Anecioreczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 OOOO... I nikt nas o Tym nie powiadomił:shake: ładnie ładnie:shake: Anecioreczek+psy 1 bądź 2-Domek :diabloti: (na Namiot sie nie pisze już nigdy w życiu!:shake:) Quote
olekg89 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Mam nadzieję ,że Atos nie drze ryja non stop.I że nie rzuca się na wszystko co ma 4 nogi.I że nie będziesz płakać jak Czarek będzie chciał go zdominować? Quote
Anecioreczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='olekg18']Mam nadzieję ,że Atos nie drze ryja non stop.I że nie rzuca się na wszystko co ma 4 nogi.I że nie będziesz płakać jak Czarek będzie chciał go zdominować?[/quote] Własnie dlatego zastnawiam się nad wzięciem go,zwłaszcza ze w tym roku na bank chce byc w domku,a domek i atos plus inne obce psy...hmm niewiem... Jeszcze pomyśle nad nim...Bo niechce go znowu trzymac 22/24h przywiązanego do czegos:shake: a w Tym roku jade sama,i to na bank pociągami czy czymś tam bo niema kto mnie zawiesc,wiec kolejny problem z trzymaniem ich dwóch plus bagaż. Quote
olekg89 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 No właśnie.Bo to ani dla ciebie ani dla niego wypoczynek. Quote
Anecioreczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Niewiem,jeszcze zobaczymy. Na zlot napewno pojade,ale czy z dwoma psami czy z jednym to sie zobaczy.Bardzo bym chciała go wziąsc,nawet zastanawialam się nad nim samym,bez Kory,bo z nim podróż jest bezpieczniejsza,ale kurcze jest wiele za i przeciw... Nie no zobaczymy do zlotu jeszcze ponad pół roku ;) Quote
Asia & Ginger Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Anecioreczek']OOOO... I nikt nas o Tym nie powiadomił:shake: ładnie ładnie:shake:[/quote] :oops: [quote name='Anecioreczek']Anecioreczek+psy 1 bądź 2-Domek :diabloti: (na Namiot sie nie pisze już nigdy w życiu!:shake:)[/quote] Już zapisuję. ;) Namiot bee... :shake: Quote
Anecioreczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Joanno,tak własnie wstydź się:eviltong::eviltong: Quote
tusia. Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='BlackSheWolf']myslałam, że Kleksiu, Jacky i Zunia się spotkaja :roll::loveu:[/quote] Takie cudowne trio :loveu::loveu: Może jadę, zobaczy się gdzie będzie :razz::razz: Quote
BlackSheWolf Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Martya']Takie cudowne trio :loveu::loveu: [B]Może jadę, zobaczy się gdzie będzie[/B] :razz::razz:[/quote] a no :) ja proponuje środek Polski :D woj. Łodzkie :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Nie łódzie! Nie łódzkie. Sprzeciw. :-D Dla mnie najlepsze mazowieckie, no może być też wielkopolskie. Quote
Kincia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='BlackSheWolf']a no :) ja proponuje środek Polski :D woj. Łodzkie :evil_lol:[/quote] TAK jestem za :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 a dlaczego namiot bee?? ja juz tyle razy bylam w wakacje pod namiotem z psem i nie bylo tak zle:evil_lol: szczegolnie jak ma sie duzy namiot:lol: Quote
olekg89 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Znów robi się bajzel.Więc na czacik prosze;)Potem nie będzie można nic znaleść(już nie można):P Quote
olekg89 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 W namiocie jest zimno,wilgotno,wali wilgocią .Psom jest zimno .Nie da rady się wyspać Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 zalezy do pogody, w kwietniu tez sie da spac w namioce (sprawdzalam w tym roku:evil_lol:- nie polecam za zimno) A jesli jest materac i odpowiedni porzadek wszystko jest ok no ale jak kto woli;) Quote
Asia & Ginger Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Otóż to! W namiocie jest ciasno, niewygodnie, łażą robale. Zresztą strach zostawic rzeczy i iść sobie, zawsze ktoś musi pilnować. Poza tym jest znacznie więcej rzeczy do targania, namiot, śpiwór, materac. Dla mnie odpada. :shake: Poza tym nie ma to jak przytulny domek, deszcz na głowę się nie leje, można się poruszać na stojąco. Woda jest na miejscu, łazienka i kuchnia. Ja to jestem wygodnicka. :cool3: :lol: Quote
olekg89 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja też 3 zloty spałem w namiocie,i było mi zimno i wogóle. Teraz bd spał w domku i będzie mi cieplutko:) Quote
sacred PIRANHA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 dobra ...jeszcze nie wiem jak to zrobie, ale prosze zmienic u mnie na 2 psy ... wilczarka jest grzeczna z kazdym chce sie bawic..oprocz yorkow...ma do nich uraz hehe ale to sie przejawia tylko tym ze omija szerokim lukiem, takze bez obaw:):):) Quote
Asia & Ginger Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Niki-lidka']dobra ...jeszcze nie wiem jak to zrobie, ale prosze zmienic u mnie na 2 psy ... wilczarka jest grzeczna z kazdym chce sie bawic..oprocz yorkow...ma do nich uraz hehe ale to sie przejawia tylko tym ze omija szerokim lukiem, takze bez obaw:):):)[/quote] Już zmieniam. :p Wreszcie poznam jakiegoś wilczarza. :multi: Quote
orzech Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 asia a u mnie skresl osobe, bo niestety termin jej nie pasi. dla mnie to nawet lepiej bo sobie poszaleje :D Quote
Asia & Ginger Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='orzech']asia a u mnie skresl osobe, bo niestety termin jej nie pasi. dla mnie to nawet lepiej bo sobie poszaleje :D[/quote] :cool3: :evil_lol: Quote
Paulina87 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 A czy jest już jakiś podział kto z kim będzie w domku? Kto mnie przygarnie? Quote
Asia & Ginger Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Paulina87']A czy jest już jakiś podział kto z kim będzie w domku? Kto mnie przygarnie?[/quote] Podziału na razie niet. ;) Poczekamy z tym do końca terminu zgłoszeń. Ale między sobą jak najbardziej możecie już ustalać, kto z kim chce być w domku, później mi podacie co i jak, żebym to uwzględniła. ;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ja bede na trawniku nocowac, bo olek mnie przegoni z domku od orzecha...a jak bez orzecha to ja nie chce....wiec zostaje trawka:):):) Quote
KaRa_ Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Paulina87']A czy jest już jakiś podział kto z kim będzie w domku? Kto mnie przygarnie?[/quote] W naszym domku już jest podział:evil_lol:pewnie wyjdzie wiecej ludzi niz lozek:lol: Quote
Recommended Posts