M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Okamia']Dać Ci teraz spisa autobusów Poznań - Pniewy czy jak się zdecydujesz?? :evil_lol:[/quote] ja bym wolała pociąg od razu do Pniewów [czy jak to tam się pisze xP] :eviltong::eviltong: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='M&T']ja bym wolała pociąg od razu do Pniewów [czy jak to tam się pisze xP] :eviltong::eviltong:[/quote] Pniew - Pniewy :eviltong::eviltong: Nie ma u nas pociągów :evil_lol: na takie zadupia pociągi nie jeżdżą bo tory nam ukradli :evil_lol: Jak zdecydujesz się konkretnie co i jak to pisz na pw lub gg :p Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 to najlepiej chyba będzie zostać przy tych Wronkach ;) Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='M&T']to najlepiej chyba będzie zostać przy tych Wronkach ;)[/quote] Jak chceta :evil_lol: Quote
Estera Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]nic różowego nie będzie miało moje dziecko !!!!!!!!!!!!:diabloti:[/B][/I] [/quote]a ja już kupiłam rushofe śpioszki i czapeczkę :placz: Quote
Rinuś Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Estera']a ja już kupiłam rushofe śpioszki i czapeczkę :placz:[/quote] [I][B]to musisz to wywalić :diabloti:[/B][/I] Quote
olekg89 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Nie będzie dzieci ,Kasia mnie zdradziła. Ale my z wiq też nie próżnowaliśmy:Pdo teraz wyciągam sobie kłosy zboża z włosów:P Quote
Basia i Barni Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 czy to bedzie zlot dogomaniaków czy ośrodek prokreacji ????:diabloti: bo ja po ślubie mam zamiar uzyc zycia z moimi owłosionymi dzieciakami Quote
Rinuś Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Basia i Barni']czy to bedzie zlot dogomaniaków czy ośrodek prokreacji ????:diabloti: bo ja po ślubie mam zamiar uzyc zycia z moimi owłosionymi dzieciakami[/quote] [I][B]chcesz do naszego diomku na weekend wpaść ? :evil_lol: to uzyjesz życia :diabloti:[/B][/I] Quote
rose Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][B]15 [SIZE=2][COLOR=Black]no musiałam :eviltong:[/COLOR][/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Rinuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='olekg18']Czarek z Bystrą nie wpuszczą !!!!!!!!![/quote] [B]Basi ? :eviltong:[/B] Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=2][COLOR=Black]no musiałam :eviltong:[/COLOR][/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/quote] uzależnienie :shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='M&T']uzależnienie :shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To trochę mało powiedziane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja to dla Waszego dobra robie, żebyście nie zapomnieli przyjechać na zlot:evil_lol: i żebym ja tym samym nie zapomniała, bo beze mnie to już tak fajnie nie będzie:eviltong: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='rose']Ja to dla Waszego dobra robie, żebyście nie zapomnieli przyjechać na zlot:evil_lol: i żebym ja tym samym nie zapomniała, bo beze mnie to już tak fajnie nie będzie:eviltong:[/quote] Niektórzy to lubią sobie wlewać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Tylko Rose Wam zapewni tance na stole podczas zlotu:evil_lol: będzie Wam robić za fryzjerkę trzymając w ręku degażówki Gingerki od Asi :evil_lol: Quote
wiq Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Rinuś'][B]Basi ? :eviltong:[/B][/quote] też:diabloti: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='KaRa_']Tylko Rose Wam zapewni tance na stole podczas zlotu:evil_lol: będzie Wam robić za fryzjerkę trzymając w ręku degażówki Gingerki od Asi :evil_lol:[/quote] Zaczynam się bać xD wezmę coś mocnego chyba ze sobą by o tym nie pamiętać :evil_lol: Quote
rose Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='KaRa_']Tylko Rose Wam zapewni tance na stole podczas zlotu:evil_lol: będzie Wam robić za fryzjerkę trzymając w ręku degażówki Gingerki od Asi :evil_lol:[/quote] Zapomniałaś o parzeniu herbaty:diabloti: ale, żeby nie było nie ja wam tylko Wy mi:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='wiq']też:diabloti:[/quote] [B][I]czy ja czegoś nie wiem ? :razz:[/I][/B] Quote
Asia & Ginger Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='KaRa_']Tylko Rose Wam zapewni tance na stole podczas zlotu:evil_lol: będzie Wam robić za fryzjerkę trzymając w ręku degażówki Gingerki od Asi :evil_lol:[/quote] W tym roku wezmę również maszynkę do strzyżenia, więc Ania będzie mogła jeszcze bardziej się wykazać w sztuce fryzjerskiej. :cool3: :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']W tym roku wezmę również maszynkę do strzyżenia, więc Ania będzie mogła jeszcze bardziej się wykazać w sztuce fryzjerskiej. :cool3: :evil_lol:[/quote] Tylko niech nie wpadnie czasem na pomysł ogolenia Huszczaka :evil_lol: jak moi znajomi twierdząc że robią to by mu za gorąco nie było :evil_lol: Quote
rose Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Okamia']Tylko niech nie wpadnie czasem na pomysł ogolenia Huszczaka :evil_lol: jak moi znajomi twierdząc że robią to by mu za gorąco nie było :evil_lol:[/quote] Ja będę ludzi strzygła:evil_lol: na łyso:diabloti: Quote
Recommended Posts