Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']Mam nadzieję ,że Atos nie drze ryja non stop.I że nie rzuca się na wszystko co ma 4 nogi.I że nie będziesz płakać jak Czarek będzie chciał go zdominować?[/quote]
Własnie dlatego zastnawiam się nad wzięciem go,zwłaszcza ze w tym roku na bank chce byc w domku,a domek i atos plus inne obce psy...hmm niewiem...
Jeszcze pomyśle nad nim...Bo niechce go znowu trzymac 22/24h przywiązanego do czegos:shake:
a w Tym roku jade sama,i to na bank pociągami czy czymś tam bo niema kto mnie zawiesc,wiec kolejny problem z trzymaniem ich dwóch plus bagaż.

Posted

Niewiem,jeszcze zobaczymy.
Na zlot napewno pojade,ale czy z dwoma psami czy z jednym to sie zobaczy.Bardzo bym chciała go wziąsc,nawet zastanawialam się nad nim samym,bez Kory,bo z nim podróż jest bezpieczniejsza,ale kurcze jest wiele za i przeciw...

Nie no zobaczymy do zlotu jeszcze ponad pół roku ;)

Posted

[quote name='Anecioreczek']OOOO...
I nikt nas o Tym nie powiadomił:shake: ładnie ładnie:shake:[/quote]
:oops:

[quote name='Anecioreczek']Anecioreczek+psy 1 bądź 2-Domek :diabloti:
(na Namiot sie nie pisze już nigdy w życiu!:shake:)[/quote]
Już zapisuję. ;)
Namiot bee... :shake:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']myslałam, że Kleksiu, Jacky i Zunia się spotkaja :roll::loveu:[/quote]
Takie cudowne trio :loveu::loveu:

Może jadę, zobaczy się gdzie będzie :razz::razz:

Posted

Otóż to! W namiocie jest ciasno, niewygodnie, łażą robale. Zresztą strach zostawic rzeczy i iść sobie, zawsze ktoś musi pilnować.
Poza tym jest znacznie więcej rzeczy do targania, namiot, śpiwór, materac.
Dla mnie odpada. :shake:
Poza tym nie ma to jak przytulny domek, deszcz na głowę się nie leje, można się poruszać na stojąco. Woda jest na miejscu, łazienka i kuchnia.
Ja to jestem wygodnicka. :cool3: :lol:

Posted

dobra ...jeszcze nie wiem jak to zrobie, ale prosze zmienic u mnie na 2 psy ...
wilczarka jest grzeczna z kazdym chce sie bawic..oprocz yorkow...ma do nich uraz hehe ale to sie przejawia tylko tym ze omija szerokim lukiem, takze bez obaw:):):)

Posted

[quote name='Niki-lidka']dobra ...jeszcze nie wiem jak to zrobie, ale prosze zmienic u mnie na 2 psy ...
wilczarka jest grzeczna z kazdym chce sie bawic..oprocz yorkow...ma do nich uraz hehe ale to sie przejawia tylko tym ze omija szerokim lukiem, takze bez obaw:):):)[/quote]
Już zmieniam. :p
Wreszcie poznam jakiegoś wilczarza. :multi:

Posted

[quote name='Paulina87']A czy jest już jakiś podział kto z kim będzie w domku?

Kto mnie przygarnie?[/quote]
Podziału na razie niet. ;)
Poczekamy z tym do końca terminu zgłoszeń.
Ale między sobą jak najbardziej możecie już ustalać, kto z kim chce być w domku, później mi podacie co i jak, żebym to uwzględniła. ;)

Posted

[quote name='Paulina87']A czy jest już jakiś podział kto z kim będzie w domku?

Kto mnie przygarnie?[/quote]
W naszym domku już jest podział:evil_lol:pewnie wyjdzie wiecej ludzi niz lozek:lol: