Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [B][I]Kara..ogolimy go na zlocie :diabloti:[/I][/B] Quote
KaRa_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Kara..ogolimy go na zlocie :diabloti:[/I][/B][/quote] Psss on jeszcze musi obrosnąć a nie łysieć:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]ejj krew jej leci z mordy :diabloti:[/I][/B][/quote] zapomniałam śliniaczka :diabloti: hahaha a Diuka(chyba tak ma na imie,mam nadzieje,ze nie pomylilam;) ) Rinusiowa obetnij na zlocie po pijaku:diabloti: bedzie bossski:loveu: Quote
KaRa_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='basia bonnie']zapomniałam śliniaczka :diabloti: hahaha a Diuka(chyba tak ma na imie,mam nadzieje,ze nie pomylilam;) ) Rinusiowa obetnij na zlocie po pijaku:diabloti: bedzie bossski:loveu:[/quote] Duke bynajmniej się nie da:diabloti: i na libacje będzie on spał w swojej klateczce ;) Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='KaRa_']Duke bynajmniej się nie da:diabloti: i na libacje będzie on spał w swojej klateczce ;)[/quote] Haha pełna ochrona przed Rinusiową:evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Haha pełna ochrona przed Rinusiową:evil_lol::evil_lol:[/quote] Chyba Was przed moim psem ;)już przedtem było o Duke pisane jaki z niego ADHD i komu to przeszkadza:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='KaRa_']Chyba Was przed moim psem ;)już przedtem było o Duke pisane jaki z niego ADHD i komu to przeszkadza:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Kurde,to ja tez musze wziąc klatke... bo moja tez lekkie ADHD ma:lol: Ale zawsze ją Rinusiowa może nożyczkami uciszyć hahaha:evil_lol::evil_lol: a tak na serio to pod wieczór ona jest najbardziej aktywna tzn. wymyśla sobie nowe zabawy:lol:, ale tak po 23,24 to pada:diabloti: Ale ona jest mała,więc łatwo ją okiełznać :D Quote
Estera Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]eee u mnie troche więcej niż 20 dni a ja nadal nie mam transportu :evil_lol:[/I][/B][/quote]ja też ni mom :niewiem: Rinusiowa jak Ty tak lubisz psy strzyc to moją Diunę możesz :diabloti: Bo ona to powinna być strzyżona raz w miesiącu, ale nie mam czasu :niewiem: pe es dziewczyny a za psy to na miejscu płacimy? Quote
KaRa_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A ja mam,a ja mam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak psy na miejscu Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Estera']ja też ni mom :niewiem: Rinusiowa jak Ty tak lubisz psy strzyc to moją Diunę możesz :diabloti: Bo ona to powinna być strzyżona raz w miesiącu, ale nie mam czasu :niewiem: pe es dziewczyny a za psy to na miejscu płacimy?[/quote] [B][I]haha oczywiście kochanie , że moge ja ostrzyć :evil_lol::evil_lol: ale jak ona potem będzie wyglądała to ja za to nie odpowiadam :diabloti:[/I][/B] [B][I]gdybyś jechała w piątek tak jak ja to jakoś byśmy się zabrały...a tak to lipton...:placz:[/I][/B] Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Tylko my z Karą takie zorganizowane i już mamy transport, a jak! :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Haha pełna ochrona przed Rinusiową:evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]jak to przede mną :evil_lol: ja Olka BĘDĘ strzygła :diabloti:[/I][/B] Quote
KaRa_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Na zlot nawet mój brat wpadnie ostatnio się wypytywał kto będzie z tych co zna:evil_lol: jak powiedziałam Rose to,że nie jedzie, ale jak powiedziałam Asia to powiedział,że się zastanowi:evil_lol: ale niestety powiedziałam mu,że domek Asi już cały zajęty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='KaRa_']Na zlot nawet mój brat wpadnie ostatnio się wypytywał kto będzie z tych co zna:evil_lol: jak powiedziałam Rose to,że nie jedzie, ale jak powiedziałam Asia to powiedział,że się zastanowi:evil_lol: ale niestety powiedziałam mu,że domek Asi już cały zajęty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]powiedz mu , że ja jadę to przyjedzie na baUk :diabloti:[/I][/B] Quote
wiq Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 a tam ADHD - da się im wycisk i będą grzeczne :loveu: moje słodkie pieseczki [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/6034/s100708030fe0.jpg[/IMG] Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Noo po wycisku to padną :loveu: np. po tropieniu, o! :diabloti: Wiq, ale obrażone :evil_lol: szczególnie Ada :cool3: (chyba się juz nauczylam rozrozniac :P) Quote
Mysia_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [URL]http://img182.imageshack.us/img182/6034/s100708030fe0.jpg[/URL] śliczne :loveu: Quote
Dobcia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 dobrze że mojemu nie ma co obcinać:evil_lol: wpłaciłam dziś kaske;) Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [B][I]zabiję Was!! nie widze fot :angryy:[/I][/B] Quote
rose Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ty się tak Kara nie ciesz na ten transport, bo wiesz jak to z Komarem, zaraz mu coś wypadnie i powie, że na zlot nie jedzie:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Okamia']To nie fair :roll: ja też wczoraj wysłałam :roll: [/quote] Jutro może już dojdą. ;) [quote name='KaRa_']Mój pies strasznie obrósł na wakacje:evil_lol:wiec chetnie w jeziorku bedzie plywal z jego kochana seterzyca od plywania [URL]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/as3.jpg[/URL] Asia prawda,że mu trochę sierści przybyło??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] O rany, rzeczywiście sporo futra mu przybyło. :-o :cool3: Ale będzie czochranko. :multi: :loveu: [quote name='KaRa_']Na zlot nawet mój brat wpadnie ostatnio się wypytywał kto będzie z tych co zna:evil_lol: jak powiedziałam Rose to,że nie jedzie, ale jak powiedziałam Asia to powiedział,że się zastanowi:evil_lol: ale niestety powiedziałam mu,że domek Asi już cały zajęty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] O mamciu, znowu ten zboczek, co to łapki go swędzą. :placz: :mad: :diabloti: [quote name='Rinuś'][B][I]powiedz mu , że ja jadę to przyjedzie na baUk :diabloti:[/I][/B][/quote] Ty się Rinusiowa zajmij Olkiem. :mad: [quote name='Dobcia']wpłaciłam dziś kaske;)[/quote] Super. :p Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Ty się Rinusiowa zajmij Olkiem. :mad: [/quote] [B][I]zajmę się zajjmę :evil_lol: ale ja lubię mieć różnorodność:diabloti:[/I][/B] Quote
wiq Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Noo po wycisku to padną :loveu: np. po tropieniu, o! :diabloti: Wiq, ale obrażone :evil_lol: szczególnie Ada :cool3: (chyba się juz nauczylam rozrozniac :P)[/quote] no.. tropy, aporciki, pływanko, szkolonko, frisbee i powinny paść:cool3: Ada to ta w skórzanym:cool3: [quote name='Mysia_'][URL]http://img182.imageshack.us/img182/6034/s100708030fe0.jpg[/URL] śliczne :loveu:[/quote] moje rotfajlery i wilczur:loveu: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='wiq']no.. tropy, aporciki, pływanko, szkolonko, frisbee i powinny paść:cool3: Ada to ta w skórzanym:cool3: [/quote] hehe no ja wlaśnie bd zamawiac frisbee:) Tak wlasnie myslalam!!:multi: bo ona z taką miną obrażoną;) Quote
Mysia_ Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 widze, że już nikomu nie chce się odliczać :evil_lol: Ile zostało 18? :eviltong::eviltong::eviltong: Ja znikam na kilka dni ;) Quote
Recommended Posts