olekg89 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='baffi2']1. Fajnie byłoby spotkać się częściej niż raz na rok 2. Niektórzy nie mogą dojechać do wielkopolski 3. Niektórym nie odpowiada termin ;)[/quote] 1.Znajdz organizatora ,albo sama nim zostań. 2.No cóż niema słowa NIE MOGE jest tylko niechcę ,jakbyś się postarała to byś dojechała 3.Nigdy nie będzie tak ,ze wszystkim termin będzie odpowiadał:cool3: Quote
Mysia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 dziewczyny chyba zabalowały ostro :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Wróciłam. :grins: Oświadczam wszem i wobec, że ustaliliśmy tyle, że nic nie ustaliliśmy. :diabloti: Dla zainteresowanych - czytajcie pierwszą stronę, tam są wszystkie niezbędne informacje, a jak czegoś nie ma - pytajcie. :cool3: W tym tygodniu znów będę dzwonić po ośrodkach. :p Quote
Mysia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Asiu, nareszcie :evil_lol: Czyli narada była niezwykle owocna :evil_lol: Quote
Kincia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A bedą tam % :diabloti::diabloti::eviltong: Quote
marmara_19 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Kincia']A bedą tam % :diabloti::diabloti::eviltong:[/quote] jelsi amsz skonczone 18 lat i sobie kupisz to pewnie beda.. Quote
aleb Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Proszę mnie wpisać na listę ;) aleb + pies? + domek Quote
Kincia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='marmara_19']jelsi amsz skonczone 18 lat i sobie kupisz to pewnie beda..[/quote] yhm xD [quote name='Mysia_']tylko i wyłącznie % :diabloti::evil_lol:[/quote] :multi::multi: Quote
olekg89 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jak mamusia pozwoli ,i jak sobie sama ten alkohol kupisz .I zgoda będzie pisemna +nr telefonu ,zebym mógł to potwierdzić to jak najbardziej .[B][COLOR=Green][ciach by dog_master][/COLOR][/B] Quote
tusia. Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Oj Kincia, Kincia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='olekg18']Jak mamusia pozwoli ,i jak sobie sama ten alkohol kupisz .I zgoda będzie pisemna +nr telefonu ,zebym mógł to potwierdzić to jak najbardziej .Możesz się wtedy nawalić jak świnia i czołgać.[/quote] Oluś, a Ty taką zgodę pisemną z numerem telefonu zawsze miałeś? :diabloti::evil_lol: Quote
marmara_19 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 z tego co wyczytala to na poczatku watku ludki zalozyli sobie , ze wlasnie dzieciarni ma meic zgode rodzicow na zlot ewentualne picie%% itp i tego sie trzymajcie! Quote
olekg89 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Bo tak będzie bezpieczniej.I tego się trzymamy:) Quote
Kincia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='olekg18']Jak mamusia pozwoli ,i jak sobie sama ten alkohol kupisz .I zgoda będzie pisemna +nr telefonu ,zebym mógł to potwierdzić to jak najbardziej .Możesz się wtedy nawalić jak świnia i czołgać.[/quote] Haha :diabloti: Nawet nikt o tym nie ebdzie wiedział :diabloti: Quote
Mysia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='olekg18']Bo tak będzie bezpieczniej.I tego się trzymamy:)[/quote] Ty tam bedziesz, to już napewno bezpiecznie nie będzie :lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 To co było tu napisane :) Jest tajemnicą mistrzów Quote
Mysia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :lol::lol::lol::lol::lol: oj Olek, Olek...... Quote
Asia & Ginger Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Mysia_']Asiu, nareszcie :evil_lol: Czyli narada była niezwykle owocna :evil_lol:[/quote] A jakżeby inaczej. :eviltong: [quote name='Kincia']A bedą tam % :diabloti::diabloti::eviltong:[/quote] Co do %, to już zostało wszystko wyjaśnione jak widzę. :evil_lol: [quote name='aleb']Proszę mnie wpisać na listę ;) aleb + pies? + domek[/quote] [B]Aleb[/B], już wpisuję. :multi: [quote name='olekg18']Jak mamusia pozwoli ,i jak sobie sama ten alkohol kupisz .I zgoda będzie pisemna +nr telefonu ,zebym mógł to potwierdzić to jak najbardziej .Możesz się wtedy nawalić jak świnia i czołgać.[/quote] Oluś będzie weryfikował prawdziwość podpisu na zgodzie od rodziców. Quote
Kincia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='olekg18']To co było tu napisane :) Jest tajemnicą mistrzów[/quote] A ja widziałam :eviltong::eviltong: Dobre :D:D Zgadzam sie :evil_lol: Quote
baffi2 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='olekg18']Jak mamusia pozwoli ,i jak sobie sama ten alkohol kupisz .I zgoda będzie pisemna +nr telefonu ,zebym mógł to potwierdzić to jak najbardziej .Możesz się wtedy nawalić jak świnia i czołgać.[/quote] A co bedzie jak przyłapiesz kogoś na % bez zgody? :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='olekg18']Moja słodka tajemnica:)[/quote] hahah do wszystkich dzieci...nie ryzykujcie!!!! :diabloti::diabloti: Olek przeciez wiesz ja ciebie toffam:loveu: Quote
baffi2 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='olekg18']Moja słodka tajemnica:)[/quote] :evil_lol: może się nią podzielisz?:diabloti: Quote
baffi2 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Niki-lidka']hahah do wszystkich dzieci...nie ryzykujcie!!!! :diabloti::diabloti: Olek przeciez wiesz ja ciebie toffam:loveu:[/quote] masz już grono wielbicielek :loveu: Quote
Recommended Posts