Magot Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Widze, że wszyscy zapomnieli:diabloti:[CENTER][COLOR=Orange][SIZE=6][B]13 :cool3::cool3::cool3: [/B][/SIZE][/COLOR][U][COLOR=Orange][/COLOR][/U][/CENTER] Quote
olekg89 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dla mnie 12 :P Bo ja wyjeżdżam już w niedziele z domu:P Quote
Marta_Ares Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 nas prosze wypisac z listy, nie chce ryzykowac z Aresem. PO kastracji przeszła mu ochota na suczki, ale nadal jest agresywny do samcow, z sukami bawi sie pieknie, niestety z samcami nie potrafi, szczegolnie kiedy w poblizu jest haszczak Tzta (Maja) Quote
rose Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Do sanatorium dla czubków :diabloti:[/B][/I][/quote] Ej no bez przesady, aż tak źle ze mną nie jest:eviltong: poczekaj, aż Tobie się coś kiedyś pomyli..:eviltong: Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Marta_Ares']nas prosze wypisac z listy, nie chce ryzykowac z Aresem. PO kastracji przeszła mu ochota na suczki, ale nadal jest agresywny do samcow, z sukami bawi sie pieknie, niestety z samcami nie potrafi, szczegolnie kiedy w poblizu jest haszczak Tzta (Maja)[/quote] [I][B]to może bez psa przyjedziesz?[/B][/I] Quote
Marta_Ares Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 nie chce jednego zostawic, a drugiego zabrac, tym bardziej ze 9 mamy pokazy agility w toruniu i tam pewnie pojade Quote
KaRa_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Sprawdzam ilu namiotowiczów się wykruszy więc powysylam PW, ale jeśli się ktoś z tych osob tutaj w temacie siedzi niech się odezwie: [COLOR=green][B]furciaczek [/B][/COLOR][B][COLOR=green]marmara_19[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]ulvhedinn [/COLOR][/B][B][COLOR=green]diabełkowa[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Usia [/COLOR][/B][COLOR=#000000][B][COLOR=green]sacred PIRANHA [/COLOR][/B][/COLOR][B][COLOR=green]Anecioreczek [/COLOR][/B][B][COLOR=green]Luzia&Funia [/COLOR][/B][B][COLOR=green]Junka [/COLOR][/B][B][COLOR=green]psiunia1 [/COLOR][/B][B][COLOR=green]kelpie0 [/COLOR][/B][B][COLOR=green]Virginia [/COLOR][/B][B][COLOR=green]Lorien[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]anne269 [/COLOR][/B][B][COLOR=green]etka1973 [/COLOR][/B][B][COLOR=green]Marlena [/COLOR][/B]Jestem ciekawa czy chociaż 50% z tej listy pojedzie na zlot:roll: bo z namiotowiczami baaardzo różnie bywa... Quote
Asia & Ginger Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [quote name='Paulina87']A czy ktoś wybiera się teżdo Sierakowa PKS'em z Poznania? Bo mam bezpośredni naprzeciwko mnie więc chyba pojade pks'em. Tylko nie wiem jak potem dojść z niego do ośrodka.[/quote] Z Poznania PKSy jeżdzą bezpośrednio do Sierakowa Letniska (nie so Sierakowa jako miejscowości) i przystanek jest zaraz przy ośrodkach. ;) [quote name='Marta_Ares']nas prosze wypisac z listy, nie chce ryzykowac z Aresem. PO kastracji przeszła mu ochota na suczki, ale nadal jest agresywny do samcow, z sukami bawi sie pieknie, niestety z samcami nie potrafi, szczegolnie kiedy w poblizu jest haszczak Tzta (Maja)[/quote] Oj Martuś, a tak się cieszyłam, że Was poznam. :placz: [quote name='KaRa_']Sprawdzam ilu namiotowiczów się wykruszy więc powysylam PW, ale jeśli się ktoś z tych osob tutaj w temacie siedzi niech się odezwie: [COLOR=green][B]furciaczek[/B][/COLOR] [B][COLOR=green]marmara_19[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]ulvhedinn[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]diabełkowa[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Usia[/COLOR][/B] [COLOR=#000000][B][COLOR=green]sacred PIRANHA[/COLOR][/B] [/COLOR][B][COLOR=green]Anecioreczek[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Luzia&Funia[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Junka[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]psiunia1[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]kelpie0[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Virginia[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Lorien[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]anne269[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]etka1973[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Marlena[/COLOR][/B] Jestem ciekawa czy chociaż 50% z tej listy pojedzie na zlot:roll: bo z namiotowiczami baaardzo różnie bywa...[/quote] Kara zrobiłam to samo i wychodzi na to, że: [COLOR=green][B]furciaczek[/B] [COLOR=black]- jedzie[/COLOR][/COLOR] [COLOR=green][B]marmara_19[/B][/COLOR][COLOR=black] - brak odpowiedzi, może ktoś ma z nią kontakt?[/COLOR] [COLOR=green][B]ulvhedin[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie[/COLOR] [B][COLOR=green]diabełkowa[/COLOR][/B] - jedzie [COLOR=green][B]Usia[/B] [/COLOR][COLOR=black]- brak odpowiedzi[/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=green][B]sacred PIRANHA[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie z mężem[/COLOR] [/COLOR][COLOR=green][B]Anecioreczek[/B][/COLOR][COLOR=black] - nie jedzie[/COLOR] [COLOR=green][B]Luzia&Funia[/B] [/COLOR][COLOR=black]- jeszcze nie wie[/COLOR] [COLOR=green][B]Junka[/B] [/COLOR][COLOR=black]- brak odpowiedzi[/COLOR] [COLOR=green][B]psiunia1[/B][/COLOR][COLOR=black] - jedzie[/COLOR] [COLOR=green][B]kelpie0[/B] [/COLOR][COLOR=black]- brak odpowiedzi[/COLOR] [COLOR=green][B]Virginia - [/B][/COLOR][COLOR=black]jedzie[/COLOR] [B][COLOR=green]Lorien[/COLOR][/B] - jedzie [COLOR=green][B]anne269 -[/B] [/COLOR][COLOR=black]brak odpowiedzi[/COLOR] [COLOR=green][B]etka1973 -[/B] [/COLOR][COLOR=black]brak odpowiedzi[/COLOR] [COLOR=green][B]Marlena -[/B] [/COLOR][COLOR=black]najprawdopodobniej nie[/COLOR] [B][COLOR=green]Enchantress'ka[/COLOR][/B] - jeszcze nie wie Do osób, którym mam nr tel. powysłam jeszcze smsy. ;) Quote
KaRa_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Wiedziałam przed samym zlotem wiara najbardziej się wykrusza:angryy::angryy::angryy: Quote
diabelkowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 a tam wykruszy ja bede na pewno! tylko kurde musze sobie jakis cieplejszy spiwor zalatwic :] Quote
KaRa_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='diabelkowa']a tam wykruszy ja bede na pewno! tylko kurde musze sobie jakis cieplejszy spiwor zalatwic :][/quote] No ale zobacz ile osób jeszcze nie wie a zlocik za 2tyg niecałe, a ile osób na pewno nie jedzie :shake:. A co do śpiworka to na pewno się przyda cieplejszy ;) Quote
diabelkowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 z tego co gadalam z marmara to chyba nie jedzie.... no spiworek dobra rzecz bo jakos nie chce byc zgnieciona przez TZta jak powiem kochanie zimno mi ... ja tam wole miec duzo miejsca:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Marta_Ares']nie chce jednego zostawic, a drugiego zabrac, tym bardziej ze 9 mamy pokazy agility w toruniu i tam pewnie pojade[/quote] [B][I]ooo agility jest? kurcze i mnie3 nie będzie?a gdzie dokładnie to ma być?[/I][/B] [B][I]e co ssię przejmujecie ? :evil_lol: będzie więcej picia dla nas i więcej miejsca:evil_lol::eviltong:[/I][/B] Quote
KaRa_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]e co ssię przejmujecie ? :evil_lol: będzie więcej picia dla nas i więcej miejsca:evil_lol::eviltong:[/I][/B][/quote] A co ma picie do tego?:roll: każdy sam sobie kupuje alkohol jeśli chce więc to nie ma wpływu na namiotowiczów, bo organizator nie kupuje i nie ma podziałki. Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='KaRa_']A co ma picie do tego?:roll: każdy sam sobie kupuje alkohol jeśli chce więc to nie ma wpływu na namiotowiczów, bo organizator nie kupuje i nie ma podziałki.[/quote] [B][I]heh żartowałam przecież :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]przecież to było wiadome, że połowa się wykruszy :p[/I][/B] Quote
Marlena:) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Kurcze a ja tak marzyłam o tym,zeby Was wkońcu poznać.. a tutaj taki pech. Toffik najprawdopodobniej jutro będzie operowany. Ma straszne problemy z sercem i stany przedpadaczkowe (?). Nie damy rady. Teraz najważniejszy jest Toffik :-(. Trzymajcie za niego kciuki. Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Marlena:)']Kurcze a ja tak marzyłam o tym,zeby Was wkońcu poznać.. a tutaj taki pech. Toffik najprawdopodobniej jutro będzie operowany. Ma straszne problemy z sercem i stany przedpadaczkowe (?). Nie damy rady. Teraz najważniejszy jest Toffik :-(. Trzymajcie za niego kciuki.[/quote] [B][I]jesssu co to się dzieje :shake::shake::shake:[/I][/B] [B][I]Marlenka 3majcie się!![/I][/B] [B][I]Toffik da radę!!! 3mamy kciuki i łapy za Toffika!![/I][/B] Quote
olekg89 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nagle zupełnie nagle ,wszyscy nie mają transportu .Wszystkim choruja psy itd itd. Cóż za niespodzianka na przyszłość lepiej jeśli nie ma się 99% pewności ,ze się jedzie.Nie robić zamieszania i poprostu się nie zapisywać. Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='olekg18']Nagle zupełnie nagle ,wszyscy nie mają transportu .Wszystkim choruja psy itd itd. Cóż za niespodzianka na przyszłość lepiej jeśli nie ma się 99% pewności ,ze się jedzie.Nie robić zamieszania i poprostu się nie zapisywać.[/quote] [B][I]Olek transport to transport...ale to , że czyjś pies zachorował to raczej nie jego wina?[/I][/B] [B][I]spójrz na to z innej strony...[/I][/B] [B][I]Transport da się przeskoczyć jeśli się tylko chce...ja nie mam transportu ale póki co jeszcze nie histeryzuję :evil_lol: [/I][/B] [B][I]zacznę histeryzować 2 dni przed przyjazdem :evil_lol:[/I][/B] Quote
Rawa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Tofficzku, uda się! Zobaczysz, będzie OK. ;) Trzymamy kciuki! Quote
Basia i Barni Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Tak To Jest Jak Ktos Ma Słomiany Zapał - Nie Jedzie - Ale Jesli Pies Choruje Tez Bym Niejechała Quote
Magot Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Czy agility zlotowe jest wciąż aktualne? Bo nie wiem czy mam brać hopkę, a nikt nie pisze w tej sprawie;) Quote
basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='magda_drakkar']Czy agility zlotowe jest wciąż aktualne? Bo nie wiem czy mam brać hopkę, a nikt nie pisze w tej sprawie;)[/quote] chyba nadal aktualne:cool3: ale jak masz miejsce to wez hopke,na pewno sie przyda :) a ja jestem ciekawa kto jeszcze pamięta o podchodach o 12 w nocy...:eviltong: Quote
Recommended Posts