Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A z jakiej stacji ma odjeżdżać pociąg?

Znalazłam coś takiego:

Łódź Kaliska ---> Wronki
odj 07:19
przyj 11:59
Czas podróży 4:40
przes. 0
[IMG]http://rozklad-pkp.pl/img/d_pic.gif[/IMG][/quote]

Fajna sprawa!
Z wronek jest PKS, tak?

[quote name='Okamia']Na razie są 3 ze mną ... Szukamy jeszcze 1 lub dwóch osób które chcą przyjechać w niedzielę :evil_lol:

PS. Zaraz nad jezioro jade xD zgadnijcie gdzie??[/quote]
Jakbym miała ciapaga na niedziele to bym sie pojawiła;)

Posted

to co? :razz: Za rok zlot na Śląsku :cool3:

Razem z Komarem wróciło odlianie dni do zlotu :evil_lol: Dobre, ze w tym lesie nie oduczyłes się liczyć :eviltong: Chociaż do końca nie rozumię czemu 7 dni, no ale cóż - wższa matematyka :diabloti: ja bym powiedziała, że 6 i pół :lol:

Posted

Ja bym była za tym domkiem w niedzielę, ale Asiu taka sprawa, że moja mama chciałaby mieć ten pokoik który wynajęła na zlot :)
Czyli ja bym była w domku a mama w tym pokoiku ;)
Czy dałoby się tak załatwić :cool3:?
Aha no i chyba nie będzie domkowiczom w niedzielę przeszkadzać, że będzie w tym domku najmłodsza na zlocie :evil_lol::lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']J
Aha no i chyba nie będzie domkowiczom w niedzielę przeszkadzać, że będzie w tym domku najmłodsza na zlocie :evil_lol::lol:[/quote]

najmłodsza? ;>

Posted

[quote name='Mysia_']to co? :razz: Za rok zlot na Śląsku :cool3:

[B] Razem z Komarem wróciło odlianie dni do zlotu [/B]:evil_lol: Dobre, ze w tym lesie nie oduczyłes się liczyć :eviltong: Chociaż do końca nie rozumię czemu 7 dni, no ale cóż - wższa matematyka :diabloti: ja bym powiedziała, że 6 i pół :lol:[/quote]

Wypraszam sobie jak ja wróciłam to też zaczęłam odliczać i spotkałam się z komentarzem "znowu się zaczęło":evil_lol: to wcale nie było miłe:evil_lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Ja bym była za tym domkiem w niedzielę, ale Asiu taka sprawa, że moja mama chciałaby mieć ten pokoik który wynajęła na zlot :)
Czyli ja bym była w domku a mama w tym pokoiku ;)
Czy dałoby się tak załatwić :cool3:?
Aha no i chyba nie będzie domkowiczom w niedzielę przeszkadzać, że będzie w tym domku najmłodsza na zlocie :evil_lol::lol:[/quote]

To musisz zadzwonić tam i powiedzieć,że rezerwujesz ten pokój. Asia jeszcze nie wie czy pojedzie w niedziele dlatego najlepiej jakbyście sami takie rzeczy załatwiali ;).

A ja wczoraj poznałam osobiście przypadkowo osobę co jedzie na zlot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[url]http://www.youtube.com/watch?v=8lgImh-UiLE[/url]
Tutaj dla tych co nie będą wiedzieli gdzie z PKSu wysiąść na przystanku w pierwszych sekundach filmu jest on pokazany :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']Jakbym miała ciapaga na niedziele to bym sie pojawiła;)[/quote]
To szukaj i przyjeżdżaj :D

[quote name='M&T']dziękuję ci kochanie :lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
nie ma za co xD

Posted

[quote name='Mysia_']lepiej się nie przyznawaj :cool1:[/quote]
[B][I]a ja kocham Rydzyka i co????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]kuj-pomorskie rządzi :loveu::loveu: śląsk jest brzydki :evil_lol:[/I][/B]
[quote name='Asia & Ginger']W sumie wszystko zależy od osoby, która podejmie się organizacji przyszłorocznego zlotu. :cool3: Ciekawe kto to będzie tym razem. :hmmmm:[/quote]
[B][I]ja ja ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]a ja kocham Rydzyka i co????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]kuj-pomorskie rządzi :loveu::loveu: śląsk jest brzydki :evil_lol:[/I][/B]
[/quote]

jupi! Wreszcie ktoś nie ze Śląska :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: od razu lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

ale z ciebie zazdrośnica :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja tysz nie ze Śląska:eviltong::evil_lol:[/quote]

następna!! :multi::multi::multi: a jedziesz na zlot? :cool3::cool3:

[quote name='Okamia']nie lubię być pomijana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ciebie bym nigdy nie pominęła :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: