Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']

[B][I]ejj krew jej leci z mordy :diabloti:[/I][/B][/quote]
zapomniałam śliniaczka :diabloti:

hahaha a Diuka(chyba tak ma na imie,mam nadzieje,ze nie pomylilam;) ) Rinusiowa obetnij na zlocie po pijaku:diabloti: bedzie bossski:loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']zapomniałam śliniaczka :diabloti:

hahaha a Diuka(chyba tak ma na imie,mam nadzieje,ze nie pomylilam;) ) Rinusiowa obetnij na zlocie po pijaku:diabloti: bedzie bossski:loveu:[/quote]
Duke bynajmniej się nie da:diabloti: i na libacje będzie on spał w swojej klateczce ;)

Posted

[quote name='basia bonnie']Haha pełna ochrona przed Rinusiową:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Chyba Was przed moim psem ;)już przedtem było o Duke pisane jaki z niego ADHD i komu to przeszkadza:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Chyba Was przed moim psem ;)już przedtem było o Duke pisane jaki z niego ADHD i komu to przeszkadza:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Kurde,to ja tez musze wziąc klatke... bo moja tez lekkie ADHD ma:lol: Ale zawsze ją Rinusiowa może nożyczkami uciszyć hahaha:evil_lol::evil_lol: a tak na serio to pod wieczór ona jest najbardziej aktywna tzn. wymyśla sobie nowe zabawy:lol:, ale tak po 23,24 to pada:diabloti: Ale ona jest mała,więc łatwo ją okiełznać :D

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]eee u mnie troche więcej niż 20 dni a ja nadal nie mam transportu :evil_lol:[/I][/B][/quote]ja też ni mom :niewiem:
Rinusiowa jak Ty tak lubisz psy strzyc to moją Diunę możesz :diabloti: Bo ona to powinna być strzyżona raz w miesiącu, ale nie mam czasu :niewiem:

pe es dziewczyny a za psy to na miejscu płacimy?

Posted

[quote name='Estera']ja też ni mom :niewiem:
Rinusiowa jak Ty tak lubisz psy strzyc to moją Diunę możesz :diabloti: Bo ona to powinna być strzyżona raz w miesiącu, ale nie mam czasu :niewiem:

pe es dziewczyny a za psy to na miejscu płacimy?[/quote]
[B][I]haha oczywiście kochanie , że moge ja ostrzyć :evil_lol::evil_lol: ale jak ona potem będzie wyglądała to ja za to nie odpowiadam :diabloti:[/I][/B]

[B][I]gdybyś jechała w piątek tak jak ja to jakoś byśmy się zabrały...a tak to lipton...:placz:[/I][/B]

Posted

[quote name='basia bonnie']Haha pełna ochrona przed Rinusiową:evil_lol::evil_lol:[/quote]
[B][I]jak to przede mną :evil_lol: ja Olka BĘDĘ strzygła :diabloti:[/I][/B]

Posted

Na zlot nawet mój brat wpadnie ostatnio się wypytywał kto będzie z tych co zna:evil_lol: jak powiedziałam Rose to,że nie jedzie, ale jak powiedziałam Asia to powiedział,że się zastanowi:evil_lol: ale niestety powiedziałam mu,że domek Asi już cały zajęty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Na zlot nawet mój brat wpadnie ostatnio się wypytywał kto będzie z tych co zna:evil_lol: jak powiedziałam Rose to,że nie jedzie, ale jak powiedziałam Asia to powiedział,że się zastanowi:evil_lol: ale niestety powiedziałam mu,że domek Asi już cały zajęty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[B][I]powiedz mu , że ja jadę to przyjedzie na baUk :diabloti:[/I][/B]

Posted

a tam ADHD - da się im wycisk i będą grzeczne :loveu:

moje słodkie pieseczki
[IMG]http://img182.imageshack.us/img182/6034/s100708030fe0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Okamia']To nie fair :roll: ja też wczoraj wysłałam :roll: [/quote]
Jutro może już dojdą. ;)

[quote name='KaRa_']Mój pies strasznie obrósł na wakacje:evil_lol:wiec chetnie w jeziorku bedzie plywal z jego kochana seterzyca od plywania
[URL]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/as3.jpg[/URL]
Asia prawda,że mu trochę sierści przybyło??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
O rany, rzeczywiście sporo futra mu przybyło. :-o :cool3:
Ale będzie czochranko. :multi: :loveu:

[quote name='KaRa_']Na zlot nawet mój brat wpadnie ostatnio się wypytywał kto będzie z tych co zna:evil_lol: jak powiedziałam Rose to,że nie jedzie, ale jak powiedziałam Asia to powiedział,że się zastanowi:evil_lol: ale niestety powiedziałam mu,że domek Asi już cały zajęty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
O mamciu, znowu ten zboczek, co to łapki go swędzą. :placz: :mad: :diabloti:

[quote name='Rinuś'][B][I]powiedz mu , że ja jadę to przyjedzie na baUk :diabloti:[/I][/B][/quote]
Ty się Rinusiowa zajmij Olkiem. :mad:

[quote name='Dobcia']wpłaciłam dziś kaske;)[/quote]
Super. :p

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Ty się Rinusiowa zajmij Olkiem. :mad:
[/quote]
[B][I]zajmę się zajjmę :evil_lol: ale ja lubię mieć różnorodność:diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='basia bonnie']Noo po wycisku to padną :loveu: np. po tropieniu, o! :diabloti:

Wiq, ale obrażone :evil_lol: szczególnie Ada :cool3: (chyba się juz nauczylam rozrozniac :P)[/quote]

no.. tropy, aporciki, pływanko, szkolonko, frisbee i powinny paść:cool3:

Ada to ta w skórzanym:cool3:

[quote name='Mysia_'][URL]http://img182.imageshack.us/img182/6034/s100708030fe0.jpg[/URL] śliczne :loveu:[/quote]

moje rotfajlery i wilczur:loveu:

Posted

[quote name='wiq']no.. tropy, aporciki, pływanko, szkolonko, frisbee i powinny paść:cool3:

Ada to ta w skórzanym:cool3:
[/quote]
hehe no ja wlaśnie bd zamawiac frisbee:)

Tak wlasnie myslalam!!:multi: bo ona z taką miną obrażoną;)