Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Za rok Ty organizujesz zlot. :cool3: :evil_lol:

laska a moj TZ mnie wydziedziczy :diabloti:

Najważniejsze, że mnie poznasz. :p[/quote]

oj poznam ty i ginger mniammmmm:oops:

[quote name='komar']a ja to tez gdzies swoje zdjecie chyba wstawiłem;P poza tym mnie bedzie latwo rozpoznac o pamiast psa bede mial giatrre;D[/quote]

komar -- widziałam te metne oczy nad gitarą - bedzie dobrze :diabloti:

Posted

[SIZE=4][COLOR=red].... Ladies and gentelmens !!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000] There are only 41 days to the Z.L.O.T. :evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='McDzik'][SIZE=4][COLOR=red].... Ladies and gentelmens !!![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=#ff0000] There are only 41 days to the Z.L.O.T. :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/quote]
:turn-l:sie spóźniłaś

Posted

Noż kurde druga :P a juz taką ładna przemowe miałam :P moj komputerowy zegarek o dwie minuty do tyłu jest z dogomaniakowym :P trzeba chlopaka zsynchronizować xD

Posted

[quote name='komar']a ja to tez gdzies swoje zdjecie chyba wstawiłem;P poza tym mnie bedzie latwo rozpoznac o zamiast psa bede mial giatrre i pewnie piwo(jak juz nie bede samochodu używał);D[/quote]
[B][I]Pamiętaj, że w piątek masz po mnie wyjechać :evil_lol: chyba , że znajdę jakiegoś jelenia co mnie zawiezie :diabloti:[/I][/B]

[B][I]A mnie poznacie? :cool3:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Pamiętaj, że w piątek masz po mnie wyjechać :evil_lol: chyba , że znajdę jakiegoś jelenia co mnie zawiezie :diabloti:[/I][/B]

[B][I]A mnie poznacie? :cool3:[/I][/B][/quote]

będzie cieżko poza łazienką, ale damy radę :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']będzie cieżko poza łazienką, ale damy radę :diabloti::eviltong:[/quote]
[B][I]haha ale że mnie poznać będzie ciężko ? :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]Olek na bank mnie pozna :evil_lol: swoją miłość życia wszędzie pozna :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]haha ale że mnie poznać będzie ciężko ? :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]Olek na bank mnie pozna :evil_lol: swoją miłość życia wszędzie pozna :diabloti:[/I][/B][/quote]

Co Ty Olek? Olek ma przed oczami tylko moją osobę, tylko mną zyje i tylko o mnie myśli:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Co Ty Olek? Olek ma przed oczami tylko moją osobę, tylko mną zyje i tylko o mnie myśli:loveu::evil_lol:[/quote]
[B][I]haha marzenia czasem się spełniają :evil_lol::evil_lol: a zresztą,,ja się o niego nie będę kłóciła :eviltong: sam do mnie przyleci :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]haha marzenia czasem się spełniają :evil_lol::evil_lol: a zresztą,,ja się o niego nie będę kłóciła :eviltong: sam do mnie przyleci :diabloti:[/I][/B][/quote]

Ale to chyba po pijaku i to mu ewentualnie wybaczę:evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Pamiętaj, że w piątek masz po mnie wyjechać :evil_lol: chyba , że znajdę jakiegoś jelenia co mnie zawiezie :diabloti:[/I][/B]

[B][I]A mnie poznacie? :cool3:[/I][/B][/quote]

Jestem zazdrosna:diabloti:

Posted

[quote name='rose']Ale to chyba po pijaku i to mu ewentualnie wybaczę:evil_lol:[/quote]

[quote name='rose']Jestem zazdrosna:diabloti:[/quote]
[B][I]Ty skradzniesz mi Olka to ja zabieram Komara :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Ty skradzniesz mi Olka to ja zabieram Komara :diabloti:[/I][/B][/quote]

Niech no się zastanowię który lepszy..:hmmmm: no dobra wybieram Olka:evil_lol:

Posted

Uważajcie dziewuszki Rose to bojowa dziewczynka i jak ktoś spróbuje ruszyć co jest jej czyli chłopców ( bo nie da się tych dzieci mężczyznami nazwać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) to kiepsko to widzę, bije,gryzie i drapie i jeszcze moim psem poszczuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A wracając do psów to już z grubsza skopiujcie im ogony chyba,że wolicie by mój to zrobił:loveu::loveu:ach ta jego ukochana zabawa:loveu:

Posted

[quote name='rose']Niech no się zastanowię który lepszy..:hmmmm: no dobra wybieram Olka:evil_lol:[/quote]
[B][I]Komar widzisz to ? :diabloti: jesteś skazany na mnie :eviltong: a ostatnio jestem nieywżyta :diabloti::eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='KaRa_']
A wracając do psów to już z grubsza skopiujcie im ogony chyba,że wolicie by mój to zrobił:loveu::loveu:ach ta jego ukochana zabawa:loveu:[/quote]
[B][I]Kopiowaniu stanowcze NIE :diabloti:[/I][/B]
[B][I]Szkoda, że nie mogę jechać na wszystkie dni :-( ale 3 dni też mi styka...ile można pić :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Komar widzisz to ? :diabloti: jesteś skazany na mnie :eviltong: a ostatnio jestem nieywżyta :diabloti::eviltong:[/I][/B][/quote]
Tylko wiesz przy okazji nie wyżywaj się na gitarze jego bo to kończy się karą śmierci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo dba o swoją Jowitkę :lol: na zlocie i tak będzie trwał proces sądowy o pewien napis na gitarze zrobiony przez pewnego dogomaniaka:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Kopiowaniu stanowcze NIE :diabloti:[/I][/B]
[B][I]Szkoda, że nie mogę jechać na wszystkie dni :-( ale 3 dni też mi styka...ile można pić :evil_lol:[/I][/B][/quote]
Wiesz mój pies mówi na kopiowanie tak:evil_lol: Oleczka w zeszłym roku też chciał kopiować ale trafił nie tam gdzie powinien:lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Wiesz mój pies mówi na kopiowanie tak:evil_lol: Oleczka w zeszłym roku też chciał kopiować ale trafił nie tam gdzie powinien:lol:[/quote]
[B][I]haha nie chcę wiedzieć gdzie trafił :diabloti::diabloti::diabloti: v To jak Olek jest już bezużyteczny to [COLOR=cyan]Rose[/COLOR] możesz go sobie zabrać :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]haha nie chcę wiedzieć gdzie trafił :diabloti::diabloti::diabloti: v To jak Olek jest już bezużyteczny to [COLOR=cyan]Rose[/COLOR] możesz go sobie zabrać :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

Jednak nie tam go ugryzł:evil_lol: więc jeszcze się do czegoś nadaje:eviltong:

Posted

no to skoro tak sie bijecie o mnie to osoby na ktore mam byc skazany muszą sie ze mna wyyybrać na dłuuugi spacerek:D (może Wronki i z powrotem)... taki 40-50 km;P kto chetny??:P