Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Okamia']Dać Ci teraz spisa autobusów Poznań - Pniewy czy jak się zdecydujesz?? :evil_lol:[/quote]

ja bym wolała pociąg od razu do Pniewów [czy jak to tam się pisze xP] :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='M&T']ja bym wolała pociąg od razu do Pniewów [czy jak to tam się pisze xP] :eviltong::eviltong:[/quote]
Pniew - Pniewy :eviltong::eviltong:

Nie ma u nas pociągów :evil_lol: na takie zadupia pociągi nie jeżdżą bo tory nam ukradli :evil_lol: Jak zdecydujesz się konkretnie co i jak to pisz na pw lub gg :p

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]nic różowego nie będzie miało moje dziecko !!!!!!!!!!!!:diabloti:[/B][/I]
[/quote]a ja już kupiłam rushofe śpioszki i czapeczkę :placz:

Posted

[quote name='Basia i Barni']czy to bedzie zlot dogomaniaków czy ośrodek prokreacji ????:diabloti:

bo ja po ślubie mam zamiar uzyc zycia z moimi owłosionymi dzieciakami[/quote]
[I][B]chcesz do naszego diomku na weekend wpaść ? :evil_lol: to uzyjesz życia :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=2][COLOR=Black]no musiałam :eviltong:[/COLOR][/SIZE]
[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/quote]

uzależnienie :shake::shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja to dla Waszego dobra robie, żebyście nie zapomnieli przyjechać na zlot:evil_lol: i żebym ja tym samym nie zapomniała, bo beze mnie to już tak fajnie nie będzie:eviltong:

Posted

[quote name='rose']Ja to dla Waszego dobra robie, żebyście nie zapomnieli przyjechać na zlot:evil_lol: i żebym ja tym samym nie zapomniała, bo beze mnie to już tak fajnie nie będzie:eviltong:[/quote]
Niektórzy to lubią sobie wlewać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tylko Rose Wam zapewni tance na stole podczas zlotu:evil_lol: będzie Wam robić za fryzjerkę trzymając w ręku degażówki Gingerki od Asi :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Tylko Rose Wam zapewni tance na stole podczas zlotu:evil_lol: będzie Wam robić za fryzjerkę trzymając w ręku degażówki Gingerki od Asi :evil_lol:[/quote]

Zaczynam się bać xD wezmę coś mocnego chyba ze sobą by o tym nie pamiętać :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Tylko Rose Wam zapewni tance na stole podczas zlotu:evil_lol: będzie Wam robić za fryzjerkę trzymając w ręku degażówki Gingerki od Asi :evil_lol:[/quote]

Zapomniałaś o parzeniu herbaty:diabloti: ale, żeby nie było nie ja wam tylko Wy mi:evil_lol:

Posted

W tym roku wezmę również maszynkę do strzyżenia, więc Ania będzie mogła jeszcze bardziej się wykazać w sztuce fryzjerskiej. :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']W tym roku wezmę również maszynkę do strzyżenia, więc Ania będzie mogła jeszcze bardziej się wykazać w sztuce fryzjerskiej. :cool3: :evil_lol:[/quote]
Tylko niech nie wpadnie czasem na pomysł ogolenia Huszczaka :evil_lol: jak moi znajomi twierdząc że robią to by mu za gorąco nie było :evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Tylko niech nie wpadnie czasem na pomysł ogolenia Huszczaka :evil_lol: jak moi znajomi twierdząc że robią to by mu za gorąco nie było :evil_lol:[/quote]

Ja będę ludzi strzygła:evil_lol: na łyso:diabloti: