olekg89 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [COLOR=Green][B][cenzura][/B][/COLOR] A tak poważnie weź mu kaganiec.I tyle .Czarek ślicznie dominuje psy nawet zębów nie używając.Atos od Anecioreczek nawet zwątpił.Jak Cezarek mu położył łape na kłąb i zagrzmił:P Aśka-porządek musi być Quote
Usia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Olek czy z kazdym psem Twój czarek daje sobie rade ?? bo jesli tak to biore swojego mamuta :cool1: :p Quote
olekg89 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 To może jednak nie będziemy deptać Areska. P.S.Muszę uważać,bo mój ulubiony mod chce mi dać banika :/ za pierwsze zdanie powyższego posta :/ Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 kagaiec napewno bedzie. Ostatnio ladnie bawil sie z Alcarianem od Luizy z Cerberem sie olewaja Ares chcial cos zrobic Alcarianowi....:evil_lol: :roll: a ten myslal ze to zabwa:cool3: Ale to juz bedzie napewno po kastracji;) Quote
Estera Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Asiu proszę Cię wpisze mnie + pies + domek Quote
Asia & Ginger Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Estera']Asiu proszę Cię wpisze mnie + pies + domek[/quote] Już się robi. :multi: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 zmieniam ilosc oso:eviltong: bede ja+ Tz+ pies- namiot;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 a ja mam problem...bede miec calutkie wakacje pod opieka sunie...wilczarza irlandzkiego.....troche to duze...co robic? Fur zmiescimy sie do samochodu? jakie ty masz auto? bo wychodzi na to, ze beda twoje dwa(duze), moja labka i wilczarka...no i nasza trojka? masz busa hehehe? chyba sie wypisze:(:(:( ale ja chce jechac:( Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ja tu widze ze bedzie duzo znajomych osob:multi: :multi: a juz wiadomo gdzie to dokladnie bedzie?? Quote
Kincia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Oo fajnie :D A jest jakis termin do zapisywania ? Quote
Asia & Ginger Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Marta_Ares']zmieniam ilosc oso:eviltong: bede ja+ Tz+ pies- namiot;)[/quote] Ok, już zmieniam. ;) [quote name='Niki-lidka']a ja mam problem...bede miec calutkie wakacje pod opieka sunie...wilczarza irlandzkiego.....troche to duze...co robic? Fur zmiescimy sie do samochodu? jakie ty masz auto? bo wychodzi na to, ze beda twoje dwa(duze), moja labka i wilczarka...no i nasza trojka? masz busa hehehe? chyba sie wypisze:(:(:( ale ja chce jechac:([/quote] Musicie się jakoś zmieścić w furze Fur. Trochę się Was upcha i dacie radę. :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']ja tu widze ze bedzie duzo znajomych osob:multi: :multi: a juz wiadomo gdzie to dokladnie bedzie??[/quote] Niestety jeszcze nie. :roll: [quote name='Kincia']Oo fajnie :D A jest jakis termin do zapisywania ?[/quote] Myślę, że do marca na domki, ale to też będzie zależało od ośrodka. A na namioty, to chyba nie będzie terminu. ;) Quote
Estera Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Już się robi. :multi:[/quote]No i na spanielach zbieramy cockerki to mafii :evil_lol: Quote
BORA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='KaRa_'] [url]http://i191.photobucket.com/albums/z51/karatc2/zlot%20V/zlot_P1740124.jpg[/url] [url]http://i191.photobucket.com/albums/z51/karatc2/zlot%20V/zlot_P1740151.jpg[/url] jak widac grzeczne pieski byly bez smyczek[/quote] Moja Toreczka też została uznana za grzeczną. Jak miło :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='komar']a ja jako 3 lewa reka:P stwierdzam że ustalimy wszystko podczas gry w Alkochińczyka:D oczywiście w czasie sylwestra:D[/quote] Aaaaa ja chcę zagrać :placz:i chcę na zlot :cool1: Quote
Asia & Ginger Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Estera']No i na spanielach zbieramy cockerki to mafii :evil_lol:[/quote] :multi: [quote name='BORA']Moja Toreczka też została uznana za grzeczną. Jak miło :loveu: :loveu: :loveu: Aaaaa ja chcę zagrać :placz:i chcę na zlot :cool1:[/quote] Borcia, nie widzę przeszkód. :cool3: :eviltong: Quote
Paulina87 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Niki wilczarke? :loveu: Zabieraj zabieraj ja się nią zaopiekuję Quote
Kincia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 O boshe takie bydlaki beda tam puszczane bez smyczy :diabloti: Przeciez one mi zgniota mojego malucha :diabloti: Quote
olekg89 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Chips od Agi przeżył 3 zloty.Nawet nigdy go nic nie ugryzło a to też yorek i nawet gwałcił rotke (fuj). Quote
BlackSheWolf Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Kincia']O boshe takie bydlaki beda tam puszczane bez smyczy :diabloti: Przeciez one mi zgniota mojego malucha :diabloti:[/quote] a to bierzesz tylko Luckiego ? łee... Quote
olekg89 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Kaja lubie przekącić Yoreczka na śniadanko.A Czarek lubi pinczerki mini.jako wykałaczki hahahha :P Nie no jołk Quote
Kincia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='BlackSheWolf']a to bierzesz tylko Luckiego ? łee...[/quote] No bo Jacky by tam wszystkich poagryzał:diabloti: Ostatnio jak sie wyjdzie z Jackym i Luckym na raz to rzuca sie na inne psy mysle ze chce bronic Lucka bo nigdy tak nie robil :P [quote name='olekg18']Kaja lubie przekącić Yoreczka na śniadanko.A Czarek lubi pinczerki mini.jako wykałaczki hahahha :P Nie no jołk[/quote] Pff z Jackiego by nie zrobil wykalaczki raczej on z twojego :P Quote
Mysia_ Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='olekg18']Chips od Agi przeżył 3 zloty.Nawet nigdy go nic nie ugryzło a to też yorek i nawet gwałcił rotke (fuj).[/quote] bo małe mają większą siłę przebicia :cool3::evil_lol: Olek, bo Cię za "fuj" zbanują :eviltong::lol: Quote
BlackSheWolf Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Kincia']No bo Jacky by tam wszystkich poagryzał:diabloti: Ostatnio jak sie wyjdzie z Jackym i Luckym na raz to rzuca sie na inne psy mysle ze chce bronic Lucka bo nigdy tak nie robil :P [/quote] no to masz dużo czasu i popracuj nad nim :D myslałam, że Kleksiu, Jacky i Zunia się spotkaja :roll::loveu: Quote
Kincia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 no to masz dużo czasu i popracuj nad nim :-D myslałam, że Kleksiu, Jacky i Zunia się spotkaja :roll::loveu: On tylko toleruje czlonkow rodziny :roll: Quote
Rybc!a Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja też swojego "shih tzu" nie biorę-zbyt agresywna :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ale wy macie agresywne psy :roll::shake: (:evil_lol:) Quote
Recommended Posts