Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='McDzik']ja mam swoje miejsce do oddania - no i moze w ten sposob pieniadze mi nie przepadną, da sie cos zalatwic?[/quote]
[quote name='M&T']to jak moja kumpela będzie jechać, to wtedy może wskoczyć na twoje miejsce, a pieniądze wpłaci do ciebie ;)[/quote]
Jeśli Twoja koleżanka się zdecyduje, to proszę przesłać pieniądze do mnie, bo jeszcze pare groszy nam brakuje na opłacenie całego ośrodka. Dopiero po zlocie będziemy oddawać pieniądze jak coś zostanie. Ale postaram się zrobić tak, żeby zostało. ;)

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]ja już nie mam siły na Ciebie :mdleje:[/I][/B][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to się mówi.. "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie":eviltong:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Jeśli Twoja koleżanka się zdecyduje, to proszę przesłać pieniądze do mnie, bo jeszcze pare groszy nam brakuje na opłacenie całego ośrodka. Dopiero po zlocie będziemy oddawać pieniądze jak coś zostanie. Ale postaram się zrobić tak, żeby zostało. ;)[/quote]
[B][I]Asiu...bo jak ja przyjadę w czwartek wieczorem to moe dopłacić za siebie[/I][/B] :p
[quote name='rose']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to się mówi.. "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie":eviltong:[/quote]
[B][I]łahahahaha :diabloti: Ty mnie pokochasz na zlocie :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Jeśli Twoja koleżanka się zdecyduje, to proszę przesłać pieniądze do mnie, bo jeszcze pare groszy nam brakuje na opłacenie całego ośrodka. Dopiero po zlocie będziemy oddawać pieniądze jak coś zostanie. Ale postaram się zrobić tak, żeby zostało. ;)[/quote]

Byłoby super :)

Posted

Ja mam pytanie :evil_lol:
wiem że o tym była mowa już ale nie chce mi się tego wszystkiego przeszukiwać xD
O której mniej więcej powinniśmy się pojawić ?? tj. o której zaczyna się doba hotelowa :eviltong:?

Posted

[quote name='Okamia']Ja mam pytanie :evil_lol:
wiem że o tym była mowa już ale nie chce mi się tego wszystkiego przeszukiwać xD
O której mniej więcej powinniśmy się pojawić ?? tj. o której zaczyna się doba hotelowa :eviltong:?[/quote]
[B][I]hmmm skoro tamci wyjężdzają z dołu mapy w nocy to będa pewenie jakos koło południa :p [/I][/B]
[B][I]myślę , że na 12 byłoby ok ?[/I][/B]

[B][I]a ja mam pytanie :diabloti:[/I][/B]

[B][I]powklejajcie swoje fotki żebym wiedziała kto jest kto :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]hmmm skoro tamci wyjężdzają z dołu mapy w nocy to będa pewenie jakos koło południa :p [/I][/B]

[B][I]a ja mam pytanie :diabloti:[/I][/B]

[B][I]powklejajcie swoje fotki żebym wiedziała kto jest kto :evil_lol:[/I][/B][/quote]
To ja odbierając M&T ok 13.30 (chyba) powinnyśmy być koło 14 xD
zdjęcia nie dam bo pouciekacie :evil_lol:

Posted

W tytule pisze, że są jeszcze miejsca...wchodzę a to 4-10 czyli akurat wtedy, kiedy mamy się wybrać na wakacje! :-o :placz: Chyba nie uda mi się już zmienić miejsca (chociaż czemu nie - jeszcze nie mamy zarezerwowanych nigdzie pokoi ani domów tylko na razie rozmyślamy), dlatego takie pytanie: Ile jest tych wolnych miejsc? Jeszcze się nie piszę, tak tylko pytam...

Posted

[quote name='Okamia']To ja odbierając M&T ok 13.30 (chyba) powinnyśmy być koło 14 xD
zdjęcia nie dam bo pouciekacie :evil_lol:[/quote]
[B][I]a na zlocie to z kartoenm na głowie bnędzie chodziła? :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]aaa to z Rose będziecie pasować do siebie :evil_lol:[/I][/B][/quote]

a dlaczego ja niby mam do niej pasować?:eviltong: ja nie będę ze skrzynką piwa na głowie chodzić, bo zakryje tym moją piękną twarz:loveu:

Posted

[quote name='rose']a dlaczego ja niby mam do niej pasować?:eviltong: ja nie będę ze skrzynką piwa na głowie chodzić, bo zakryje tym moją piękną twarz:loveu:[/quote]
Niektórzy to żyją w świecie iluzji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll:

Posted

[quote name='Justys95']W tytule pisze, że są jeszcze miejsca...wchodzę a to 4-10 czyli akurat wtedy, kiedy mamy się wybrać na wakacje! :-o :placz: Chyba nie uda mi się już zmienić miejsca (chociaż czemu nie - jeszcze nie mamy zarezerwowanych nigdzie pokoi ani domów tylko na razie rozmyślamy), dlatego takie pytanie: Ile jest tych wolnych miejsc? Jeszcze się nie piszę, tak tylko pytam...[/quote]

Z moich obliczeń wynika,że jest jeszcze 6 wolnych miejsc:eviltong: ale niech jeszcze Asia to potwierdzi;)

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Asiu...bo jak ja przyjadę w czwartek wieczorem to moe dopłacić za siebie[/I][/B] :p[/quote]
Jeśli jesteś już pewna kiedy przyjedziesz, to oczywiście możesz dopłacić. :p

O której mniej więcej powinniśmy się pojawić ?? tj. o której zaczyna się doba hotelowa :eviltong:?[/quote]
Doba hotelowa zaczyna się pewnie między 12 a 14, wkrótce będę dzwoniła do ośrodka, to wypytam o takie szczegóły. ;)

[quote name='Justys95']W tytule pisze, że są jeszcze miejsca...wchodzę a to 4-10 czyli akurat wtedy, kiedy mamy się wybrać na wakacje! :-o :placz: Chyba nie uda mi się już zmienić miejsca (chociaż czemu nie - jeszcze nie mamy zarezerwowanych nigdzie pokoi ani domów tylko na razie rozmyślamy), dlatego takie pytanie: Ile jest tych wolnych miejsc? Jeszcze się nie piszę, tak tylko pytam...[/quote]
[quote name='rose']Z moich obliczeń wynika,że jest jeszcze 6 wolnych miejsc:eviltong: ale niech jeszcze Asia to potwierdzi;)[/quote]
A z moich, że 5 :eviltong:, do tej pory liczyliśmy Esterę i Rinuś jako jedną osobę, a Estera może przyjedzie na weekend, więc jednak 2 miejsca będą zajęte.
Poza tym, zależy z iloma osobami chcesz przyjechać, bo domyslam się, że gdybyś jechała z kimś znajomym, to chciałabyś być razem z tą osobą w pokoju. Czyli musiałabym pomyśleć do jakiego domku Was wcisnąć.

I jeszcze jedna kwestia, domek nr 11 jest wolny dopiero od 6 sierpnia, ponieważ właścicielka ośrodka przez pomyłkę wynajęła go o 2 dni za długo komuś innemu. Czyli jakbyście chcieli, to możecie przyjechać od 6 sierpnia. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Jeśli jesteś już pewna kiedy przyjedziesz, to oczywiście możesz dopłacić. :p

;)[/quote][B][I]
będę pewna w przyszłym tyg...może byc?:p[/I] [/B]

Posted

Ten ktos kto bedzie na te 2 dni za dlugo pewnie przyjechal wypocząc a tu mu sie banda dogomaniaków zwali z setką psów :evil_lol: POZDROWIENIA DLA NICH :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]hmmm skoro tamci wyjężdzają z dołu mapy w nocy to będa pewenie jakos koło południa :p [/I][/B]
[/quote]

w końcu to nie jest koniec świata :eviltong: Będziemy samego rana :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia_&_Ginger'][B]A z moich, że 5 :eviltong:[/B], do tej pory liczyliśmy Esterę i Rinuś jako jedną osobę, a Estera może przyjedzie na weekend, więc jednak 2 miejsca będą zajęte.
[B] Poza tym, zależy z iloma osobami chcesz przyjechać, bo domyslam się, że gdybyś jechała z kimś znajomym, to chciałabyś być razem z tą osobą w pokoju. Czyli musiałabym pomyśleć do jakiego domku Was wcisnąć.[/B][/QUOTE]
Aha, dzięki. To jednak nie, bo jest nas siedem...albo osiem...:hmmmm: Nie ważne - i tak za mało. Idę szukać dalej...co prawda ja się nie zajmuję organizacją, ale jak dalej tak pójdzie to nam nic nie wyjdzie z tych wakacji, bo to co oni szukają to wszystko bez wolnych miejsc już jest ;)

Posted

Ok, nie ma sprawy :)

Asia, na początku mówiła, że najlepiej przyjechać ok. 14 ^^

Posted

[quote name='Justys95']Aha, dzięki. To jednak nie, bo jest nas siedem...albo osiem...:hmmmm: Nie ważne - i tak za mało. Idę szukać dalej...co prawda ja się nie zajmuję organizacją, ale jak dalej tak pójdzie to nam nic nie wyjdzie z tych wakacji, bo to co oni szukają to wszystko bez wolnych miejsc już jest ;)[/quote]
A to takie buty, to trzeba było od razu pisac, ze z taką bandą chcesz przyjechać. :evil_lol:
To ja tylko jeszcze dodam, że w domkach jest nawet 7 miejsc do spania, ponieważ są np. 3 łóżka podwójne i jedno pojedyncze. Jeśli jest Was grupka znajomych to spokojnie się zmieścicie i nie będzie Wam przeszkadzało, żeby spać z kimś w jednym łóżku. A dla osób, dla których zabraknie łóżek można wziąć dostawki (pani ma 10 dostawek, łóżek rozkładanych z grubej gąbki). Także pomyślcie jeszcze. Możecie wtedy mieć cały domek dla siebie od 6 sierpnia. :cool3:

O tej porze to rzeczywiście jest ogromny problem ze znalezieniem czegoś dla tylu osób, sama zawsze rezerwuję domki nad jeziorem, przynajmniej miesiąc, póltora wcześniej. ;)