Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 no mam nadzieje bo ja się przygotowuję już na ostre odstresowujące picie:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Patikujek']no mam nadzieje bo ja się przygotowuję już na ostre odstresowujące picie:evil_lol:[/quote] [B][I]uważaj bo będziesz po zlocie wyglądała jak Twój avek :roflt::roflt:[/I][/B] [B][I]przepraszam, nie wytrerzymałam i spadłam z krzesła :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Fajny nie:loveu: specjalnie dla Ciebie w całej okazałości [URL]http://images31.fotosik.pl/306/f4e4fe87f6d2e144.jpg[/URL] P.S Tak w zeszłym roku Oluś jedynie wyglądał Quote
wiq Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 matko, sami alkoholiści... będziecie leżeć na kacu, a psy się będą nudzić i manianę odwalać.. :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Patikujek']Fajny nie:loveu: specjalnie dla Ciebie w całej okazałości [URL]http://images31.fotosik.pl/306/f4e4fe87f6d2e144.jpg[/URL] P.S Tak w zeszłym roku Oluś jedynie wyglądał[/quote] [B][I]Teraz nie widzę,bo jestem w pracy, ale w domu zobaczę :diabloti:[/I][/B] [quote name='wiq']matko, sami alkoholiści... będziecie leżeć na kacu, a psy się będą nudzić i manianę odwalać.. :diabloti:[/quote] [B][I]Mój Brutusek posłucha Ciebie to będziesz mogła go zabierać ze sobą na sapacerki :loveu::loveu::evil_lol:[/I][/B] Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 A ty myslisz czemu ja psa nie biorę???? Własnie dlatego żebym mogła pić i niczym się nie przejmować:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Patikujek']A ty myslisz czemu ja psa nie biorę???? [/quote] [B][I]Bo jest wściekły (patrz avek) :diabloti:[/I][/B] Quote
wiq Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]Mój Brutusek posłucha Ciebie to będziesz mogła go zabierać ze sobą na sapacerki :loveu::loveu::evil_lol:[/I][/B][/quote] kolejny pchlarz do kompletu?..:eviltong: o nie, 3 mi wystarczą:evil_lol: [quote name='Patikujek']A ty myslisz czemu ja psa nie biorę???? Własnie dlatego żebym mogła pić i niczym się nie przejmować:evil_lol:[/quote] prawdziwi dogomaniacy:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 My mamy malego problema,bo cos nam sie wyjazdem skomplikuje;( Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='wiq']kolejny pchlarz do kompletu?..:eviltong: o nie, 3 mi wystarczą:evil_lol: [/quote] [B][I]ojj jtam :evil_lol: Brutuska nawet nie zauważysz nawet :diabloti:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Anecioreczek']My mamy malego problema,bo cos nam sie wyjazdem skomplikuje;([/quote] [B][I]ejjjj no co Tyyyyy:shake:[/I][/B] Quote
wiq Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja rozkminiam dojazd... samochodem nie mam jak, bo go zwyczajnie nie będzie wtedy, a pociągiem z 3ką?.. ktoś ma jakiś pomysł? Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='wiq']ja rozkminiam dojazd... samochodem nie mam jak, bo go zwyczajnie nie będzie wtedy, a pociągiem z 3ką?.. ktoś ma jakiś pomysł?[/quote] [B][I]ja też rozkminiam nad dojazdem...pociagiem mAM ze 2 przesiadki co oznacza, że się pogubię tam :shake: nie umiem jeździć z przesiadkami :placz:[/I][/B] Quote
wiq Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dla mnie przesiadki to nie problem, problemem jest ilość psów.. wg przepisów może być jeden na jednego podróżnego... Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='wiq']dla mnie przesiadki to nie problem, problemem jest ilość psów.. wg przepisów może być jeden na jednego podróżnego...[/quote] [B][I]to trochę zapłacisz...hmm nie wiem jak to rozwiązać... :shake:[/I][/B] Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Z Wrocławia jedzie pare osób więc myślę że komuś wciśniesz na bilet psa, a jak nie to poszukasz chętnego po peronach, na pewno jakis ludź się zgodzi Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Patikujek']Z Wrocławia jedzie pare osób więc myślę że komuś wciśniesz na bilet psa, a jak nie to poszukasz chętnego po peronach, na pewno jakis ludź się zgodzi[/quote] [B][I]Tylko z tymi z peronu to tak na fuksa...a niech ktoś wysiądze gdzieś i potem nie znajdzie kolejnej chętnej osoby ? nie wiem czy bym się odważyła...[/I][/B] Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No niestety ja bym mogła psiaka na siebie wziąć ale niestety jedziemy z zupełnie innych kierunków Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 OOo to nie ma problemu, ja jkadę i masa tyszan już z katowic i nikt z nas psa mieć nie będzie więc możemy wziąc Twoje na nasze bilety, tylko się wcześniej umówimy żeby kupić bilety już dla siebie i psa w Katowicach:) Quote
wiq Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 byłoby super, tylko kiedy jedziecie? jest jakieś połączenie, które Olek wynalazł, z Gliwic odchodzi o 00:24 bodajże.. fajne, bo nocą, bez ludzi, upału i przesiadek ;) Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [B][I]Super, że się jakoś zorganizujecie :loveu: ja jakiś transport wynajdę :eviltong:[/I][/B] Quote
olekg89 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No własnie pati lepiej byłoby jechać w nocy ,chłodno,bez tłumów ludzi .Bd nas kilku dorosłych więc "dzieciarnia" bez obrazy Rawa,Mada,dawid:) mogłaby spokojnie się kimnąć:)I jechalibyśmy w "kupie" a w kupie siła hehe:) Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No właśnie my mieliśmy zamiar tym pociagiem jechać co Olek ci mówił i własnie z olkiem myślimy nad rezerwacją 2 przedziałów, szukamy na ten temat info:) dobrze byłoby mieć 2 przedziały tylko dla siebie:) Quote
Recommended Posts