Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patikujek']no mam nadzieje bo ja się przygotowuję już na ostre odstresowujące picie:evil_lol:[/quote]
[B][I]uważaj bo będziesz po zlocie wyglądała jak Twój avek :roflt::roflt:[/I][/B]
[B][I]przepraszam, nie wytrerzymałam i spadłam z krzesła :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

Fajny nie:loveu:
specjalnie dla Ciebie w całej okazałości
[URL]http://images31.fotosik.pl/306/f4e4fe87f6d2e144.jpg[/URL]

P.S
Tak w zeszłym roku Oluś jedynie wyglądał

Posted

[quote name='Patikujek']Fajny nie:loveu:
specjalnie dla Ciebie w całej okazałości
[URL]http://images31.fotosik.pl/306/f4e4fe87f6d2e144.jpg[/URL]

P.S
Tak w zeszłym roku Oluś jedynie wyglądał[/quote]
[B][I]Teraz nie widzę,bo jestem w pracy, ale w domu zobaczę :diabloti:[/I][/B]
[quote name='wiq']matko, sami alkoholiści...

będziecie leżeć na kacu, a psy się będą nudzić i manianę odwalać.. :diabloti:[/quote]
[B][I]Mój Brutusek posłucha Ciebie to będziesz mogła go zabierać ze sobą na sapacerki :loveu::loveu::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś']
[B][I]Mój Brutusek posłucha Ciebie to będziesz mogła go zabierać ze sobą na sapacerki :loveu::loveu::evil_lol:[/I][/B][/quote]

kolejny pchlarz do kompletu?..:eviltong: o nie, 3 mi wystarczą:evil_lol:

[quote name='Patikujek']A ty myslisz czemu ja psa nie biorę????
Własnie dlatego żebym mogła pić i niczym się nie przejmować:evil_lol:[/quote]

prawdziwi dogomaniacy:diabloti:

Posted

[quote name='wiq']kolejny pchlarz do kompletu?..:eviltong: o nie, 3 mi wystarczą:evil_lol:
[/quote]
[B][I]ojj jtam :evil_lol: Brutuska nawet nie zauważysz nawet :diabloti:[/I][/B]

Posted

ja rozkminiam dojazd...
samochodem nie mam jak, bo go zwyczajnie nie będzie wtedy, a pociągiem z 3ką?..

ktoś ma jakiś pomysł?

Posted

[quote name='wiq']ja rozkminiam dojazd...
samochodem nie mam jak, bo go zwyczajnie nie będzie wtedy, a pociągiem z 3ką?..

ktoś ma jakiś pomysł?[/quote]
[B][I]ja też rozkminiam nad dojazdem...pociagiem mAM ze 2 przesiadki co oznacza, że się pogubię tam :shake: nie umiem jeździć z przesiadkami :placz:[/I][/B]

Posted

[quote name='wiq']dla mnie przesiadki to nie problem, problemem jest ilość psów.. wg przepisów może być jeden na jednego podróżnego...[/quote]
[B][I]to trochę zapłacisz...hmm nie wiem jak to rozwiązać... :shake:[/I][/B]

Posted

Z Wrocławia jedzie pare osób więc myślę że komuś wciśniesz na bilet psa, a jak nie to poszukasz chętnego po peronach, na pewno jakis ludź się zgodzi

Posted

[quote name='Patikujek']Z Wrocławia jedzie pare osób więc myślę że komuś wciśniesz na bilet psa, a jak nie to poszukasz chętnego po peronach, na pewno jakis ludź się zgodzi[/quote]
[B][I]Tylko z tymi z peronu to tak na fuksa...a niech ktoś wysiądze gdzieś i potem nie znajdzie kolejnej chętnej osoby ? nie wiem czy bym się odważyła...[/I][/B]

Posted

OOo to nie ma problemu, ja jkadę i masa tyszan już z katowic i nikt z nas psa mieć nie będzie więc możemy wziąc Twoje na nasze bilety, tylko się wcześniej umówimy żeby kupić bilety już dla siebie i psa w Katowicach:)

Posted

byłoby super, tylko kiedy jedziecie?
jest jakieś połączenie, które Olek wynalazł, z Gliwic odchodzi o 00:24 bodajże..
fajne, bo nocą, bez ludzi, upału i przesiadek ;)

Posted

No własnie pati lepiej byłoby jechać w nocy ,chłodno,bez tłumów ludzi .Bd nas kilku dorosłych więc "dzieciarnia" bez obrazy Rawa,Mada,dawid:) mogłaby spokojnie się kimnąć:)I jechalibyśmy w "kupie" a w kupie siła hehe:)

Posted

No właśnie my mieliśmy zamiar tym pociagiem jechać co Olek ci mówił
i własnie z olkiem myślimy nad rezerwacją 2 przedziałów, szukamy na ten temat info:)
dobrze byłoby mieć 2 przedziały tylko dla siebie:)