Rawa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Okamia'] PS. Zaraz nad jezioro jade xD zgadnijcie gdzie??[/quote] Do Sierkowa? :eviltong: Quote
olekg89 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 boże już za tydzień wyruszam na zlocik:D W pyte:) Zaczne sie pakowac:P Będe po 1 rzeczy wrzucał do plecaka hehe;p Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rawa']Do Sierkowa? :eviltong:[/quote] [quote name='M&T']P.S. Tylko nie mów, że do Sierakowa :evil_lol:[/quote] no dokładnie :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='rose']9 mówisz? no nie podoba mi się ta cyferka no ale dobrze niech będzie:eviltong:[/quote] Co jak co, ale żeby narzekać na numer domku, to już lekka przesada. :shake: :mad: [quote name='M&T']a powiedzcie mi jeszcze, jakie będą koszty wynajęcia tego domku i ile osób będzie w nim? ^^[/quote] [quote name='Okamia']koszt wynajęcia domku to 125 złotych na dobę ;)[/quote] 120 zł. ;) Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']120 zł. ;)[/quote] Na stronce pisało 125 :razz: ale nie kłócę się może cennik zmienili :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='M&T']to co? wynajmujemy domek? :):)[/quote] Jestem za :evil_lol:(mama mnie zabije :cool3:) Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Okamia']Jestem za :evil_lol:(mama mnie zabije :cool3:)[/quote] Buahaha xD ucieszy się, że dzień wcześniej pozbędzie się ciebie z domu :evil_lol::evil_lol: to kto się kontaktuje tam z ta panią? :) Czy Asia to załatwia? :hmmmm: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Kara zrobiłam to samo i wychodzi na to, że: [COLOR=green][B]furciaczek[/B] [COLOR=black]- jedzie[/COLOR][/COLOR] [COLOR=green][B]marmara_19[/B][/COLOR][COLOR=black] - brak odpowiedzi, może ktoś ma z nią kontakt?[/COLOR] [COLOR=green][B]ulvhedin[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie[/COLOR] [B][COLOR=green]diabełkowa[/COLOR][/B] - jedzie [COLOR=green][B]Usia[/B] [/COLOR][COLOR=black]- brak odpowiedzi[/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=green][B]sacred PIRANHA[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie z mężem[/COLOR] [/COLOR][COLOR=green][B]Anecioreczek[/B][/COLOR][COLOR=black] - nie jedzie[/COLOR] [COLOR=green][B]Luzia&Funia[/B] [/COLOR][COLOR=black]- jeszcze nie wie[/COLOR] [COLOR=green][B]Junka[/B] [/COLOR][COLOR=black]- brak odpowiedzi[/COLOR] [COLOR=green][B]psiunia1[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie[/COLOR] [COLOR=green][B]kelpie0[/B] [/COLOR][COLOR=black]- brak odpowiedzi[/COLOR] [COLOR=green][B]Virginia - [/B][/COLOR][COLOR=black]jedzie[/COLOR] [B][COLOR=green]Lorien[/COLOR][/B] - jedzie [COLOR=green][B]anne269 -[/B] [/COLOR][COLOR=black]brak odpowiedzi[/COLOR] [COLOR=green][B]etka1973 -[/B] [/COLOR][COLOR=black]brak odpowiedzi[/COLOR] [COLOR=green][B]Marlena -[/B] [/COLOR][COLOR=black]najprawdopodobniej nie[/COLOR] [B][COLOR=green]Enchantress'ka[/COLOR][/B] - jeszcze nie wie Do osób, którym mam nr tel. powysłam jeszcze smsy. ;)[/quote] Uzupełniam info: [COLOR=#008000][B]anne269 -[/B] [/COLOR][COLOR=black]nie jedzie[/COLOR] [COLOR=#008000][B]Junka[/B] [/COLOR][COLOR=black]- nie jedzie[/COLOR] Quote
Mysia_ Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='diabelkowa']ALLELUJA ALLELUJA OGLOSZENIE DUSZPASTERSKIE :-) wczoraj jak jechalam na impreze ciuf ciufem to akurat w trojke jechalismy i okazalo sie ze ta promocja ze 2 osoby placa taniej a 1 normalnie dotyczy TYLKO biletow nie objetych ulga. AMEN. :-)[/quote] czyli mnie dotyczy :eviltong: Olek, tylko nie zapomnij o niczym, z Twojej listy :evil_lol: Ja się będe pakowac przed samym zlotem, bo innego wyjścia nie mam :oops: Quote
olekg89 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 A ja zrobiłem sobie liste.I już wiem co biore:) Jeszcze nie moge się zdecydowac w której bluzie wyglądam najlepiej ,ale dam rade:) Quote
rose Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ja chyba nie wytrzymam i już jutro zacznę:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='olekg18']A ja zrobiłem sobie liste.I już wiem co biore:) Jeszcze nie moge się zdecydowac w której bluzie wyglądam najlepiej ,ale dam rade:)[/quote] [I][B]w żadnej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: muszę się opalić do zlotu i schudnąć :roll: [/B][/I] Quote
Mysia_ Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]w żadnej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]muszę się opalić do zlotu i schudnąć :roll:[/B][/I] [/quote] Opalić się jeszcze dasz rade, ale schudnąć? :lol::evil_lol: Trochę mało czasu zostało :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Mysia_']Opalić się jeszcze dasz rade, ale schudnąć? :lol::evil_lol: Trochę mało czasu zostało :eviltong:[/quote] Wystarczy, że przez tydzień nie będzie nic jadł i na pewno schudnie. :cool3: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Rinuś-wolisz mnie bez ubrania no wiem. Ależ kochanie kochanego ciałka nigdy za wiele ,oby bez przesady;P Jest dobrze tak jak jest:) Opalić to się ja dziś starałem da ciebie ,ale coś mi słabo szło:P Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 jednak ta druga osoba ze mną jedzie :):) Asiu, to możemy wynająć ten domek na niedzielę? :):) Quote
Rinuś Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Mysia_']Opalić się jeszcze dasz rade, ale schudnąć? :lol::evil_lol: Trochę mało czasu zostało :eviltong:[/quote] [I][B]ze 3 razy na solkę pójdę i już :diabloti:[/B][/I] [quote name='Asia & Ginger']Wystarczy, że przez tydzień nie będzie nic jadł i na pewno schudnie. :cool3: :evil_lol:[/quote] [I][FONT=Arial][B]To samo chciałam napisac :evil_lol::evil_lol: tyle, że jadłA :diabloti: chodzi o mnie :evil_lol:[/B][/FONT][/I] Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='M&T']jednak ta druga osoba ze mną jedzie :):) Asiu, to możemy wynająć ten domek na niedzielę? :):)[/quote] Jasne, że możecie. Jutro zadzwonię w tej sprawie do Pani z ośrodka i zapytam, co i jak. ;) Sama chętnie bym pojechała, ale chyba nie dam rady. :roll: [quote name='Rinuś'][I][B]ze 3 razy na solkę pójdę i już :diabloti:[/B][/I] [I][FONT=Arial][B]To samo chciałam napisac :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/I] [I][B][FONT=Arial]tyle, że jadłA :diabloti: chodzi o mnie :evil_lol:[/FONT][/B][/I][/quote] O przepraszam, za szybko czytam. :evil_lol: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Jasne, że możecie. Jutro zadzwonię w tej sprawie do Pani z ośrodka i zapytam, co i jak. ;) Sama chętnie bym pojechała, ale chyba nie dam rady. :roll: [/quote] Oki, dzięki bardzo :):) To przyjedź jak najwcześniej następnego dnia :evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 lol :P Jejku ja sie zaczne w niedziele pakowac popoludniu i styknie :-) Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='diabelkowa']lol :P Jejku ja sie zaczne w niedziele pakowac popoludniu i styknie :-)[/quote] Ja to bym połowy rzeczy zapomniała. :evil_lol: Chociaż ostatnio na zlot zaczęłam się pakować o 10 w nocy. :cool3: Quote
olekg89 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 M&T my bd koło 6 we wronkach:PWięc do sierakowa dotrzemy ciutek później:P Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='olekg18']M&T my bd koło 6 we wronkach:PWięc do sierakowa dotrzemy ciutek później:P[/quote] A ja chyba przyjadę pociągiem ze Ślązakami. :cool3: Quote
Recommended Posts