Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Green][B][cenzura][/B][/COLOR]
A tak poważnie weź mu kaganiec.I tyle .Czarek ślicznie dominuje psy nawet zębów nie używając.Atos od Anecioreczek nawet zwątpił.Jak Cezarek mu położył łape na kłąb i zagrzmił:P

Aśka-porządek musi być

Posted

kagaiec napewno bedzie. Ostatnio ladnie bawil sie z Alcarianem od Luizy z Cerberem sie olewaja Ares chcial cos zrobic Alcarianowi....:evil_lol: :roll: a ten myslal ze to zabwa:cool3: Ale to juz bedzie napewno po kastracji;)

Posted

a ja mam problem...bede miec calutkie wakacje pod opieka sunie...wilczarza irlandzkiego.....troche to duze...co robic?
Fur zmiescimy sie do samochodu? jakie ty masz auto?
bo wychodzi na to, ze beda twoje dwa(duze), moja labka i wilczarka...no i nasza trojka? masz busa hehehe?
chyba sie wypisze:(:(:( ale ja chce jechac:(

Posted

[quote name='Marta_Ares']zmieniam ilosc oso:eviltong:
bede ja+ Tz+ pies- namiot;)[/quote]
Ok, już zmieniam. ;)

[quote name='Niki-lidka']a ja mam problem...bede miec calutkie wakacje pod opieka sunie...wilczarza irlandzkiego.....troche to duze...co robic?
Fur zmiescimy sie do samochodu? jakie ty masz auto?
bo wychodzi na to, ze beda twoje dwa(duze), moja labka i wilczarka...no i nasza trojka? masz busa hehehe?
chyba sie wypisze:(:(:( ale ja chce jechac:([/quote]
Musicie się jakoś zmieścić w furze Fur. Trochę się Was upcha i dacie radę. :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']ja tu widze ze bedzie duzo znajomych osob:multi: :multi:

a juz wiadomo gdzie to dokladnie bedzie??[/quote]
Niestety jeszcze nie. :roll:

[quote name='Kincia']Oo fajnie :D
A jest jakis termin do zapisywania ?[/quote]
Myślę, że do marca na domki, ale to też będzie zależało od ośrodka.
A na namioty, to chyba nie będzie terminu. ;)

Posted

[quote name='KaRa_']
[url]http://i191.photobucket.com/albums/z51/karatc2/zlot%20V/zlot_P1740124.jpg[/url]

[url]http://i191.photobucket.com/albums/z51/karatc2/zlot%20V/zlot_P1740151.jpg[/url]
jak widac grzeczne pieski byly bez smyczek[/quote]
Moja Toreczka też została uznana za grzeczną. Jak miło :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='komar']a ja jako 3 lewa reka:P stwierdzam że ustalimy wszystko podczas gry w Alkochińczyka:D oczywiście w czasie sylwestra:D[/quote]
Aaaaa ja chcę zagrać :placz:i chcę na zlot :cool1:

Posted

[quote name='Estera']No i na spanielach zbieramy cockerki to mafii :evil_lol:[/quote]
:multi:

[quote name='BORA']Moja Toreczka też została uznana za grzeczną. Jak miło :loveu: :loveu: :loveu:

Aaaaa ja chcę zagrać :placz:i chcę na zlot :cool1:[/quote]
Borcia, nie widzę przeszkód. :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']a to bierzesz tylko Luckiego ? łee...[/quote]

No bo Jacky by tam wszystkich poagryzał:diabloti:
Ostatnio jak sie wyjdzie z Jackym i Luckym na raz to rzuca sie na inne psy mysle ze chce bronic Lucka bo nigdy tak nie robil :P

[quote name='olekg18']Kaja lubie przekącić Yoreczka na śniadanko.A Czarek lubi pinczerki mini.jako wykałaczki hahahha :P
Nie no jołk[/quote]

Pff z Jackiego by nie zrobil wykalaczki raczej on z twojego :P

Posted

[quote name='olekg18']Chips od Agi przeżył 3 zloty.Nawet nigdy go nic nie ugryzło a to też yorek i nawet gwałcił rotke (fuj).[/quote]

bo małe mają większą siłę przebicia :cool3::evil_lol:

Olek, bo Cię za "fuj" zbanują :eviltong::lol:

Posted

[quote name='Kincia']No bo Jacky by tam wszystkich poagryzał:diabloti:
Ostatnio jak sie wyjdzie z Jackym i Luckym na raz to rzuca sie na inne psy mysle ze chce bronic Lucka bo nigdy tak nie robil :P
[/quote]
no to masz dużo czasu i popracuj nad nim :D myslałam, że Kleksiu, Jacky i Zunia się spotkaja :roll::loveu: