Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Agnisia zobaczymy co da się zrobić, to zależy od tego ile osób będzie w końcu na zlocie. Jeśli nie będziemy musieli rezygnować z jednego domku (czyli znajdą się jeszcze 1-2 osoby do domków), to będzie taka możliwość.
No chyba, że się zrzucimy po parę zł więcej i też będziemy mieć cały ośrodek. ;)[/quote]

Możliwe, że pojedzie z nami jeszcze jedna osóbka i wtedy będzie nas czwórka, dlatego pytam o czteroosobowy domek. Ale jeśli to wymaga dopłacania, to bez problemu zamieszkamy gdzie indziej.

Posted

Ale jeśli jedzie z wami jeszcze ktoś .To ten ktoś też powinien wpłacić 180zł.
P.S.Wygrałem czy przegrałem Bolsika?Bo słyszalem ,że Axa już u kogoś jest.

Posted

[quote name='magda_drakkar']Proszę mnie jednak wypisać z listy osób chętnych na koszulki zlotowe... :roll:[/quote]
Ok, wypisuję. ;)

[quote name='KaRa_']Ja też w lipcu wyjeżdżam od3 do 11 mnie nie będzie bo będę świetnie się z psem na obozie agility bawić :evil_lol:[/quote]
KaRa nawet mnie nie denerwuj. Ja też chcę!!! :placz:

[quote name='Rinuś'][I][B]Koszulka - Damska L , czarna , napis - Rinuś-Kasia[/B][/I]

[I][B]:loveu:[/B][/I]
[/quote]

[quote name='basia bonnie']koszulka damska, czarna L, napis - basia bonnie

:)[/quote]
Dziewczyny, a L-ka nie będzie na Was za duża? :-o
Przecież Wy szczuplutkie jesteście. ;)

[quote name='Agnisia =)']Możliwe, że pojedzie z nami jeszcze jedna osóbka i wtedy będzie nas czwórka, dlatego pytam o czteroosobowy domek. Ale jeśli to wymaga dopłacania, to bez problemu zamieszkamy gdzie indziej.[/quote]
Jeśli pojedzie z Wami jeszcze jedna osóbka i zapłaci za siebie, to bez problemu dostaniecie domek 4-osobowy. ;)

[quote name='M&T']classic damska- XL-czarna-tofiś :)[/quote]
XL-ka nie będzie za duża?

Tu są trochę lepiej rozpisane rozmiary:
[URL]http://jacekrout.netzel.pl/dogomania/index.htm[/URL]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Dziewczyny, a L-ka nie będzie na Was za duża? :-o
Przecież Wy szczuplutkie jesteście. ;)

[/quote]
[B][I]heh wiem, że się wydaje że jestem szczuplutka,ale to się tylko wydaje :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]Przytyłam ostatnio i wygladam o tak :[/I][/B]
[URL="http://www.sztanga.photoblog.pl"][B][I]www.sztanga.photoblog.pl[/I][/B][/URL]

[B][I]:diabloti:[/I][/B]

Posted

mam dylemat z koszulką :evil_lol:
Nigdy w życiu nie miałam rozmiaru więksego niź S, z reguły XS, ale tutaj mi jakies dziwne te rozmiary wydają :P

A ten obwód klatki piersiowej to chyba pod biustem jest? :evil_lol:

Dobra ryzykuję :eviltong:

[B][SIZE=3][COLOR=black]classic damska - S - czarna - Mysia :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Mysia_']mam dylemat z koszulką :evil_lol:
Nigdy w życiu nie miałam rozmiaru więksego niź S, z reguły XS, ale tutaj mi jakies dziwne te rozmiary wydają :P

A ten obwód klatki piersiowej to chyba pod biustem jest? :evil_lol:

Dobra ryzykuję :eviltong:

[B][SIZE=3][COLOR=black]classic damska - S - czarna - Mysia :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
[B][I]najwyżej będzie za ciasna i fajnie będzie przylegała do ciała :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]heh wiem, że się wydaje że jestem szczuplutka,ale to się tylko wydaje :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]Przytyłam ostatnio i wygladam o tak :[/I][/B]
[URL="http://www.sztanga.photoblog.pl"][B][I]www.sztanga.photoblog.pl[/I][/B][/URL]

[B][I]:diabloti:[/I][/B][/quote]

Każdy pretekst jest dobry, żeby się pochwalić swoimi fotkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]najwyżej będzie za ciasna i fajnie będzie przylegała do ciała :evil_lol:[/I][/B][/quote]

mmm.... moje sexy fałdki będzie widać :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

XL-ka nie będzie za duża?
[/quote]

Wzięłam x-lkę, bo Basia mówiła, że na nią L-ka będzie pasować, a ja jednak od Basi chyba większa jestem xD

Posted

[quote name='M&T']Wzięłam x-lkę, bo Basia mówiła, że na nią L-ka będzie pasować, a ja jednak od Basi chyba większa jestem xD[/quote]
To ja chyba XXl będę musiała zamówić :crazyeye:

Posted

[quote name='Mysia_']spoko, pomieścimy się jakoś w te koszulki ;)[/quote]
Najwyżej będą jak pożyczone od młodszej siostry
[quote name='komar']albo sie powymieniamy;P[/quote]
To ja się z tobą wymienię :cool3: na pewno będą pasować:evil_lol: