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pochwal się jak już zamówisz :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
Ok, chociaż znów majsterkowałam i chyba wiem jak ją naprawić. :cool3: :multi:

[quote name='Jagódka&Uzi']Chciałam, ale zawsze albo gdzieś jechałam, albo mijałam Was z daleka..:evil_lol:

Kurcze wzruszył mnie psiak z niedowładem tylnych łapek, na wózku, czy właściecielka też była uczestniczką zlotu?? Bo widziałam jak wyszła po nią spora grupa z psami:p[/quote]
[quote name='komar']ona przyjechała na jeden dzień;) więc była uczestniczką zlotu:D[/quote]
No wiesz co, trzeba było krzyczeć, że to Ty. :mad:
A sunia jeżdżąca na wózku ma na imię Aksa Kraksa i ma gdzieś swój wątek na dogo. ;)

Posted

[quote name='Okamia']To Cię nie usprawiedliwia... Zawsze ktoś był w ośrodku nawet jak spora grupa wychodziła :angryy: :obrazic::obrazic::obrazic:[/quote]

Ale ja nie wiem gdzie dokładnie mieszkaliście:p Sama byłam ciągle w biegu, wypady, znajomi z okolic, różne zajęcia. Ale nie ukrywam, że szkoda, że nie miałam okazji podejsc i zagadac..!

[quote name='Asia & Ginger']Ok, chociaż znów majsterkowałam i chyba wiem jak ją naprawić. :cool3: :multi:

No wiesz co, trzeba było krzyczeć, że to Ty. :mad:
A sunia jeżdżąca na wózku ma na imię Aksa Kraksa i ma gdzieś swój wątek na dogo. ;)[/quote]

Na prawdę dzielny psiak, aż sie łezka w oku kręci. Mój Uzi Was obszczekiwal w samochodzie:eviltong:. Wtedy zobaczyłam Akse:loveu:

Posted

[quote name='diabelkowa']hehe poplywalam sobie dzisiaj kilka kilometrow kilka zrobilam z psem na rolkach i wiecie co wam powiem? JA CHCE NA DRUGI BRZEG!!! w sumie nie zmeczylam sie za bardzo :evil_lol:[/quote]

Diabełkowa to dajesz, na drugi brzeg i spowrotem :cool3:

Posted

[quote name='Mysia_']Diabełkowa to dajesz, na drugi brzeg i spowrotem :cool3:[/quote]

Albo bez powrotu:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Albo bez powrotu:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

tak też może być :lol::lol::lol::lol: ale chyba po 10 rundkach, żeby Diabeł już siły nie mial wracać :diabloti:
:siara:

Posted

[quote name='Mysia_']tak też może być :lol::lol::lol::lol: ale chyba po 10 rundkach, żeby Diabeł już siły nie mial wracać :diabloti:
:siara:[/quote]

Chyba, że jakiś niedźwiedź polarny pojawi się na drugim brzegu, wtedy już na pewno nie wróci:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=White](mysia masz namiary na niedźwiedzia?[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=White])[/COLOR][/SIZE]:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Chyba, że jakiś niedźwiedź polarny pojawi się na drugim brzegu, wtedy już na pewno nie wróci:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=white](mysia masz namiary na niedźwiedzia?[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=white])[/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/quote]

Niedźwiedzie polarne to tylko w Sierkowie :cool3: Diabeł jedziemy? :cool3:
[SIZE=1][COLOR=white]własnie, nie mam a bardzo tęsknie[/COLOR][/SIZE] :placz: [SIZE=1][COLOR=white] ale wiem gdzie można spotkać[/COLOR][/SIZE] :evil_lol:
Znam takie fajne miejsce :diabloti:

Posted

[quote name='Mysia_']Niedźwiedzie polarne to tylko w Sierkowie :cool3: Diabeł jedziemy? :cool3:
[SIZE=1][COLOR=white]własnie, nie mam a bardzo tęsknie[/COLOR][/SIZE] :placz: [SIZE=1][COLOR=white] ale wiem gdzie można spotkać[/COLOR][/SIZE] :evil_lol:
Znam takie fajne miejsce :diabloti:[/quote]

Kurde szkoda.. To kiedy się na wycieczkę wybieracie?:evil_lol: Rozumiem bilet w jedna stronę kupujecie?:diabloti:

Posted

[quote name='diabelkowa']spoko jak diabla dziki gonia po lesie to czemu mialby sobie nie dac rady z niedzwiedziem ? :cool3:[/quote]

bo niedźwiedź duuuuży i grrrroźny:evil_lol: