komar Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [CENTER][SIZE=7][COLOR=Red]:razz:7:razz: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Karilka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']A z jakiej stacji ma odjeżdżać pociąg? Znalazłam coś takiego: Łódź Kaliska ---> Wronki odj 07:19 przyj 11:59 Czas podróży 4:40 przes. 0 [IMG]http://rozklad-pkp.pl/img/d_pic.gif[/IMG][/quote] Fajna sprawa! Z wronek jest PKS, tak? [quote name='Okamia']Na razie są 3 ze mną ... Szukamy jeszcze 1 lub dwóch osób które chcą przyjechać w niedzielę :evil_lol: PS. Zaraz nad jezioro jade xD zgadnijcie gdzie??[/quote] Jakbym miała ciapaga na niedziele to bym sie pojawiła;) Quote
Mysia_ Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 to co? :razz: Za rok zlot na Śląsku :cool3: Razem z Komarem wróciło odlianie dni do zlotu :evil_lol: Dobre, ze w tym lesie nie oduczyłes się liczyć :eviltong: Chociaż do końca nie rozumię czemu 7 dni, no ale cóż - wższa matematyka :diabloti: ja bym powiedziała, że 6 i pół :lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']głosuje na WLKP i Pomorze xD[/quote] dziękuję ci kochanie :lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja bym była za tym domkiem w niedzielę, ale Asiu taka sprawa, że moja mama chciałaby mieć ten pokoik który wynajęła na zlot :) Czyli ja bym była w domku a mama w tym pokoiku ;) Czy dałoby się tak załatwić :cool3:? Aha no i chyba nie będzie domkowiczom w niedzielę przeszkadzać, że będzie w tym domku najmłodsza na zlocie :evil_lol::lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']J Aha no i chyba nie będzie domkowiczom w niedzielę przeszkadzać, że będzie w tym domku najmłodsza na zlocie :evil_lol::lol:[/quote] najmłodsza? ;> Quote
rose Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Mysia_']to co? :razz: Za rok zlot na Śląsku :cool3: [B] Razem z Komarem wróciło odlianie dni do zlotu [/B]:evil_lol: Dobre, ze w tym lesie nie oduczyłes się liczyć :eviltong: Chociaż do końca nie rozumię czemu 7 dni, no ale cóż - wższa matematyka :diabloti: ja bym powiedziała, że 6 i pół :lol:[/quote] Wypraszam sobie jak ja wróciłam to też zaczęłam odliczać i spotkałam się z komentarzem "znowu się zaczęło":evil_lol: to wcale nie było miłe:evil_lol: Quote
Rahl Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']najmłodsza? ;>[/quote] Chyba tak ;) ;] Quote
rose Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Chyba tak ;) ;][/quote] a ile masz latów?:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ja bym była za tym domkiem w niedzielę, ale Asiu taka sprawa, że moja mama chciałaby mieć ten pokoik który wynajęła na zlot :) Czyli ja bym była w domku a mama w tym pokoiku ;) Czy dałoby się tak załatwić :cool3:? Aha no i chyba nie będzie domkowiczom w niedzielę przeszkadzać, że będzie w tym domku najmłodsza na zlocie :evil_lol::lol:[/quote] To musisz zadzwonić tam i powiedzieć,że rezerwujesz ten pokój. Asia jeszcze nie wie czy pojedzie w niedziele dlatego najlepiej jakbyście sami takie rzeczy załatwiali ;). A ja wczoraj poznałam osobiście przypadkowo osobę co jedzie na zlot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='rose']a ile masz latów?:evil_lol:[/quote] no właśnie też chciałam zapytać :eviltong: Quote
KaRa_ Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [url]http://www.youtube.com/watch?v=8lgImh-UiLE[/url] Tutaj dla tych co nie będą wiedzieli gdzie z PKSu wysiąść na przystanku w pierwszych sekundach filmu jest on pokazany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Karilka']Jakbym miała ciapaga na niedziele to bym sie pojawiła;)[/quote] To szukaj i przyjeżdżaj :D [quote name='M&T']dziękuję ci kochanie :lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] nie ma za co xD Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Mysia_']lepiej się nie przyznawaj :cool1:[/quote] [B][I]a ja kocham Rydzyka i co????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]kuj-pomorskie rządzi :loveu::loveu: śląsk jest brzydki :evil_lol:[/I][/B] [quote name='Asia & Ginger']W sumie wszystko zależy od osoby, która podejmie się organizacji przyszłorocznego zlotu. :cool3: Ciekawe kto to będzie tym razem. :hmmmm:[/quote] [B][I]ja ja ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a ja kocham Rydzyka i co????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]kuj-pomorskie rządzi :loveu::loveu: śląsk jest brzydki :evil_lol:[/I][/B] [/quote] jupi! Wreszcie ktoś nie ze Śląska :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']jupi! Wreszcie ktoś nie ze Śląska :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A ja to co?? :obrazic::obrazic: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']A ja to co?? :obrazic::obrazic:[/quote] no ty też kochana :buzi: Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']A ja to co?? :obrazic::obrazic:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja tysz nie ze Śląska:eviltong::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']no ty też kochana :buzi:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: od razu lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: od razu lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ale z ciebie zazdrośnica :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']ale z ciebie zazdrośnica :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] nie lubię być pomijana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja tysz nie ze Śląska:eviltong::evil_lol:[/quote] następna!! :multi::multi::multi: a jedziesz na zlot? :cool3::cool3: [quote name='Okamia']nie lubię być pomijana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ciebie bym nigdy nie pominęła :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts