Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widze, że wszyscy zapomnieli:diabloti:[CENTER][COLOR=Orange][SIZE=6][B]13
:cool3::cool3::cool3:
[/B][/SIZE][/COLOR][U][COLOR=Orange][/COLOR][/U][/CENTER]

Posted

nas prosze wypisac z listy, nie chce ryzykowac z Aresem. PO kastracji przeszła mu ochota na suczki, ale nadal jest agresywny do samcow, z sukami bawi sie pieknie, niestety z samcami nie potrafi, szczegolnie kiedy w poblizu jest haszczak Tzta (Maja)

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Do sanatorium dla czubków :diabloti:[/B][/I][/quote]

Ej no bez przesady, aż tak źle ze mną nie jest:eviltong: poczekaj, aż Tobie się coś kiedyś pomyli..:eviltong:

Posted

[quote name='Marta_Ares']nas prosze wypisac z listy, nie chce ryzykowac z Aresem. PO kastracji przeszła mu ochota na suczki, ale nadal jest agresywny do samcow, z sukami bawi sie pieknie, niestety z samcami nie potrafi, szczegolnie kiedy w poblizu jest haszczak Tzta (Maja)[/quote]
[I][B]to może bez psa przyjedziesz?[/B][/I]

Posted

Sprawdzam ilu namiotowiczów się wykruszy więc powysylam PW, ale jeśli się ktoś z tych osob tutaj w temacie siedzi niech się odezwie:
[COLOR=green][B]furciaczek
[/B][/COLOR][B][COLOR=green]marmara_19[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ulvhedinn
[/COLOR][/B][B][COLOR=green]diabełkowa[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Usia
[/COLOR][/B][COLOR=#000000][B][COLOR=green]sacred PIRANHA
[/COLOR][/B][/COLOR][B][COLOR=green]Anecioreczek
[/COLOR][/B][B][COLOR=green]Luzia&Funia
[/COLOR][/B][B][COLOR=green]Junka
[/COLOR][/B][B][COLOR=green]psiunia1
[/COLOR][/B][B][COLOR=green]kelpie0
[/COLOR][/B][B][COLOR=green]Virginia
[/COLOR][/B][B][COLOR=green]Lorien[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]anne269
[/COLOR][/B][B][COLOR=green]etka1973
[/COLOR][/B][B][COLOR=green]Marlena

[/COLOR][/B]Jestem ciekawa czy chociaż 50% z tej listy pojedzie na zlot:roll: bo z namiotowiczami baaardzo różnie bywa...

Posted

[quote name='Paulina87']A czy ktoś wybiera się teżdo Sierakowa PKS'em z Poznania? Bo mam bezpośredni naprzeciwko mnie więc chyba pojade pks'em. Tylko nie wiem jak potem dojść z niego do ośrodka.[/quote]
Z Poznania PKSy jeżdzą bezpośrednio do Sierakowa Letniska (nie so Sierakowa jako miejscowości) i przystanek jest zaraz przy ośrodkach. ;)

[quote name='Marta_Ares']nas prosze wypisac z listy, nie chce ryzykowac z Aresem. PO kastracji przeszła mu ochota na suczki, ale nadal jest agresywny do samcow, z sukami bawi sie pieknie, niestety z samcami nie potrafi, szczegolnie kiedy w poblizu jest haszczak Tzta (Maja)[/quote]
Oj Martuś, a tak się cieszyłam, że Was poznam. :placz:

[quote name='KaRa_']Sprawdzam ilu namiotowiczów się wykruszy więc powysylam PW, ale jeśli się ktoś z tych osob tutaj w temacie siedzi niech się odezwie:
[COLOR=green][B]furciaczek[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]marmara_19[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ulvhedinn[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]diabełkowa[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Usia[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][B][COLOR=green]sacred PIRANHA[/COLOR][/B]
[/COLOR][B][COLOR=green]Anecioreczek[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Luzia&Funia[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Junka[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]psiunia1[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]kelpie0[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Virginia[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Lorien[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]anne269[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]etka1973[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Marlena[/COLOR][/B]

Jestem ciekawa czy chociaż 50% z tej listy pojedzie na zlot:roll: bo z namiotowiczami baaardzo różnie bywa...[/quote]
Kara zrobiłam to samo i wychodzi na to, że:
[COLOR=green][B]furciaczek[/B] [COLOR=black]- jedzie[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=green][B]marmara_19[/B][/COLOR][COLOR=black] - brak odpowiedzi, może ktoś ma z nią kontakt?[/COLOR]
[COLOR=green][B]ulvhedin[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie[/COLOR]
[B][COLOR=green]diabełkowa[/COLOR][/B] - jedzie
[COLOR=green][B]Usia[/B] [/COLOR][COLOR=black]- brak odpowiedzi[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=green][B]sacred PIRANHA[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie z mężem[/COLOR]
[/COLOR][COLOR=green][B]Anecioreczek[/B][/COLOR][COLOR=black] - nie jedzie[/COLOR]
[COLOR=green][B]Luzia&Funia[/B] [/COLOR][COLOR=black]- jeszcze nie wie[/COLOR]
[COLOR=green][B]Junka[/B] [/COLOR][COLOR=black]- brak odpowiedzi[/COLOR]
[COLOR=green][B]psiunia1[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie[/COLOR]
[COLOR=green][B]kelpie0[/B] [/COLOR][COLOR=black]- brak odpowiedzi[/COLOR]
[COLOR=green][B]Virginia - [/B][/COLOR][COLOR=black]jedzie[/COLOR]
[B][COLOR=green]Lorien[/COLOR][/B] - jedzie
[COLOR=green][B]anne269 -[/B] [/COLOR][COLOR=black]brak odpowiedzi[/COLOR]
[COLOR=green][B]etka1973 -[/B] [/COLOR][COLOR=black]brak odpowiedzi[/COLOR]
[COLOR=green][B]Marlena -[/B] [/COLOR][COLOR=black]najprawdopodobniej nie[/COLOR]
[B][COLOR=green]Enchantress'ka[/COLOR][/B] - jeszcze nie wie

Do osób, którym mam nr tel. powysłam jeszcze smsy. ;)

Posted

[quote name='diabelkowa']a tam wykruszy ja bede na pewno! tylko kurde musze sobie jakis cieplejszy spiwor zalatwic :][/quote]
No ale zobacz ile osób jeszcze nie wie a zlocik za 2tyg niecałe, a ile osób na pewno nie jedzie :shake:. A co do śpiworka to na pewno się przyda cieplejszy ;)

Posted

z tego co gadalam z marmara to chyba nie jedzie.... no spiworek dobra rzecz bo jakos nie chce byc zgnieciona przez TZta jak powiem kochanie zimno mi ... ja tam wole miec duzo miejsca:evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']nie chce jednego zostawic, a drugiego zabrac, tym bardziej ze 9 mamy pokazy agility w toruniu i tam pewnie pojade[/quote]
[B][I]ooo agility jest? kurcze i mnie3 nie będzie?a gdzie dokładnie to ma być?[/I][/B]

[B][I]e co ssię przejmujecie ? :evil_lol: będzie więcej picia dla nas i więcej miejsca:evil_lol::eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś']

[B][I]e co ssię przejmujecie ? :evil_lol: będzie więcej picia dla nas i więcej miejsca:evil_lol::eviltong:[/I][/B][/quote]
A co ma picie do tego?:roll: każdy sam sobie kupuje alkohol jeśli chce więc to nie ma wpływu na namiotowiczów, bo organizator nie kupuje i nie ma podziałki.

Posted

[quote name='KaRa_']A co ma picie do tego?:roll: każdy sam sobie kupuje alkohol jeśli chce więc to nie ma wpływu na namiotowiczów, bo organizator nie kupuje i nie ma podziałki.[/quote]
[B][I]heh żartowałam przecież :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]przecież to było wiadome, że połowa się wykruszy :p[/I][/B]

Posted

Kurcze a ja tak marzyłam o tym,zeby Was wkońcu poznać.. a tutaj taki pech. Toffik najprawdopodobniej jutro będzie operowany. Ma straszne problemy z sercem i stany przedpadaczkowe (?). Nie damy rady. Teraz najważniejszy jest Toffik :-(. Trzymajcie za niego kciuki.

Posted

[quote name='Marlena:)']Kurcze a ja tak marzyłam o tym,zeby Was wkońcu poznać.. a tutaj taki pech. Toffik najprawdopodobniej jutro będzie operowany. Ma straszne problemy z sercem i stany przedpadaczkowe (?). Nie damy rady. Teraz najważniejszy jest Toffik :-(. Trzymajcie za niego kciuki.[/quote]
[B][I]jesssu co to się dzieje :shake::shake::shake:[/I][/B]

[B][I]Marlenka 3majcie się!![/I][/B]
[B][I]Toffik da radę!!! 3mamy kciuki i łapy za Toffika!![/I][/B]

Posted

Nagle zupełnie nagle ,wszyscy nie mają transportu .Wszystkim choruja psy itd itd.
Cóż za niespodzianka na przyszłość lepiej jeśli nie ma się 99% pewności ,ze się jedzie.Nie robić zamieszania i poprostu się nie zapisywać.

Posted

[quote name='olekg18']Nagle zupełnie nagle ,wszyscy nie mają transportu .Wszystkim choruja psy itd itd.
Cóż za niespodzianka na przyszłość lepiej jeśli nie ma się 99% pewności ,ze się jedzie.Nie robić zamieszania i poprostu się nie zapisywać.[/quote]
[B][I]Olek transport to transport...ale to , że czyjś pies zachorował to raczej nie jego wina?[/I][/B]
[B][I]spójrz na to z innej strony...[/I][/B]
[B][I]Transport da się przeskoczyć jeśli się tylko chce...ja nie mam transportu ale póki co jeszcze nie histeryzuję :evil_lol: [/I][/B]
[B][I]zacznę histeryzować 2 dni przed przyjazdem :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='magda_drakkar']Czy agility zlotowe jest wciąż aktualne? Bo nie wiem czy mam brać hopkę, a nikt nie pisze w tej sprawie;)[/quote]
chyba nadal aktualne:cool3: ale jak masz miejsce to wez hopke,na pewno sie przyda :)

a ja jestem ciekawa kto jeszcze pamięta o podchodach o 12 w nocy...:eviltong: